Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

BİLGİ İŞLEM YÖNETİCİSİ

Konya
  • 20.06.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

Ofis mobilyaları ve ofis koltukları üretimi konusunda sektöründe lider konumda olan şirketimizin Konya Fabrikasında istihdam edilmek üzere aşağıdaki belirtilen özelliklerde takım arkadaşı arıyoruz.

 

Mevcut yazılımlara (NETSİS ERP, CRM, B2B, CAD/CAM ve benzeri) desteğin verilmesi için gereken koordinasyon ve yönetimini sağlayacak,

Bilgi işlem bünyesinde, etkin kullanıcı ve donanım desteği verecek,

Donanım ihtiyaçlarını takip edecek, sunucuların ve kullanıcıların yedekleme işlemlerini yapacak,

Bilgi iletişim ağındaki cihazların ve verilerin içten ve dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı güvenliğini sağlayacak gerekli önlemleri alabilecek,

Tüm bilgi işlem ve iletişim sistemlerinin denetleme, yedekleme, bakım ve arızalarını takip edecek ve aksaksız çalışmalarını sağlayacak,

Bilgi işlem alt yapısının ihtiyaçlarını belirlemek ve tedarik edilmesi için gerekli araştırmayı yapacak,

Yönetimin bilgi işlem ihtiyaçlarını göze alarak gerekli planlama ve uygulamaları gerçekleştirecek,

Aranan Nitelikler

Yüksekokul veya üniversitelerin bilgisayar veya ilgili bölümlerinden mezun,

Bilgi İşlem teknolojisi bilgilerine iyi derecede hâkim. (Windows işletim sistemleri, Yazılım geliştirme ve süreçleri, Veri tabanı uygulama mimarisi, PC donanım),

FORTİNET Firewall, Ağ ve sistem güvenliği konusunda bilgi sahibi,

Raporlama yetkinliğine sahip,

Antivirüs uygulamalarında deneyimli,

Donanımsal problemlere müdahale edebilecek,

Microsoft Server ailesi ürün gamı hakkında bilgi sahibi,

Microsoft İşletim Sistemleri ve ofis uygulamaları konusunda yetkin,

İş ahlakına sahip ve bilgi güvenliğine hassasiyet gösteren

Benzer pozisyonlarda en az 4 yıl çalışmış,

Konya’da İkamet eden veya edebilecek,

Aktif olarak araç kullanabilen,

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,

Benzer İlanlar

Konya - Karatay
Son 1 Hafta
Konya - Karatay
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

BÜROTİME OFİS MOBİLYALARI

Ofis Mobilyaları ve Ofis Koltukları üreticisi Bürotime, deneyimli ve uzman kadrosu, modern hizmet anlayışı ve uluslararası vizyonuyla Türkiye’nin en büyük ofis mobilyası üreticisidir.

Tosunoğulları A.Ş.’nin 1980 yılından bugüne uzanan deneyimiyle, 1997 yılında Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan Bürotime, fonksiyonel tasarımları ve üstün kalitesiyle modüler ofis mobilyalarının lider markası haline gelmiştir.

Bireysel ve kolektif çalışma alanlarına en yaratıcı ve en yenilikçi çözümleri sunan Bürotime, sahip olduğu global vizyon, girişimci ruh ve dinamizm ile geleceğin ofislerini bugünden tasarlamayı amaçlamaktadır.

Sadece Türkiye çapında değil, dünyanın dört bir yanına ihraç ettiği ürünleri ile uluslararası arenada da adından sıkça söz ettiren Bürotime, “Türkiye’nin Ulusal Markası” olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktadır.

Bürotime; dinamik ve genç yapısıyla, doğru stratejiler üretip bunları uygulamadaki kararlılığıyla uzun dönemli hedeflerini 14 yıl gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleştirip sektör liderliğine ulaşma başarısı göstermiştir. Bürotime, zirvede kalmanın zirveye ulaşmaktan daha zor olduğunu bilmekte ve faaliyetlerinin her alanında bu sorumlulukla hareket etmektedir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları