Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kimyager

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 9.12.2010
  • 0 - 20

İş Tanımı

Bureau Veritas Consumer Products Services Türkiye Test Laboratuvarları’nda” çalışmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip takım arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Analitik laboratuarında İnorganik test hattının sorumluluğunu alabilecek,tecrübeli ICP-MS operatörü.

• Üniversitelerin Kimya bölümlerinden mezun,
• Tercihen 2 yıl deneyimli,
• İyi derecede İngilizce/Almanca bilen,
• MS Office uygulamalarına hakim,
• Analitik düşünen,
• İnsan ilişkileri kuvvetli,
• Takım liderliği yapabilecek , yoğun çalışma temposunda işleri hızlı organize edebilen , validasyon ve metadoloji bilgisi olan test geliştirme , test audit ve eğitim konularında çalışacak AKADEMİSYEN,KİMYAGER aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KİMPA İLAÇ LAB. VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
MODELİN TEKSTİL İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
6.03.2024
BAŞVUR
ATAÇ KOZMETİK VE KİMYA SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TEKA RENK TEKNOLOJİLERİ SANAYİ ve TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
22.03.2024
BAŞVUR
SERAH KOZMETİK TEKS. İNŞ. OTOM. VE ELEKT. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
8.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BV CPS TEST LABORATUVARLARI

BUREAU VERITAS TEST LABORATUVARLARI (BV CPS)

Bureau Veritas, 140 ülkede, 900 ofis ve laboratuvar ve 39.000’den fazla çalışanı ile, tüm dünyada 300.000’den fazla müşteri, birçok ülke ve akreditasyon kurumlarınca tanınmış bir kuruluştur. Bureau Veritas’ın Tüketim Ürünleri Test Laboratuvarları, Consumer Products Services  olarak tanımlanmaktadır (BV CPS).

1998 yılından beri Istanbul’ da da hizmet vermekte olan Bureau Veritas Consumer Products Services; tekstil ürünleri, cam, plastik ve metal mutfak malzemeleri, mum, takı, bahçe ve ev aksesuarları, gıda gibi tüketim ürünlerinin güvenliğinden, dayanıklılığından ve kalitesinden emin olmanızı sağlar, müşterilerinizi ve markanızı korumanıza yardımcı olur ve böylece müşterilerinize en iyi hizmeti vermenizi sağlar.

BV CPS Laboratuvarları, UKAS (ISO 17025) ve LACE sertifikaları ile fiziksel, kimyasal ve hardline testlerinin uygulandığı ve her gün sayısız raporun çıktığı, dünyada ki en büyük laboratuvarlardan biridir. Bu laboratuvarlarda, tüm fiziksel ve kimyasal testler, uluslararası yasa ve standartlara göre test edilir.

Bu testler için ASTM, AATCC gibi Amerikan, ISO gibi uluslararası, EN gibi Avrupa, BS gibi İngiliz ve TS gibi Turk metotları kullanılmaktadır.

Laboratuarimizda ayni zamanda Gözetim (Inspection) ve Denetim (Social Audit) hizmetleri de verilmektedir.

Gözetim hizmetlerinin amacı; ürünlerde meydana gelen şikayetleri azaltmak, yükleme kalitesi ve miktarını onaylamak, vaktinde yükleme sağlamak, tek noktada kalite güvencesi ve kontrol servisi sağlamaktır.

Sosyal Uygunluk Denetimleri; hem yerel kanunlar, hem de alıcı müşterilerin belirledikleri “Üretici Davranış Kuralları” dikkate alınarak gerçekleştirilmektedir.

Yoğun rekabetin yaşandığı ülkemizde başarı için, yüksek üretim kalitesi gerekmektedir. Ozellikle ihracatta diğer ülkelere karşı verilen rekabet, üretim kalitesinin önemini daha da arttırmaktadır. (Çin piyasasının ucuz maliyetlerine karşılık Türkiye’nin kaliteli mallar ile rekabet şansı kalmaktadır).  Bu gerçekten yola çıkan BV CPS Türkiye, kalite standartlarının düzeyinin önemini vurgulayarak bu bilinci yaygınlaştırmak için çalışmaktadır. Teknik kalitesini hizmet kalitesi ile bütünleştirerek, ürünlerin kalitesini uluslararası standartlarda test etmektedir. Bunu yaparken, kalite ve güvenilirlik ilkelerinden asla ödün vermemeyi prensip haline getirmiştir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları