Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Pazarlama Sorumlusu

İzmir
  • 27.08.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

KEPİ GROUP iştiraklerinden, By Kepi Hotel bünyesinde bulunan LUXURY konsept ve EXECUTIVE hizmet anlayışıyla donatılmış, Türkiye’nin İncisi İZMİR’ de  konumlanmış, BY KEPİ HOTEL  olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Otelimiz de yüksek kaliteli ve özel servis anlayışı mevcuttur. Ayrıca tesisimizde BB (Oda kahvaltı), HB (Yarım Pansiyon) ve Uzun Dönem konaklamalarda yapılmaktadır.

Otelimiz kullanılan suyu arındırıp, %100 genel alanlarda tekrar değerlendirilebilecek sistemler ile donatılmış Çevre ve Ekolojik Dengeleri önemseyen bir oteldir. Otelimiz birbirinden farklı tasarım ve konseptleriyle; Yoğun iş yaşantınızda beklediğiniz rahat ve ayrıcalıklı yaşam tarzı ile Residence, Kısa dönem konaklamalarınızda tercih edeceğiniz Hotel,  Konaklamalarınıza ayrıcalıklar dünyasıyla tanışacağınız Elegance, olmak üzere 3 ana bloktan oluşmuştur.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

Uluslararsı 4-5 yıldızlı bir otelde eşdeğer pozisyonlarda En az 2 yıl mesleki tecrübesi olan,

İyi derecede ingilizce dil bilgisine sahip,

Ofis ve otel programlarına hakim,

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlyabilecek,

B sınıf ehliyete sahip, aktif araç kullanabilen,

İkna kabiliyeti, beşeri ilişkileri kuvvetli olan,

Satış Pazarlama Sorumlusu ve Banket Sorumlusu görevlerinden istihdam edilecek,

Kariyer hedefi olan Bay ve Bayan Adaylar,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

British Town Dil Okulları
İzmir - Torbalı
Dün
İzmir - Bayraklı
Dün
İzmir - Bayraklı, İzmir - Gaziemir
Dün
British Town Dil Okulları
İzmir - Konak
Dün
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları
İzmir - Konak
Dün
British Town Dil Okulları
İzmir - Bayraklı
Dün
British Town Dil Okulları
İzmir - Karabağlar
Dün
İzmir - Bayraklı
Dün
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları
İzmir - Konak
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İzmir
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

BY KEPİ

 2001 yılından bu yana, kişiye özel mobilya ve dekorasyon hizmeti veren By Kepi, kaliteyi, konforu, rahatı ve özel olmayı hissedenlerin tercihi…
Heyecanını ilk günki gibi taze tutan, mükemmellik ilkesinden asla ödün vermeyen By Kepi, özgün tasarımlarını, yaşanası mekânlar yaratmak üzerine kurgular. Kişiye özel bütünsel tasarım, üretim ve hizmet anlayışıyla dokunduğu mekânları farklı kılar. Kendine özgü mekânlar oluşturmak isteyenler için, yaşam alanları oluşturmakla kalmaz, yeni bir yaşam tarzı sunar…
By Kepi , özel koleksiyonların yanı sıra, mekanları, ürünleri kendi bünyesinde, işine gönül vermiş, hayatın güzelliklerinden ilham alan ekibi ile, müşteriye özel tasarlar ve üretir.
Yaşanılan mekânları bir konsept olarak tasarlayan By Kepi; konut, otel, residence, restaurant – bar dekorasyonlarında, tasarım ekibi ile hizmet verir.
Bütünsel tasarım çözümleri üretmek için mekânlar incelenir, projelendirme aşamasında kişilerin tarzı, yaşam biçimleri, zevkleri, beklentiler ile mekânların fonksiyonel özellikleri ve kullanım amaçları belirlenerek tasarlanır. Tasarımlar projelendirilir, sunulur ve uygulama aşamasına geçilir.
Dekorasyonu bir bütün olarak algılayan ByKepi, aydınlatma, halı, aksesuar, proje uygulama ve duvar kağıdına kadar sunduğu çözümlerle, bir bütün olarak yaşam alanları yaratır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları