Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Pazarlama ve Satış Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 2.02.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

Şirketimiz 2015 senesinde  16 senedir Sigorta ve Araştırma faaliyetleri yürütmekte olan Çağıl Araştırma tarafından çalışmış olduğu şirketlere Turizm hizmeti verme amacı ile kurulmuş olup halen Beylikdüzü'nde çalışmalarına devam etmektedir. Çağıl Turizm faaliyetleri içerisinde kurumsal şirketlere toplantı hizmeti , şirket gezileri , bireysel tatil organizasyonları , yurt içi ve yurt dışı uçak bileti satışı hizmeti vermekte olup ayrıca Tatil.com Beylikdüzü yetkili acentesi olarak bireysel hotel rezervasyonları , transfer hizmetleri , uçak bileti ,ulaşım hizmetlerini sağlamaktadır.Çağıl Turizm olarak bir çok bölgeye kültür turu faaliyetlerimizde devam etmektedir. Kapadokya , sapanca , abant , kartepe , safranbolu , eskişehir , yunanistan selanik  ve balkanlara turlar düzenlemekteyiz. 

İş tanımımız ise şirketimizi en iyi şekilde tanıtarak belirlenmiş olan kurumsal şirket ve kurumlara gidilerek personellerine yönelik tatil anlaşmaları yapabilmek, şirketlerin kurumsal turizm organizasyonları hakkında görüşmeler ve anlaşmalar yapabilmek. Özel Kolejler ağırlıklı olmak üzere okul gezileri anlaşmaları yapılabilmesidir.

Aranan Nitelikler

Öncelikli olarak Turizm ve pazarlama sektöründe deneyime sahip olmak,çalışkan sorumluluk sahibi, dışa dönük , iletişimi kuvvetli , güleryüzlü , prezentabl,dinamik enerjik , özgüven sahibi , diksiyonu düzgün , esnek çalışma saatlerine uygun seyahat engeli olmayan beyliküdüzü ve yakın civarda hikametgah eden çalışma arkadaşı arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
CROWNE PLAZA İSTANBUL HARBİYE
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Mehmet Edip Yüksel Holding
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
URANUS HOTELS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÇAĞIL TURİZM

 Çağıl Turizm 2015 senesinde 16 senedir sigorta şirketlerine danışmanlık hizmeti vermekte olan  Çağıl Araştırma tarafından çalışmış olduğu şirketlere ve kişilere turizm hizmeti vermek amacı ile  kurulmuştur.Amacımız turizm sektöründe en iyi en kaliteli hizmeti vermek ve bu sektörde yer  edinmektir.Çağıl Turizm olarak yurt içi ve yurtdışı kültür turları , geziler , şirket gezileri , şirket toplantıları , kurumsal ve bireysel tatil , hotel rezervasyonları, yurtiçi ve yurtdışı uçak biletleri satışı yapmaktayız.Aynı zaman' da Tatil.com yetkili Beylikdüzü acentesi olarak faaliyetlerimizi sürdürmekte olup Tatil.com ile işbirliği içerisinde tüm tatil rezervasyonlarını gerçekleştirmekteyiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları