Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Fason Takip Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası
  • 17.09.2012
  • 100 - 200

İş Tanımı


Çağla Giyim Sanayi yarattığı “Carla” markası ile tekstil sektörünün önemli oyuncularındandır. Halen Bomonti ve Uşak fabrikalarında üretim yapmakta olup, yurt dışı ve yurt içine ürün satmaktadır. Osmanbey’de ihraç mağazası vardır. Bünyesinde 500 kişi çalıştırmaktadır. Hedefi 2015 yılında 2000 kişinin üzerine çıkmak ve ihraç ürünlerde lider olmaktır.

Aranan Nitelikler


Bayan Dış giyim firmamız için;

- En az 10 yıl dikim tecrübesi olan,

- 30 - 45 yaş aralığında,

- En az lise mezunu,

- Erkek,

- Askerliğini yapmış

FASON TAKİP SORUMLUSU (KALİTE GÜVENCE) arayışımız bulunmaktadır.


İş yerimiz Şişli – Bomonti’dedir.
Adayların kendi imkanları ile iş yerine ulaşabilir olması beklenmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SİNBO KÜÇÜK EV ALETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

ÇAĞLA GİYİM SAN. VE TİC. AŞ.


1994 yılında tekstil sektöründe faaliyet göstermeye başlayan ÇAĞLA GİYİM SAN. ve TİC. A.Ş markası CARLA, kendi tarzını oluşturarak hedeflediği müşteri kitlesine ulaşmayı başarmıştır. CARLA dünya moda trendlerini yakından takip ederek, müşteri beklentilerini en kısa zamanda karşılayarak alanında iddialı ve güvenilir bir marka haline gelmiştir. Modern kadının giyim tarzını zengin bir konsept ile tamamlayan CARLA dünya kadınlarına giyim sektöründe yön vermeyi amaçlamaktadır.

Deneyimli ve üretken tasarımcı kadrosuyla CARLA üretim aşamalarında, kumaş ve aksesuar seçiminden - dikiş ve son kontrole kadar disiplinli ve titiz çalışma prensipleriyle müşteri memnuniyetini her daim önceliği olarak kabul etmektedir. ÇAĞLA GİYİM SAN. ve TİC. A.Ş Yurt dışı piyasalarda elde ettiği başarı ve tecrübe ile Yurt içinde modern iş kadınının beğenisini kazanarak zirve yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

 

 

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları