Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

TORNA USTASI

Ankara
  • 8.03.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

CANLAR BORU ELEKTRİK TESİSAT SİSTEMLERİNİN EN SAYGIN ÜRETİCİLERİNDEN BİRİ OLARAK YİRMİ YILI AŞKIN SÜREDİR ÜLKEMİZE VE YURTDIŞINA HİZMET VERMEKTEDİR. ELEKTRİK TESİSAT BORULARI VE EK PARÇALARIN ÜRETİMİNDE MODERN TESİSAT METODLARININ GELİŞİMİNE CİDDİ KATKILARDA BULUNMUŞ OLAN KURULUŞUMUZ 12.000 M2 KAPALI, 15.000 M2 AÇIK ALAN ÜZERİNE KURULU ANKARA YENİKENT SANAYİ BÖLGESİ’NDEKİ FABRİKASINDA ÜRETİMİNE DEVAM ETMEKTEDİR. AYRICA PAZARLAMA VE İDARİ DEPARTMANLARI ANKARA MERKEZLİ OLMAK ÜZERE TÜRKİYE’NİN 5 BÖLGESİNDE BAYİLİKLERİ MEVCUTTUR. KURULUŞUMUZ 150 YE YAKIN ÇALIŞANI, 500’Ü AŞKIN ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİYLE UYGUN FİYAT POLİTİKASI VE GÜVENİLİR KALİTE ÇİZGİSİYLE BORU VE EK PARÇALARINDA BÜTÜNSEL ÇÖZÜMLER SUNARAK SİZLERE HİZMET VERMEKTEDİR.
TANIMI YUKARDA YAPILAN İŞ YERİMİZİN ÜRETİM DEPARTMANINDA ÇALIŞMAK ÜZERE DENEYİMLİ , TEKNİK OLARAK DONANIMLI ,TORNA ,FREZE , MEKANİK İŞLERİNDE DENEYİMLİ TORNA USTASI İHTİYACIMIZ İÇİN BAŞVURULARINIZI BEKLEMEKTEYİZ.

Aranan Nitelikler

** EN AZ 10 YIL DENEYİMLİ
** TERCİHEN PLASTİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ
** MEKANİK BİLGİSİ OLAN
** TORNA , MAKTAP , DEMİR İŞLERİ VE BENZERİ İŞLERDE DENEYİMLİ
**

** BATIKENT-ERYAMAN-SİNCAN-FATİH-ETİMESGUT-YENİKENT VE ÇEVRESİNDE İKAMETGAH EDEN
** SERVİS + YEMEK + YASAL HAKLAR + DOLGUN ÜCRET
** FİRMAMIZ 15 YILINI DOLDURMUŞ KURUMSAL BİR FİRMADIR.PERSONELİN YETKİ VE GÖREVLERİ
TAM BELİRLENMİŞTİR.UYGUN GÖRÜLEN TORNA USTASI BAKIM ONARIM DEPARTMANINDA YÖNETİCİ POZİSYONLARINDAN BİRİNDE GÖREV ALACAKTIR.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Hermetal Makina Yedek Parça San. ve Tic. Ltd. Şti.
Ankara - Sincan
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

CANLAR BORU PROFİL PLS.İNŞ.MAK.NAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

           Canlar Boru elektrik tesisat sistemlerinin en saygın üreticilerinden biri olarak yirmi yılı aşkın süredirülkemize ve yurt dışına hizmet vermektedir.Elektrik tesisat boruları ve ek parçaların üretiminde modern tesisat metodlarının gelişimine ciddi katkılarda bulunmuş olan kuruluşumuz 12000 m2 kapalı, 23000 m2 açık alan üzerine kurulu Ankara Yenikent Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasında üretimine devam etmektedir.Ayrıca pazarlama ve idari departmanları Ankara merkezli olmak üzere Türkiyenin 5 bölgesinde bayilikleri mevcuttur.Kuruluşumuz 160 a yakın çalışanı, 500 ü aşkın ürün çeşitliliğiyle uygun fiyat politikası ve güvenilir kalite çizgisiyle boru ve parçalarında bütünsel çözümler sunarak sizlere hizmet vermektedir.

http://www.canlarboru.com

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları