Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Cast Oyuncusu

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 28.11.2016
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

1995 Yılında büyük heyecanlar, ümit ve heveslerle kurulan CEM Ajans 20.yılını dolduruyor...

İlk heyecanların yerini profesyonelliğe, minik defilelerin büyük moda showlarına,
Küçük tanıtımların dev organizasyonlarına dönüştüğü iş hayatımızda değişmeyen tek şey ilk günlerdeki hevesimiz ve heyecanımız..

Eğlence sektöründe basın danışmanlığı, menajerlik hizmetleri, organizasyon ve prodüksiyon hizmetleri ve oyuncu menajerlik uzmanlık alanımız. Öğrenecek çok şeyimiz var...

İdealist ve yaratıcı yaklaşımla, başarı odaklı misyonumuzla yola devam ediyoruz. İş ortaklarımıza ve sanatçılarımıza dünya standartlarında bir çalışma ortamı hazırlamak, bu altyapıya dayalı hizmetler sunmak asıl amacımız. Her geçen gün büyüyoruz, ailemize yeni yetenekler kazandırıyoruz.

Yapım şirketlerinin tüm oyuncu ihtiyaçlarının karşılanmasında ve yeni starlar yaratılmasında kısa zamanda büyük bir başarıya imza atıldı.Pek çok yeni oyuncu bizlerle başladıkları bu yolda artık birer yıldız oldular.

Aranan Nitelikler

CEM AJANS-GOLD MEDIA

KAYITLARIMIZ SİZ DEĞERLİ OYUNCULAR İLE DEVAM ETMEKTEDİR.CEM AJANS' TA YENİ PROJELERİMİZDE BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEYEN TÜM OYUNCU VE YARDIMCI OYUNCU ARKADAŞLARA DUYURULUR.

SİNEMA , DİZİ VE REKLAM ÇEKİMLERİ İÇİN OYUNCU,TİYATRO EĞİTİMLİ VE YARDIMCI OYUNCULARA İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR. DANSÇILAR VE GRUPLARI İLE, KATALOG ÇEKİMLERİ İÇİN MANKEN , FOTO MODEL , VÜCUT MODELİ , HOST VE HOSTESLER, KISACASI YENİ TÜM YÜZLERE İHTİYAÇ VARDIR.

...

DENEYİMLİ , DENEYİMSİZ, BEN DE VARIM, KENDİME GÜVENİYORUM DİYEBİLENLER , İŞE İHTİYACI OLAN VEYA BU İŞİ HOBY OLARAK YAPAN VE SEVEN, KISACA ARANAN BEN OLABİLİRİM DİYEN YILDIZ ADAYLARI, DİZİLERDE, SİNEMADA, REKLAM FİLMLERİNDE OYNAMAK İSTİYORUM, DİYEN GENÇLERİMİZ,O- 70 YAŞ ARASI OYUNCULAR , YARDIMCI OYUNCULAR ,DİKSİYONU VE FİZİĞİ DÜZGÜN MANKEN,PROVA MANKENİ, MODEL VE MODEL OLMAK İSTEYEN, YABANCI UYRUKLU OLUP OYUNCU VE YARDIMCI OYUNCULAR,

BİZİM İLE ÇALIŞMAK İSTEYEN HERKESE CEM AJANS OLARAK GÖRÜŞMELERE VE ÇALIŞMAYA HAZIRIZ. İNSAN VE İNSAN MEMNUNİYETİ ODAKLI ÇALIŞMAYI PRENSİP EDİNMİŞ CEM AJANS OLARAK DENEYİMLİ VE DENEYİMSİZ TÜM OYUNCU VE YARDIMCI OYUNCULARI KAYIT İÇİN BEKLİYORUZ.KAYITLARIMIZ ÜCRETSİZDİR.

SİZİ CEM AJANS OLARAK KARŞILAMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

CEM AJANS

CEM AJANS FİLM YAPIM REKLAM1995 yılında tv reklam filmleri, dizi filmler, sinema ve tv filimlerine oyuncu saglamak sektöre yeni yüzler kazandırmak amacıyla kuruldu.yapım şirketlerinin tüm oyuncu ihtiyaçlarının karşılanmasında ve yeni starlar yaratılmasında kısa zamanda büyük bir başarıya imza atıldı.Pek çok yeni oyuncu bizlerle başladıkları bu yolda artık birer yıldız oldular.Ajansımızın hizmet verdiği şirketler ile oyuncuları arasında tam bir menejerlik sistemi bulunmakta olup oyuncularımızın tüm haklarını muhafaza ederken hizmet alan şirketlere de iş disiplini ve hizmet kalitesini üst düzeyde sunmaya devam etmekteyiz..CEM AJANS GOLD, bünyesindeki sanatçıları ve dj leri ile sanat dünyasına her anlamda destek vermekte ve bu konudaki vizyonu doğrultusunda ülkemizdeki müzik ve eğlence kalitesini yukarı çekmek için üzerine düşeni yapmaktadır.Eğlence sektöründe basın danışmanlığı, menajerlik hizmetleri, organizasyon ve prodüksiyon hizmetleri ve oyuncu menajerlik uzmanlık alanımız. Öğrenecek çok şeyimiz var...İdealist ve yaratıcı yaklaşımla, başarı odaklı misyonumuzla yola devam ediyoruz. İş ortaklarımıza ve sanatçılarımıza dünya standartlarında bir çalışma ortamı hazırlamak, bu altyapıya dayalı hizmetler sunmak asıl amacımız. Her geçen gün büyüyoruz, ailemize yeni yetenekler kazandırıyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları