Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Çay Servis ve Temizlik Elemanı

  • 21.03.2017
  • 0 - 50

İş Tanımı

ÇAY SERVİSİ

YÖNETİCİLERİ YEMEK SERVİS AÇILMASI

OFİS KATI TEMİZLİĞİ

2 VARDİYA 08:00 - 16:00 / 16:00 - 24:00 (SERVİS VARDIR)

AVRUPA SERBEST BÖLGE (FABRİKA DA)

Aranan Nitelikler

40 YAŞI GEÇMEMİŞ

DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTEREN

DAHA ÖNCE ÇAY SERVİSİNDE EN AZ İKİ YIL ÇALIŞMIŞ VE REFERANS VEREBİLECEK

DİKKATLİ VE TİTİZ

2 VARDİYA ÇALIŞABİLECEK  08:00 - 16:00 / 16:00 - 24:00 (SERVİS VARDIR)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Tekirdağ - Süleymanpaşa
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Trakya Fen Bilimleri Eğitim Kurumları
Tekirdağ - Çorlu
16.02.2024
BAŞVUR
DOĞRU CEVAP OKULLARI VE KURSLARI TİC. A.Ş.
Tekirdağ - Çorlu
12.02.2024
BAŞVUR
Tekirdağ
7.02.2024
Tekirdağ
22.01.2024
Tekirdağ
18.09.2023
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
27.04.2023
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
24.10.2022
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÇETİN GROUP

Çetin Grup; faaliyetlerine 1998 yılında Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÇETİN tarafından kurulan Güvenlik firması ile başlamıştır.

  • 2000 yılında Temizlik, Lojistik ve Personel taşımacılığı faaliyetlerine başlanmıştır. Ayrıca Kimya sektöründe faaliyet gösteren Benzo Set firması satın alınmıştır.

  • 2002 yılında Pazar payı süratle büyüyen güvenlik faaliyetleri konusunda profesyonel hizmet sunumunu gerçekleştirmek adına Çetin Özel Güvenlik Hizmetleri şirketini kurarak fiziki ve elektronik güvenlik faaliyetlerini tek bir çatı altında toplamıştır.

  • 2004 yılında Kozmetik üretimi yapmak üzere Atak Farma Kozmetik Şirketi kurularak üretim tesislerinin temelleri atılmıştır. Ayrıca Çetin Grup Oto Kiralama şirketini kurup, aktif olarak araç ve filo kiralama hizmetlerine başlamıştır.

  • 2005 yılında Atak Farma Şirketimiz, inşaat süreci tamamlanan kendi üretim tesislerinde kozmetik imalatına başlamıştır.

  • 2005 yılında kurulmuş olan Çemobsan Mobilya şirketimiz 2007 yılında mobilya imalatına başlamıştır.2010 yılında CEO insan Kaynakları şirketi kurulmuş ve 4904 sayılı yasa kapsamında IK Danışmanlığı hizmetine başlamıştır.

  • 2012 yılında Çetin Group Global pazarda yurt dışında güvenlik hizmeti sağlayan ilk Türk firması olmuştur. Yurt dışında uluslararası bir hava limanında güvenlik hizmeti sunumuna başlamıştır.

Profesyonel kadrosu ile hizmet vermeye başladığı butik projelerde sahip olduğu mesleki uzmanlığı, hizmet esnasında hiç taviz vermediği ilke ve standartları, eğitim ve teknolojik yeniliklerin yükten ziyade bir donanım olduğu anlayışı, müşteri ilişkilerinin dürüstlük ve sadakat temeli üzerine kurulması prensibi sayesinde yakaladığı başarı sonucunda gelinen bu noktada bugün için; Yurtiçinde ve yurtdışında büyüyerek güvenlik hizmetlerinin yanında; temizlik, yardımcı üretim işletmeciliği, insan kaynakları, lojistik ve personel taşımacılığı, eğitim kurumları sektörlerini de faaliyet alanlarına katmıştır.

Çetin Grup hizmet sektöründeki faaliyetlerini ülke çapında yerleşik olarak sürdürmektedir. Çetin Grup Türkiye güvenlik sektörünün öncü kuruluşlarından olup uluslararası iş normlarına uygun ve bu kapsamda faaliyetlerini sürdüren çeyrek asıra yaklaşan tecrübesi ile sektöründe lider konumdadır ve bünyesinde 6.000'in üzerinde kişi çalışmaktadır. Yeniliklere ve yatırıma verdiği önemle her geçen gün büyüyen, kendisini lokal ve global ekonomik şartlara ve değişimlere uydurabilen, stratejik alanlardaki gelişmeleri yakinen takip edip hızlı reaksiyon gösterebilen geniş bir topluluk haline gelmiştir.

Grubumuz Türkiye`de bulunan pek çok yerli ve yabancı sermayeli şirketlere yüksek müşteri memnuniyeti ile hizmet vermektedir. Mevcut müşterilerimizin 200'e yakın kısmı Türkiye`nin en büyük ilk 1000 şirketi arasındadır.

Müşterilerimiz bizim için her şeyden önce "iş ortağımızdır". Bu birliktelik içinde biz Çetin Grup olarak en kaliteli hizmeti en doğru şekilde ve her zaman müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak sunarız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları