Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Depo İşçisi

  • 30.12.2013
  • 200 - 500

İş Tanımı


Gebze Operasyon Merkezimiz'de Depo İşçisi olarak görev yapacak,

Müşteri ürün siparişlerinin irsaliye bazında RF El Terminali kullanılarak operasyonda hazırlanması.

Aranan Nitelikler


Tercihen ilköğretim veya lise mezunu,

Depo konusunda en az 1 yıl deneyimli veya yetiştirilmek üzere,

Takım çalışmasına yatkın adaylar aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Bilkay Grup
Kocaeli - Gebze
Bugün
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Webhelp
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Webhelp
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
ANAHTAR ANTREPO TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TATBAK MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ
Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

CEVA Türkiye

 

CEVA Hakkında

 

Dünyanın dördüncü büyük kontrat lojistiği firması CEVA, geniş hizmet ağının ve uzun yıllara dayanan birikiminin verdiği güçle, 100 ülkede 1.000’den fazla ofisiyle CEVA farkını iş ortaklarının ayağına götürmektedir.

CEVA, ulusal ve çok uluslu firmalar için dünya genelinde müşterilerine özel tedarik zinciri çözümleri tasarlamakta ve hayata geçirmektedir. Tedarik zincirinin tüm aşamalarını kullanarak, otomotivden lastik sanayine, elektronikten petrokimyaya, endüstriyel mamullerden hızlı tüketim ürünlerine, teknolojiden basım yayına kadar farklı pazar ve sektördeki müşterilerine uçtan uca lojistik çözümleri sunmaktadır.

CEVA, 50.000 çalışanı ve toplam 12,8 milyon metrekareye ulaşan depolama alanı ile müşterilerine hizmet vermekte; dünyanın her yerine deniz, hava ve karayolu ile ulaşmaktadır.

CEVA Lojistik, 2000 yılından bu yana Türkiye’de uluslararası nakliyeden antrepoya, çok kullanıcılı depolamadan hafif üretime kadar birçok alanda faaliyet göstermektedir. Şeffaf ve kaliteli dağıtım ağını 2008 yılında satın aldığı Varan Kargo ile güçlendirerek, lojistik alanındaki deneyimlerini bireysel müşterilere de aktarmaya başlamıştır.

CEVA Lojistik Türkiye, 2005 yılında "Operasyonel Mükemmellik" felsefesi ışığında ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 standartları ile belgelenmiş olan hizmetlerini daha da ileriye taşıyarak, 2008’de ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Standardı belgesini almaya hak kazanmıştır.

Çalışanlarına verdiği değerle 2007 yılında Investor in People (İnsana Yatırım Yapan Şirket) sertifikasına layık görülen ve “İnsana yatırım yapan kurum” kimliğini benimsemiş olan CEVA, ABD’li danışmanlık devi Hewitt Associates'in "En İyi İşyerleri" araştırmasında, 2008 ve 2009 yıllarında üst üste iki kez Türkiye'nin seçilmenin yanı sıra, 2008 yılında Orta - Doğu Avrupa'nın da  "En İyi İşyeri" seçilmiştir. 2009 yılında PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri’nden Performans Yönetimi Kategorisi’nde ve Eğitim & Gelişim Yönetimi Kategorisi’nde birincilik kazanmanın gururunu yaşamaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları