Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

PERSONEL UZMANI

Mersin(İçel)
  • 15.09.2008
  • 0 - 20

İş Tanımı

Şirket çalışanlarının işe giriş ve işten çıkış işlemlerinin iş hukukuna uygun olarak gerçekleştirilmesi, personelin kayıt sisteminin düzenli olarak tutulması ve korunmasını sağlamak, günlük ve uzun süreli personel hareketlerini izlemek, çalışanların özlük işlerine ve yasalara dönük kayıtlarını gerçekleştirmek, personele dönük maaş, prim ve benzeri ödemelerin zamanında yapılması için gerekli çalışmaları yürütmek.

Aranan Nitelikler

* Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
* İş mevzuatına hakim ve bordrolama konusunda deneyimli,
* MS Office ve SAP R/3 uygulamalarına hakim,
* Planlama, takip ve raporlama yönü kuvvetli,
* Dinamik bir ortamda, hızlı ve sonuç odaklı çalışabilen,
* İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın,
* Esnek çalışma saatlerine uyumlu,
* Askerlik ile ilişiği olmayan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Mersin(İçel)
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Çimsa Çimento San. Ve Tic. A.Ş.

 

Türk sanayinin önde gelen kuruluşları arasında yer alan Çimsa, gri çimentonun yanı sıra beyaz çimento ve kalsiyum alüminatlı çimento gibi özel çimentolar da üretiyor. 1972 yılında kurulan, 1975 yılında üretime başlayan ve özel çimento üretiminde lider olan Çimsa, halen Adana, Adapazarı, Aksaray, Ankara, Antalya, Bilecik, Bursa, Eskişehir, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Konya, Kütahya, Malatya, Mersin, Niğde, Nevşehir ve Osmaniye’deki çimento ve hazır beton tesisleriyle hizmet veriyor.

Türk çimentosunun uluslararası platforma geçişinde değişimin ve gelişimin lokomotif gücü olarak, sektörde liderliği elinde tutan Çimsa, yurtdışında da kendi markasıyla İspanya – Sevilla, Almanya – Emden, Romanya – Köstence, Rusya - Novorossisk ve KKTC – Gazimağusa’daki şirket ve terminalleriyle günümüzde 46 ülkede ürünlerini kendi markası ile pazarlıyor. Çimsa, %100 yerli sermaye yapısı ile Türkiye’de ve dünyada çimento sektörünün önde gelen uluslararası oyuncuları arasında yer alıyor.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları