Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İşe Alım ve Kaynak Planlama Uzmanı

Şanlıurfa
  • 18.07.2014
  • 200 - 500

İş Tanımı

Hedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz...

CMC, 2000 yılından bu yana dış kaynak çağrı merkezi hizmetleri sunmakta ve 2007 yılından bu yana dünyanın en büyük tesis yönetim şirketlerinden biri olan ISS bünyesinde hizmetlerini sürdürmektedir.

Müşterilerinin stratejik iş ortağı olarak çalışan CMC, ileri teknolojik altyapı ile donatılmış çağrı merkezinde 3600’ün üzerindeki çalışanıyla, dördü İstanbul’da, biri Malatya’da ve çok yakında Şanlıurfa’da olmak üzere altı ayrı lokasyonda 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. CMC, her biri ülkemiz iş dünyasında önemli çalışmalar yürüten, geniş müşteri kitleleri bulunan 70’den fazla iş ortağına hizmet sunmaktadır.

CMC’nin hizmetleri, Tele-Satış, Müşteri Hizmetleri, Tahsilat Yönetim Hizmetleri, Teknik Destek Hizmetleri ve Sosyal Medya Hizmetleri olmak üzere beş ana başlıkta toplanmaktadır. CMC, ileri teknolojik uygulamaları, vizyoner yaklaşımı, hızlı ve esnek çözümleriyle değişen ihtiyaçlar doğrultusunda her geçen gün hizmet yelpazesini geliştirmektedir.

Görev Tanımı

Müşteri temsilcisi ve idari kadro mülakatlarını gerçekleştirmek,
İşe alım faaliyetlerinin değerlendirilmesi ile ilgili rapor hazırlamak,
İse alım için gerekli aday teminin saglanması için alternatif kaynak araştırmaları yapmak,
Şirket içinde aylık işe alımların ve iç süreçlerin takibini yapmak, taahüt edilen süreye uygun olarak istenilen sayıda personelin tamamlanmasını sağlamak.

Aranan Nitelikler

Üniversite mezunu (Tercihen Çalışma Ekonomisi,Sosyoloji,Psikoloji bölümlerinden mezun)
Seçme ve yerleştirme konusunda deneyimli,
MS Office programlarına çok iyi düzeyde hakim,
Esnek çalışma saatlerine uyumlu,
Sözlü ve yazılı iletişim becerileri gelişmiş,
Sonuç odaklı, analitik düşünme, planlama ve problem çözme becerileri gelişmiş,
Ekip çalışmasına uygun,
Tercihen İngilizce bilen,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

M Plus Türkiye

M Plus Türkiye Hakkında:

Türkiye’nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan M Plus Türkiye, 2000 yılında İstanbul’da kuruldu. Ocak 2020’de, Türkiye ve Avrupa’daki 15 lokasyonuyla, 58 ülkeden 260 markaya 12.500 çalışanı ile 32 dilde hizmet veren, BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu M+ Group’un en büyük üyesi olarak yerini aldı.

M+ Group’un M Plus Türkiye kadrosunda yaklaşık 8.000 kişi görev yapıyor. M PlusTürkiye, Ar-Ge merkezinde en son teknolojilerle geliştirdiği CRM ve Yapay Zeka tabanlı Robotik süreç otomasyonu uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümlerini, 7/24 kesintisiz teknik destek hizmeti ile birlikte sunuyor. Müşteri hizmetleri, müşteri deneyimi, tahsilat yönetimi, sosyal medya ve backoffice yönetimi konularındaki başarılı projeleriyle M Plus Türkiye, yeni nesil müşteri yönetimi ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla sektöre yön vermeye devam ediyor.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları