Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Stajyer Öğrenci

İstanbul Anadolu Yakası
  • 9.08.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

Şirketimizde görevlendirilmek üzere;

Üniversitelerin , Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ; hukuk sekreterliği ;çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri vb bölümlerinde okuyan yaz döneminde staj yapıp deneyim kazanmak isteyen takım arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Ön Lisans ya da Lisans Öğrencisi olmak.

Zorunlu Staj yükümlülüğü olması

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MOVENPICK İSTANBUL ASIA AIRPORT OTEL
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

COREN ENERGY

 Coren Elektrik Enerjisi İthalat İhracat ve Toptan Satış A.Ş., ana faaliyet konusu olarak; herhangi bir tarife grubuna dahil serbest tüketicinin elektrik ihtiyacını, TEDAŞ ulusal elektrik tarifelerine göre tercih edilen iskontolarla, Elektrik Toptan Satış Mevzuatı‘na uygun bir şekilde karşılamak amacı ile 2010 yılında kurulmuştur.

Coren Elektrik, gücünü tedarikçisinden müşterisine uzanan geniş yelpazede, özenle oluşturduğu yüksek güvenilirliği ve samimiyetin almaktadır.

Coren Elektrik, sahip olduğu ETS/3003-18/1773 no’lu Elektrik Toptan Satış Lisansını, T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından, 4628 sayılı Elektrik Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat uyarınca Elektrik Enerjisi Toptan Satış faaliyeti gerçekleştirmek maksadıyla almıştır.

Coren Elektrik, tamamı farklı disiplinlerde eğitim görmüş mühendislerden oluşan profesyonel ekibi vardır. Serbest Tüketici ile anlaşılan fiyat koşulları ve talepleri doğrultusunda aboneye özel fatura dizaynı sunarak; anlaşılması kolay, şeffaf ve güvenilir faturalandırma sistemi uygulamaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları