Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

HAVALİMANINA GENEL ALIM

İstanbul Avrupa Yakası
  • 11.03.2015
  • 1000+

İş Tanımı

CRT Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Crt Human ; kurum ve kuruluşların iş yaşamlarında istedikleri vizyona ulaşabilmeleri için gerekli olan nitelikli iş gücünü sağlamak amacıyla 1997 yılında kurulmuştur. Profesyonel hizmet kalitesiyle insan kaynakları, bordrolama, seçme yerleştirme, dönemsel esnek işgücü temini, danışmanlık hizmetlerinde işletmelere fayda sağlamaktadır. Eğitim, satış, inşaat, gıda, bilişim, tekstil, sağlık-hastane, reklamcılık, perakendecilik-toptancılık, turizm, elektrik ve elektronik gibi sektörlere, garson, bulaşıkçı, aşçı, anketör, asistan, bakıcı, bilgisayar mühendisi, eczacı, elektrik mühendisi, elektronik mühendisi, emekli, estetisyen, fizyoterapist, gıda mühendisi, güvenlik, hemşire, inşaat mühendisi, inşaat teknikeri, kasiyer, part time personeller, steward, kat hizmetleri görevlileri, kaynakçı, kimya, kuaför, kurye, laborant, makine mühendisi, makinacı, matbaa, mimar, muhasebe, mühendis, öğretmen pazarlama, peyzaj, satış, sekreter, şoför, staj, tamirci, tekniker, teknisyen, temizlik personelleri, vasıfsız personeller, depo ve antrepo görevlileri, lojistik depo personelleri, sevkiyat, veteriner, ziraat mühendisi, profil ve pozisyonları için kurumsal müşteri temsilcilerimiz ve insan kaynakları uzmanlarımızı arayabilirsiniz.


CRT Group bu yıl ESQR (European Society for Quality Research- Switzerland ) tarafından “European Quality Achievement – Avrupa Kalite Başarı” ve Business Initiative Directions tarafından New York’ta bu yıl 49 ülkenin katıldığı törende International Quality Summit Award’da, ‘Altın’ kategorisinde ‘Kalite’, ‘Liderlik’, ‘Teknoloji’ ve ‘İnovasyon’ dallarında ödüllendirildi.

Aranan Nitelikler

 

HAVALİMANINA GENEL ALIM

 

Atatürk Havalimanı'nda Görevlendirilmek üzere Mutfak-Depo-Bulaşıkhane ve Tepsi Hazırlık bölümleri için Deneyimli-Deneyimsiz BAY/BAYAN personeller alınacaktır.

 

GENEL NİTELİKLER

 

• Minimum ilkokul mezunu,

• İletişimi güçlü, güler yüzlü, dinamik,

• Vardiyalı çalışma yapabilecek ( Sabah – Akşam – Gece ),

• Takım çalışmasına yatkın,

• 20 – 40 yaş arasında,

• İstanbul’da ikamet eden.

 

MAAŞ+AGİ+SGK+YEMEK+SERVİS

 

www.crthuman.com

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Karımex Gıda
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ordu, Zonguldak
28.02.2024
İstanbul Marriott Hotel Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
AYDIN KURS
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, Zonguldak - Ereğli
Dün
YENİBİRİŞ DİJİTAL İNSAN KAYNAKLARI VE TEKNOLOJİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
SOYAK FİNAL OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası
7.06.2023
BAŞVUR
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
1.06.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

CRT HUMAN

CRT HUMAN


CRT GROUP olarak ,
17 yıldır kaliteli hizmet anlayışımızı tüm sektörlere taşıyoruz;
İşletmelerin gereksinim ve ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçları gibi gören, içinizden biri gibi düşünen, yetenekli ve kaliteli personel ihtiyaçlarınızı sağlayarak sizlere çözüm ortağı desteği veren güçlü bir alt yapıya sahibiz.
CRT GROUP , doğru personeli doğru yerde istihdam edip, yalnızca bugünü değil yarını planlayan,17. yılında 3500’ü aşkın daimi personeli, 700’ün üzerinde esnek iş gücü yapısı, CRTHUMAN, CRTQC,REPRISE,EXTRA PERSONEL.NET, CRT ACADEMY HRPLUS ve GOBOX gibi güçlü markaları ile sektörünün lider kuruluşudur.

• Bordrolama,
• Özlük işlerinin takibi,
• İşletmelere, kalifiye personel ve ara eleman desteği
• Fabrika, ofis ve iş yerlerine beyaz ve mavi yaka personel desteği (idari personel, yardımcı üretim personeli ve hizmet personeli vs. )
• Fast Food sektöründe faaliyet gösteren uluslararası ve yerel zincir firmalara dağıtım GOBOX Filo Motosiklet kiralama hizmetleri,

CRT GROUP’un kalitesi Uluslar arası alanda da tescillendi ve dünyanın en değerli kalite ödülü ile ödüllendirildik……
New York ta 49 ülkenin katıldığı (BID) Business Initiative Directions İş İnisiyatifi Yönelimleri tarafından düzenlenen ‘Dünyanın En Büyük Kalite Zirve Ödülü’ olarak tanımlanan ‘Uluslararası Kalite Ödülü’ne Türkiye’den, CRT GROUP, ‘Altın’ kategorisinde “Kalite”, “Liderlik”, “Teknoloji” ve “İnovasyon” dallarında layık görüldü

BID tarafından İnsan Kaynakları ve Personel odaklı çözüm ortaklığı alanında Altın’ kategorisinde “Kalite”, “Liderlik”, “Teknoloji” ve “İnovasyon” ödüle layık görülen Türkiye`deki ilk ve tek firmayız.

Daha Önceki yıllarda bu ödüle Türkiye’den Abdi İbrahim İlaç, Digitürk, Doğuş Holding, Forex, Kardemir A.Ş, Garanti Yatırım, Vakıf Yatırım, Aktif Bank, İstanbul Halk Ekmek, İhlas Gazetecilik A.Ş ve İGDAŞ’ın layık görülmüştü

(BID, 117 ülkeye yayılan ve sektörlerinde kaliteye verdikleri önemle lider konumuna gelmiş kurum ve kuruluşları takdir ve teşvik etmek amacıyla her yıl “Altın”, “Platin” ve “Elmas” kategorilerinde zirve düzenliyor. Ödüller, şirketlerin liderlik, kalite yönetimi, yenilikçilik, teknoloji, müşteri hizmeti ve memnuniyeti, pazar payını artırma, sertifikasyon, prestij ve sürekli iyileştirme gibi konularda bir yönetim kültürü oluşturmaları esasına göre değerlendirilerek veriliyor. Kişi, kurum ya da kuruluşlar ödüllere kendiliğinden aday olamayıp, ödül komitesi tarafından belirleniyor. Komite, aylar süren aday belirleme sürecinde üniversiteler, ticaret odaları ve büyükelçiliklerin görüş ve önerilerine başvuruyor.)
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları