Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Proje Satış Uzmanı
ÇUKUROVA GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHÜT VE TİCARET A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Finans Müdürü

İstanbul Anadolu Yakası
  • 1.09.2016
  • 1000+

İş Tanımı

1993 yılında bir aile şirketi olarak kurulan 20 yıllık geçmişi ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe yenilikçi, çevreci ve müşteri odaklı bir anlayışla faaliyetlerini bugüne kadar sürdüren şirket, toplam 23 nitelikli inşaat projesi bitirmiştir. İstanbul'da Adanus Park adıyla nitelikli diğer bir site projesini bitirmiş olan şirket, özellikle İstanbul da gayrimenkul ve inşaat sektöründe aktif olarak yer almaya devam etmektedir. Tüm şirketleri Son Grup adı altında tek çatı da toplayarak, sağlıklı şekilde şirketlerin gelişmesi için çalışmaktadır.

İstikrarla büyüyen şirketimize katkıda bulunacak, azimli Mali işler, muhasebe, Finans, Bütçe raporlama alanında tecrübeli çalışma arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Bankaların Kurumsal ticari kısımlarında müdürlük yapmış,

Proje finansmani konusunda deneyimli,

En az 10 yıl tecrübeli,siğara içmeyen,
Üniversitelerin iktisat, maliye, işletme, Bankacilik, Finansman, Muhendislik, muhasebe vb. Bölümlerinden mezun,



Fotoğraflı cv rica ediyoruz.

BAŞVURULARA EMAİL İLE CEVAP VERİLECEKTİR

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
ASSİST TEKNİK MEKANİK İNŞAAT SAN VE TİC.LTD ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
15.02.2024
BAŞVUR
İSTANBUL İLAÇ SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
12.02.2024
BAŞVUR
Pratt & Whitney THY Teknik Uçak Motoru Bakım Merkezi LTD.ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası
24.01.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ADIGÜZEL EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
BAŞVUR
VIENNALIFE EMEKLILIK VE HAYAT A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
TRİBAL SAHADA PAZARLAMA
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ÇUKUROVA GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHÜT VE TİCARET A.Ş.

Çukurova Gayrimenkul İnşaat

1993 yılında Adana’da bir aile şirketi olarak kurulan Çukurova Gayrimenkul A.Ş, bugüne kadar İstanbul, Adana ve Mersin’de kendi arsaları üzerine 29 lüks konut projesi tamamladı.Şirketimiz müşterilerine kaliteli ve huzurlu yaşam alanları yaratmayı ve en önemlisi beklenen deprem tehlikesine karşı dayanıklı lüks yaşanabilir konutlar üretmeyi sosyal sorumluluk olarak görmektedir.Kuruluşundan bugüne kadar sektörünün öncü kuruluşlarından olan ve modern yapılar gerçekleştiren Çukurova Gayrimenkul A.Ş, günümüz modern yaşamının tüm gerekliliklerini tespit ederek ulaşıma, merkezi noktalara yakınlıktan sağladığı sosyal olanaklara kadar ihtiyaç duyulan tüm öncelikleri projelerinde bir araya getiren bir kurum olarak öne çıkıyor. 26 yıllık bilgi birikimi ve deneyimini estetik, teknolojik, lüks ve konfor ile birleştiren Çukurova Gayrimenkul A.Ş, bulunduğu bölgeye değer katan modern projeler inşa ediyor.Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değer kazanan bölgelerinden Kartal’ın merkezinde yaşamın başladığı Çukurova Adanuspark, Çukurova Tower ve Çukurova Balkon projelerini teslim etti. Ayrıca, yine İstanbul’da arsaları Çukurova Gayrimenkul A.Ş’ye ait olan Boğaz bölgesinde iki yeni lüks konut projesini de yakın tarihte satışa sunacak. 

 Kalite Politikamız

  • İnşaat sektörü ve hizmet sektöründe kaliteden ödün vermeden iş disiplini ve etik kurallarımızdan vazgeçmeden dünya standartlarında hızlı üretim yapmak ve hizmet vermek müşterilerimizin beklentilerini en doğru şekilde algılayıp karşılayabilmek konusunda uzman kadrosu ve teknik ekibiyle yenilikçi bir anlayış içerisinde kısa sürede en kaliteliyi gerçekleştirebilmek temel kalite politikamızdır. 

Vizyonumuz

  • Müşterilerimize katma değer yaratmak, müşterilerimizin yaşamaktan ve vakit geçirmekten güven duyacağı, keyif alacağı yaşam alanlarını hayata geçirebilmek. Şehircilik anlayışı içinde estetik ve çevreci mekanlar yaratabilmesine sektörel anlamda öncülük edebilmektir.

 Misyonumuz

  • Kaliteden asla ödün vermeden müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en uygun çözümleri zamanında kurallarına göre ve eksiksiz sunmak. Gayrimenkul ve İnşaat sektörüne üretim alanında farklı bir bakış açısı getirerek güvenilirliliğini ve marka bilinirliliğini ön planda tutarak sektöründe öncü olmaktır.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları