Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Emlak Takip Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası
  • 5.04.2011
  • 200 - 500

İş Tanımı

Türkiye'nin eğitimde ilk sivil toplum projesi olan Darüşşafaka, 148 yıldır “Eğitimde Fırsat Eşitliği” misyonuyla yetenekli ancak babası hayatta olmayan, ailesinin maddi olanakları nedeniyle iyi eğitim fırsatı bulamayan öğrencilere, ilköğretim 4. sınıftan başlayarak lise son sınıfa kadar yatılı ve tam burslu, kolej seviyesinde eğitim vermektedir.

Emlak Biriminde görev alarak:

• Birimin yürüttüğü işlerle ilgili, tapu daireleri, belediye, noter, valilik, ticaret odaları ve diğer kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili işlemleri takip etmek;
- Tapu dairelerinde gayrimenkullerin alım-satım tescil işlemlerini yapmak,
- Gayrimenkullerin imar durumu, çap, röperli kroki gibi belgeleri temin etmek ve işlemleri yürütmek.
• Gayrimenkullerin ihale sürecindeki yapılacak işleri takip etmek ve ihale öncesi gayrimenkulleri ziyaretçilere sunup bilgi vermek,
• Birimin ofis içi ve dışı tüm evrak işlerini takip etmek

Aranan Nitelikler

• Resmi dairelerde iş takibi konusunda deneyimli,
• Emlak sektöründe, alım-satım süreçlerinde tecrübeli,
• Üniversitelerin Emlak ve Emlak Yönetimi bölümlerinden mezun,
• MS Office programlarını etkin kullanabilen,
• İstanbul’da ikamet eden,
• B sınıfı ehliyete sahip, aktif olarak araç kullanabilen, seyahat engeli olmayan,
• Erkek adaylarda askerlik yükümlülüğünü tamamlamış,
• Motivasyonu yüksek, sonuç odaklı, sorumluluk sahibi ve insan ilişkileri kuvvetli

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
Balıkesir
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Türkiye'nin en köklü sivil toplum örgütlerinden biri olan Darüşşafaka, yetenekli ancak babasını kaybetmiş, maddi olanakları yetersiz olan çocuklara 1863 yılından bu yana kaliteli bir eğitim fırsatı sunarak, onların yaşamlarını değiştirmektedir. Kurulduğu günden bugüne pek çok kişi ve kuruluşun verdiği desteklerle varlığını sürdüren Darüşşafaka Cemiyeti, elde ettiği gelir ile her yıl 800'ü aşkın öğrenciye kolej seviyesinde tam burslu ve yatılı eğitim vermektedir. Bir buçuk asırdır varlığını sürdüren kurum, tarihi boyunca ülkenin gelişiminin bireylerin gelişmesine paralel olacağını özümseyerek, "eğitimde fırsat eşitliği" misyonunu benimsemiştir. Türkiye’nin dört bir köşesinden öğrenci alma hedefiyle her yıl yurt genelinde giriş sınavları düzenlemektedir. Darüşşafaka, üstlendiği misyonla bu çocukları geleceğe hazırlamakta ve onların birer Türk aydını olarak yetişmelerini sağlamaktadır. Öğrencilerin eğitim masraflarının yanı sıra; giyim, barınma, beslenme ve sağlık hizmetleri de Darüşşafaka Cemiyeti tarafından karşılanmakta; üniversiteyi kazanan öğrencilere dört yıl boyunca burs verilmektedir. Kuruluşundan bu yana verdiği eğitimle ülkemize pek çok önemli insan kazandıran, ilk günden beri gücünü toplumdan alan Darüşşafaka yaptığı çalışmaları destek veren tüm kişi ve kuruluşlardan aldığı güçle sürdürecektir.

Hedef; daha fazla çocuğun eğitimle yaşamını değiştirmek

Geniş anlamda Darüşşafaka ailesini başta Darüşşafaka Cemiyeti ve bünyesindeki Darüşşafaka Eğitim Kurumları, Darüşşafaka Rezidansları (İstanbul’da Yakacık, Maltepe, Şenesenevler ve İzmir Urla) ve Maltepe Özel Bakım Ünitesi olmak üzere Darüşşafakalılar Derneği ile Darüşşafaka Spor Kulübü oluşturmaktadır. Bu kuruluşların tümünün ortak hedefi, destek veren kişi ve kuruluşların katkılarıyla daha fazla çocuğa daha kaliteli bir eğitim için fırsat sağlamaktır. Cemiyetin kaynaklarını ilk kurulduğu gün olduğu gibi bugün de kurum ve kuruluşlardan alınan gayrimenkul bağışları ile nakdi ve ayni bağışlar oluşturmaktadır.

Eğitimle değişen yaşam öyküleri: Darüşşafaka Eğitim Kurumları

Darüşşafaka Eğitim Kurumları, bir hayır kurumu tarafından açılan ilk özel okul olarak 1873 yılından bu yana varlığını sürdürmektedir. Darüşşafaka Eğitim Kurumları'ndaki çocukların tüm giderleri Darüşşafaka Cemiyeti'ne yapılan bağışlarla karşılanmaktadır. Öğrenciler en fazla 24 kişiden oluşan teknolojik donanımlı sınıflarda eğitim görmektedir. 6 öğrenciye bir öğretmen ve bir bilgisayar düşmektedir. Altıncı sınıftan itibaren ikinci dil olarak Almanca veya Fransızca eğitimi verilmektedir. Öğrencilerin yüzde 40'ını kız, yüzde 60'ını erkek öğrenciler oluşturmaktadır. Bu öğrencilerin yüzde 51'i İstanbul, yüzde 49'u Anadolu'dan gelmektedir. Öğrencilerin aktif olarak katıldığı 57 öğrenci kulübü bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerin bir enstrüman çalmaları ya da bir spor dalıyla uğraşmaları amaçlanmaktadır.

Öğrencilerimizin başarıları Türkiye sınırlarını aştı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları Robot Kulübü 2009-2010 yıllarında ABD’de yapılan yarışmalarda dereceler kazandı.

First Lego Ligi’nde (FLL) 2009 yılında Türkiye Şampiyonu oldu.

ABD’de düzenlenen FLL Dünya Şampiyonası’nda yüzlerce takım arasında “Proje Dalında İkincilik” ödülü kazandı.

ABD’de düzenlenen FRC-First Robotics Competition (FRC) yarışmasında ise, robotun mühendislik ve görsel seçkinliği, robot ve takımın estetik entegrasyonu ile “Imagery Award” ödülünü kazandı.

2009 yılında Darüşşafaka’ya başlayan dördüncü sınıf öğrencilerimiz ‘Anlık Çözüm Yarışması’nda kendi yaş grupları içinde Türkiye Şampiyonu oldu ve henüz İngilizce’yi konuşamazken ABD’de 60’tan fazla ülke arasında “Dünya Yedinciliği” ve "Renaissance Award"ı almaya hak kazandı.

Bilişim alanında Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği Web Tabanlı Eğitim İçeriği Geliştirme yarışmasında hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz Türkiye Birinciliği başarısını kazandı.

Uluslararası Eğitimde Bilişim Kültürü Oluşumu Olimpiyatı'nda (EBİKO) Dünya Dördüncülüğü elde ederek Jüri Özel Ödülü’nü elde etti.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları