Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

CEVHER ZENGİNLEŞTİRME PROJE MÜHENDİSİ

İstanbul Avrupa Yakası, Kayseri
  • 28.12.2012
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

1947 yılında, Kayseri’ye bağlı Pınarbaşı / Toruntepe’ de temelleri atılan Dedeman Madencilik, gelişimini sektörün ihtiyaçlarına göre şekillendirerek, Türkiye’nin maden zenginliğini yeryüzüne çıkarmak ve ekonomiye kazandırmak için tam 65 yıldır aralıksız çalışıyor.
Şirketimiz bünyesinde projelerde görevlendirilmek üzere Krom ve Kurşun-Çinko konsantre üretimi proseslerinden sorumlu Cevher Zenginleştirme Proje Mühendisi alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Cevher Hazırlama Mühendisliği, Proses Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun, tercihen aynı alanlarda Yüksek Lisans eğitimini tamamlamış;

• Cevher Zenginleştirme tecrübesi olan
• İngilizce bilen
• Raporlama ve sunum yapabilecek
• B sınıfı ehliyeti olan ve aktif bir şekilde araç kullanabilen
• Analitik düşünebilen ve problem çözme becerisine sahip
• Askerlik hizmetini tamamlamış
• Seyahat engeli olmayan
• Esnek çalışma saatlerine uyumlu, yoğun tempoda çalışabilecek
• İletişim ve müzakere becerilerine sahip

Adaylar aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
HEDEF DİRECT İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ PAZARLAMA VE DAN. HİZM. LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
KARINCA PANO MÜHENDİSLİK SAN VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Ay
BAŞVUR
AKTİF GRUP TEMİZLİK HİZMETLERİ VE ORGANİZASYON LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DEDEMAN HOLDİNG A.Ş.

DEDEMAN HOLDİNG

Dedeman Holding 1998 yılında kurulmuştur.  Gelişen bir grup olarak Turizm ve Madencilik dallarını ana iş kolu olarak görüp birçok şirket ve iştiraki ile faaliyetlerini yaklaşık 2.500 çalışanıyla sürdürmektedir. Dedeman Holding, girişimci ve öncü karakterini, köklü geçmişi içinde mal varlığına, insan kaynaklarına, yönetim ve bilgi sistemlerine yapmış olduğu yatırımlarını, ülkemizin geleceğini şekillendirecek en önemli kaynakları olarak görmektedir.

DECAR PROFİLİ

Türkiye’nin köklü gruplarından biri olan Dedeman Topluluğu kuruluşu olarak 1989 yılında turizm dünyasına adım atan Decar Rent a Car, Türkiye genelindeki yaygın ofis ağı, sürekli yenilediği araç filosu ve tecrübeli personeli ile sektöründe kaliteli ve güvenilir çalışmalarıyla referans gösterilen bir şirket olmuştur.
Decar, müşteri memnuniyetini daima en üst sırada tutarak, müşterileri ile dost olmayı başarmış, güvene dayanan uzun iş birlikteliklerine ve sektörde birçok ilke imza atmıştır.
Mevcut oto kiralama pazarının büyümesi konusunda üzerine düşen görevi layıkıyla yapan, operasyonel başarıları ile örnek gösterilen bir şirket olan Decar, günlük, aylık ve yıllık kiralama, transfer, şoförlü servis ve lüks araç kiralama hizmetleri vermektedir.

MADENCİLİK

Dedeman Maden Grubu'nun değişmeyen temel felsefesi "çağdaş işletmelerde çevreye saygılı üretim" olarak özetlenebilir. Türkiye'de 40'ın üzerinde maden sahasına sahip olan Dedeman, Türkiye'de üretim ve pazar payı ile özel sektör krom madenciliğinin öncülerindendir. Önümüzdeki yıllarda krom ve çinko-kurşun sahalarında kapasite artırıcı çalışmalarıyla krom cevheri üretimini yılda 250.000-300.000 tona ve çinko-kurşun üretimini ise yılda 400.000-500.000 tona yükseltmeyi amaçlayan Dedeman, maden endüstrisinde uç ürünlere yönelim amacıyla proje çalışmalarını da sürdürmektedir.

Dedeman Maden Grubu dahilinde faaliyetlerini sürdüren Dedeman Madencilik, madencilik alanında ülke ekonomisine katkıda bulunmaktan büyük gurur duymaktadır.

Krom Madenciliği 1947 yılından beri Kayseri'ye bağlı Toruntepe/Pınarbaşı ocaklarında ve 1985 yılından bu yana da Pulpınar ocaklarında aralıksız olarak devam etmektedir. Yeraltı (kapalı) işletme yöntemi ile son yıllarda 150.000 ton/yıl yüksek tenörlü (%45-46 Cr2O3) tüvenan krom üretim kapasitesine ulaşmış olan işletmelerde, düşük tenörlü krom cevherinin de zenginleştirilerek ekonomiye kazandırılmasını sağlayan konsantratör, jig ve triyaj tesisleri mevcuttur. Yıllık ortalama 120.000-150.000 ton cevher satışı gerçekleştirilmektedir. 2006 yılında bünyemize kattığımız Adana/Aladağ işletmemiz 40.000-50.000 ton/yıl kapasitesi ile üretimimize önemli katkıda bulunacaktır. Zenginleştirme tesislerinden (konsantratör, jig ve triyaj) çıkan atık maddelerin çevre kirliliğine neden olmaması için gerekli tüm önlemler alınmış olup, ayrıca çalışma sahaları ve sosyal tesislerin çevresinde ağaçlandırma çalışmaları da devam etmektedir.

Çinko - kurşun madenciliğinde ise; Kayseri, Niğde ve Ordu illerinde, toplam 16 adet çinko-kurşun madeni sahası bulunmaktadır. Ordu ili sınırlarındaki sahalarda çeşitli zamanlarda üretim yapılmıştır. Rezerv geliştirme çalışmaları devam etmektedir. Kayseri ve Niğde illeri sınırlarındaki sahalarda ise; bugüne kadar yaklaşık 1.500.000 ton çinko-kurşun ve gümüş içeren cevher üretilmiştir. Üretilen cevherin %70'i Çinkur A.Ş. fabrikasına, %30'u da yurtdışına satılmıştır. Yaklaşık 13.000.000 ton görünür ve muhtemel çinko ve kurşun rezervi olan sahalardan yılda ortalama 80.000-100.000 ton cevher üretilmektedir. Üretilen cevherin bir kısmı olduğu gibi, bir kısmı zenginleştirilerek ihraç edilmektedir.

Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş.

Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş., Türkiye’nin en yaygın otel zinciri sıfatıyla faaliyetlerimizi sürdürmektedir. Dedeman aynı zamanda, uluslararası alanda kendi markası altında otelcilik faaliyetinde bulunan ilk Türk otel zinciridir.  

Dedeman Otelcilik

Dedeman Otelcilik, yurt içinde 16, yurt dışında 4 olmak üzere toplam 20 otel ile konuklarımıza hizmet vermektedir. Bugün itibariyle Dedeman Otelleri, toplam 3.946 oda ve 8.161 yatak kapasitesine sahiptir.

Dedeman Turizm Yatırımları A.Ş.

Dedeman Turizm yatırımları A.Ş., 50. yılında 50 otele ulaşmak hedefi doğrultusunda, zincirine 2009 yılı sonuna kadar yurt içinde 6, yurt dışında ise 2 olmak üzere toplam 8 yeni halka daha ekleyecek ve otel sayısını 28’e çıkararak toplam 5.589 oda ve 11.451 yatak kapasitesine sahip olacaktır..

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları