Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mobilya Cila Ustaları

  • 19.04.2016
  • 0 - 20

İş Tanımı

Mutfak mobilyası üretiminde görevlendirilecek Mobilya Cila ve Zımpara Ustaları aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Ahşap imalatı konusunda en az 1 yıl deneyimli

Ahşap panel imalatında zımpara ve cila işçiliği yapabilecek

Vardiyalı sistemde çalışabilecek

Askerliğini tamamlamış

35 yaşını aşmamış

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Dekor Ahşap Ürünleri Sanayi A.Ş.

 lineadecor®- Dekor Ahşap Ürünleri San. A.Ş.

Dekor Ahşap Ürünleri Sanayi A.Ş., ev yaşamının en önemli mekanlarından biri olan mutfak üretimine 1991 yılında başlamıştır. Dekor Ahşap, çağdaş mutfak gereksiniminin; özgün tasarımlar ve modern teknoloji ile karşılanabileceği bilinciyle, zaman içinde dünyanın en ünlü markalarının ithalatının yanı sıra en çağdaş malzemelerle mutfak üretimini de gerçekleştirmiştir. Dekor Ahşap ürün grubu içinde lineadecor® ürünleri 1996 yılından bugüne tüketicinin beğenisine sunulmaktadır.


2005 itibariyle 14,000 m2 kapalı alanda üretim yapmakta olan . lineadecor®, 2006 yılı başından itibaren Gebze Organize bölgesindeki 30,000 m2 de yeni entegre tesislerinde üretime devam edecektir . Mevcut fabrikada da toplu işlere yönelik üretim faaliyetlerine devam edilecektır . İlke olarak sadece lineadecor® markasıyla mutfak dolapları üretmeye ve bu konuda dünya markası olma misyonuna sadık kalınacaktır 2006 yılı itibariyle yıllık üretim kapasitesi 20,000 mutfak olacaktır .


1998 ile 2002 yılları arasında ciro bazında yüzde 100 büyüme sağlayan şirket , 2005 sonuna kadar yani 3 yıllık bır sürede de ikinci bir yüzde 100 büyümeyi gerçekleştirmeyi hedeflemiştir. 2005 yılında iç piyasada 27 ilde 50 bayi kanalıyla ürün satışı gerçekleşmektedir.


2000’li yıllarda bir dünya markası olmayı hedefleyen lineadecor®, ürünlerini Kıbrıs, Azerbaycan, Arnavutluk, İran, Kırgızistan, İsrail, Porto Rico ,Almanya ve Amerika gibi ülkelere ihraç etmektedir. lineadecor®, yakın gelecekte bu coğrafyayı geliştirmeyi, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletlerinde daha pek çok noktaya ulaşmayı planlamaktadır. 2005 itibariyle . lineadecor®, ürünlerinin %8 ini dış ülkelere ihraç etmektedir .

lineadecor®, modüler mutfak sistemlerinin ayrılmaz bir parçası olan beyaz eşyada da Siemens ve Franke gibi dünyanın en tanınmış markaları ile işbirliği içindedir.

Çağdaş yaşamın, her alanını, her anını değerlendiren ve yaşamı kolaylaştıran pratik çözümleriyle, mutfakta geçen zamanı bir zevk haline dönüştürmeyi başaran lineadecor®, tasarımlarındaki yüksek estetik duygusundan, malzemesindeki en küçük detaya kadar kalite ile birleşmektedir. Tasarım olgusu Lineadecor un “Dünya Markası “ olma vizyonunu direk belirleyen bir ihtiyaçtır . Yıllardır ürün geliştirmeye çok önem verilmektedir . Ürün geliştirme bölümünde dünya üzerindeki tüm markaların tüm ürünleri incelenmekte, Türk insanının beğenisine yönelik olarak neyin Türkiye’ye nasıl uygulanabileceği Ar-Ge departmanı tarafından üretime uyarlanmaktadır . Bu faaliyetlerle ilgili ayrılan bütçe toplam cıronun yaklaşık % 6 sını kapsamaktadır ki bu uluslarası sektörel değerlerın çok üstündedır.

Tüm ürünlerde 2 yıl garanti veren firma , müşteri memnuniyeti adına çok geniş bir müşteri hizmetleri departmanıyla tüm satış noktalarına yönelik servis hizmeti vermektedir

Toplu proje bazındaki işler için Dekor Ahşap, bilgisayar destekli teklif hazırlama, projelendirme, üretim ve planlamayla süratli, ekonomik ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Bayilik ağı ile ürünler son kullanıcılara ulaştırılmakta, bu sayede geniş bir coğrafyaya kaliteli ve üstün hizmet ulaştırılmaktadır.Tüm bayilerde müşteri mutfakları için keşif, projelendirme ve proje hizmetleri uzman ve eğitimli temsilcilerimiz tarafından sunulmaktadır.


Vızyonumuz


Türkiye'de ve dünyada lider marka konumunda olmak , insan yaşamına mutluluk katmak  ve herkes için kaliteli mutfakların yaratıcısı olmaktır .

 


Misyonumuz :

Tüm mutfak kullanıcılarına ulaşarak, estetik,teknolojik ve sağlam mutfakları en uygun fiyat ve kalite ile üreterek, mutlak müşteri memnuniyeti sağlamak ve iş ortaklarımızla birlikte satış ve satış sonrası hizmet vererek bir dünya markası olmaktır .

Temel Değerlerimiz ;

Müşteri Odaklı Olmak
Sürekli Değer Yaratmak
Dürüst Ve Güvenilir Olmak
İnsanlara Ve Çevreye Saygılı Olmak
Etkin Ve Verimli Olmak
Takım Ruhu İle Çalışmak
Yaratıcı Olmak
Sürekli Gelişim İçinde Olmak

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları