Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bilgi İşlem Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası
  • 16.08.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

Havalimanı yer hizmeti ürünleri ve çözümleri üreten firmamızın;

Bilgi İşlem departmanında, tüm bilgi işlem süreçlerine ait işlemlerin yürütülmesinde aktif görev alacak aşağıda yazılı niteliklere sahip takım arkadaşı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Benzer pozisyonda en az 2 yıl tecrübesi olan,
  • Database sistemi kullanabilen, tercihen SQL kullanmış,
  • Server yönetimi, server yedekleme, bakım-onarım, kablolama, depolama sistemleri, telefon santral sistemleri gibi konularda deneyimli, sıfırdan kurulum ve mevcut kurulumu geliştirebilecek,
  • Bilgisayar kurulumunda donanımsal ve yazılımsal alanda deneyimli,
  • İnternet Security, Firewall konularında tecrübeli,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
  • Tercihen İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden
  • Etkin iletişim becerisine sahip,
  • Analitik düşünebilen ve iş disiplinine sahip ve prosedürler ile çalışmaya açık,
  • “Bilgi işlem sorumlusu” arayışımız bulunmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

OTTOMARE HOLIDAYS TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ÖZEL DUYGU HASTANESİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Güngören
Bugün
BAŞVUR
TARABYA AEC EĞİTİM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Bugün
CROWNE PLAZA İSTANBUL HARBİYE
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ERESİN HOTELS TOPKAPI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DENGE HAVALIMANI EKIPMANLARI SAN. VE TIC. A.Ş.


DENGE Makina Türkiye`de 32 yıllık tecrübesi ile lider olmuş Yer Hizmetleri Ekipmanları üreticisidir. 1982`den beri, geniş yelpazedeki Yer Hizmetleri ekipmanlarını dünyanın çeşitli ülkelerine ihraç etmektedir. DENGE Makina ürünlerini 3 grup altında müşterilerine sunmaktadır:

       Yer Hizmetleri Ekipmanlar
       Kargo Transfer Sistemleri
       Bagaj Transfer Sistemleri

DENGE MAKİNA, ihracatını Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Rusya`nın önde gelen Yer Hizmet Firmalarına yapmaktadır. Referanslarımızı web sitemizin ilgili sayfasından görebilirsiniz.

DENGE MAKİNA, apron ekipmanlarında olduğu gibi, Terminal ekipmanlarında da uzmanlaşmıştır. Bu ürünler, Terminal Bagaj Transfer Sistemleri, Konteyner Muhafaza Sistemleri, Kargo Transfer Sistemleri gibi anahtar teslim projeleri içerir.

Asya ve Avrupa kıtalarının birleşme noktası olan İstanbul`da, havalimanına 10 dakika uzaklıkta Organize Sanayi Bölgesinde yer alan DENGE MAKİNA, tedarikçilerine olan yakınlığı ve esnek kapasitesi ile müşteri taleplerini karşılamak için kolayca kapasitesini arttırabilmekte ve maliyetleri minimize ederek sabit fiyat sunabilmek için de gerektiğinde kapasitesini seri bir şekilde azaltabilmektedir.

Ayrıca Sakarya ilinde sahip olduğu 18 dönüm arazi üzerine 4000 m2 kapalı saha fabrikasını 2007 yılında işletmeye almış olup, üretiminin büyük bir çoğunluğunu da bu fabrikada devam ettirmektedir.

DENGE MAKİNA, ISO 9001:2000 kalite yönetim sertifikasına sahip olup, ürünlerinin tamamı CE belgelidir. Sürekli gelişen ve iyileştirilen prosesler sayesinde, hizmete alınan tüm ürünler, %100 e yakın bir oranda operasyonlarda kullanılabilmektedir.

Yukarıda da belirtildiği üzere DENGE MAKİNA, Terminal Bagaj Transfer Sistemleri de üretmektedir. Check-in tartı konveyörleri, aktarma ve transfer konveyörleri, Bagaj Alım Carouselleri içeren muhtelif sistemler, Avrupa ülkeleri dahil birçok uluslararası havalimanına teslim edilmiştir.

Öte yandan, DENGE MAKİNA, Kargo binaları için ürettiği çözümler konusunda da uzmanlık edinmiş ve kargo ve antrepo binalarının ithalat ve ihracat hatlarına uygun ve otomatik sistemleri projelendirerek imal etmektedir. Aynı zamanda, yükleme rampaları için pratik ve uygun çözümler sunan DENGE MAKİNA, dar alana sahip antrepolarda 20 – 30 tona kadar kaldırma kapasiteli liftler ile TIR ve kamyonlar için özel boşaltma sistemleri üretmektedir.

30. yılımızda ürün gruplarına çevreci olan ELEKTRİKLİ ekipmanları da katarak, sektörde öncü ve gelişimci kimliğimizi devam ettirmekteyiz.

DENGE MAKİNA vizyonu, “Global olarak tercih edilen Yer Hizmet Ekipmanları profesyoneli” olmaktır. Misyonumuz vizyonumuzu desteklemek ve ona ulaşmak için gereken tüm değerleri firmamıza katarak optimum noktada bir tedarikçi olmaktır.

DENGE MAKİNA Yönetim Kurulu, mevcut kuşak ve gelecek kuşaklarımız için ürünlerimizin ve servislerimizin sürekli gelişimi için tüm proseslerin iyileştirilmesi için sonsuz bir enerji ile çalışmaktadır. Evrensel değerlere sahip çıkarak yürüttüğümüz proseslere bağlılığımız sürekli olarak devam edecektir.

 

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları