Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kobi Bankacılığı Portföy Yöneticisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 5.02.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

 

Avrupa-2 Bölge Şubelerimizde görevlendirilmek üzere, KOBİ Bankacılığı ürünlerini müşterilerimize farklı hizmet anlayışıyla memnuniyet yaratacak şekilde sunacak ve yeni müşteri kazanımı sağlayacak “KOBİ Bankacılığı Portföy Yöneticisi ( KBİ-OBİ )  takım arkadaşı arıyoruz.

 

 

 

Aranan Nitelikler

 

• Üniversite mezunu,
• KOBİ Bankacılığı alanında en az 2-3 yıllık şube deneyimi olan,
• MS Office uygulamalarına hakim,
• Takım çalışmasına yatkın,
• İnsan ilişkilerinde başarılı,
• Aktif araç kullanabilen,
• Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

 

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
8.04.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DenizBank A.Ş.

 

 

DenizBank, 1938 yılında, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlamak üzere bir devlet bankası olarak kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınmıştır. Ekim 2006'da, Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından biri olan Dexia tarafından Zorlu Grubu'ndan satın alınan ve 6 yıl boyunca Dexia’nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir.

Deniz’de Kariyer
İnsan merkezli bir politika benimseyen DenizBank, insan kaynakları uygulamalarında eğitim ve kariyer olanaklarıyla, çalışanlarına verdiği değeri göstermektedir.
DenizBank’ta çalışanları ‘asistan’ unvanından ‘Genel Müdür’ unvanına uzanan bir yol beklemektedir. Kariyer planlaması; asistan, uzman yardımcısı, uzman, yetkili, yönetmen ve üstü unvanlar şeklinde devam etmektedir.
Geleceğin, çalışanlarının gelişimiyle birlikte şekilleneceği düşüncesini benimseyen DenizBank, insan kaynakları uygulamalarını bir ‘değerlendirme’ aracı değil, ‘gelişim’ aracı olarak görmektedir. Performans Gelişim Programı (PGP) çalışanlar için bir davranış rehberi olmanın yanı sıra aday seçme ve yerleştirme, kariyer planlama, eğitim ve geliştirme gibi konularda bir başlangıç noktası kabul edilmektedir. Bu program ile birlikte yöneticiler ve astları arasında güçlü ve etkin bir ‘geri bildirim’ platformu sağlanması amaçlanmıştır.

Deniz’de Eğitim
2007 yılında faaliyete geçen Deniz Akademi, “Kariyer Gelişim Programları" ve "Seçmeli Eğitim Programları" "Temel Gelişim Programları" "Yönetim Gelişim Programları" ile çalışanların teknik bilgi ve kişisel becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Bunların yanı sıra uluslararası eğitim ve konferanslar, yurt dışı şube ve muhabir bankalardaki staj olanakları, yabancı dil ve bilgisayar kursları, Bankalar Birliği eğitimleri gibi eğitimlerle de çalışanlara gelişim imkânı yaratılmaktadır. Kapalı devre bir bilgilendirme ve eğitim televizyonu olan DenizTV ile de çalışanların performansına, onların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve verimliliği ve motivasyonu artırmak amaçlanmıştır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları