Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ÜRETİM OPERATÖRÜ

Denizli
  • 5.02.2014
  • 20 - 50

İş Tanımı

ABALIOĞLU HOLDİNG bünyesinde VİYOL sektöründe faaliyet gösteren, sektöründe pazar lideri olan şirketimiz DENTAŞ KAĞIT SAN. A.Ş.  de görevlendirilmek üzere Üretim Operatörleri aranmaktadır.

 

İş Tanımı:
Günlük üretim faaliyetlerinin aksamadan gerçekleşmesi için viyol üretim makinesinin düzenli çalışmasını sağlanması, baskı makinesinin düzenli çalışmasının sağlanması, baskı makinesinden çıkan ürünlerin paketlenmesini sağlayarak, etiketlenip hazır hale getirilmesi, üretim için gerekli olan hamurun istenilen spesifikasyonlarda hazırlanmasını sağlanmak.

Aranan Nitelikler

* Meslek Yüksek Okulu,Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik Liselerin Makine, Motor, Elektrik, Metal, Elektronik vb bölümlerinden mezun
* Tercihen forklift ehliyeti ve/veya kepçe kullanım belgesine sahip

* Tercihen daha önce fabrika ortamında en az 1 yıl üretimde çalışmış
* Baskı bölümünde çalışacak operatörler için tercihen MATBAACILIK mezunu ya da MATBAA sektöründe çalışmış
* El-göz koordinasyon becerisine sahip
* Vardiyalı çalışabilecek

* Renk körlüğü olmayan
* ASKERLİK GÖREVİNİ TAMAMLAMIŞ (Tecilli başvurular dikkate alınmayacaktır)

 

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Mersin(İçel)
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Dün
Şanlıurfa
Dün
Mersin(İçel)
Dün
Balıkesir
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Abalıoğlu Holding

 

ABALIOĞLU HOLDİNG A.Ş.
Abalıoğlu Holding’in temeli, kurucusu Cafer Sadık Abalıoğlu tarafından, 1941 yılında atılmıştır. Şu an yaklaşık 1873 kişiye sağladığı istihdam, uyguladığı özgün insan kaynakları yönetimi ve şeffaf yapısıyla Türkiye’nin güvenilir ve örnek kuruluşlarından biri haline gelmiştir.
Elektrolitik bakır iletken sektöründe üretim yapan Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş. 1981 yılında kurulmuştur. Faaliyete başladığı günden itibaren yapılan yatırımlarla sürdürülebilir büyüme içerisindedir. Türkiye’nin en büyük elektrolitik bakır tel üretim tesislerinden birisine sahip olan Erbakır, Amerika’da da 2014 yılında New Mexico Eyaletinde gerçekleştirdiği üretim yatırımı, C.N Wire Corporation ile üretime başlamıştır. Er-Bakır iştiraklerinden Başak Metal ise dünyanın en büyük kablo üretim şirketlerine bakır iletken tel ihracatı yapmaktadır.
Viyol olarak adlandırılan kalıplanmış selülozik ambalaj malzemeleri tasarımı, üretimi ve satışı konusunda faaliyet gösteren Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş. yumurta viyolü pazarında Türkiye, Romanya ve Bulgaristan'da pazar lideri konumunda olup tüm Balkan ülkeleri ve birçok Avrupa ülkesine de satış yapmaktadır. Ambalaj sektöründe kalıplanmış selülozik malzemeler üretimi alanında öncü olan Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş. yenilikçi ürünleri ile dünyanın her yerinde tercih edilen seçkin bir marka olmayı stratejik hedef olarak belirlemiştir. Abalıoğlu Holding bünyesinde bulunan Dentaş Kağıt Sanayi A.Ş. çevre dostu olan selülozik bazlı ürünleri ile sağlıklı ve hijyenik ambalaj üretimini uluslararası yatırım politikaları ile genişleterek ve sektörün öncü teknolojilerini kullanarak büyümesini devam ettirmektedir.
Sektöründe Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olan Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.Ş. ileri teknolojisi ile gerek ipliklerin üretiminde ulaştığı yüksek kalite standartları, gerekse hizmet ve kalitesinde yarattığı farklılıkla ülkemizde iplikte bir marka haline gelmiş durumdadır. Ulusal ve uluslararası pazarlarda farklı bir konuma ulaşmayı hedefleyen, yurtdışı pazarlarda tekstil üretim ve ticareti için yatırım yapan Abalıoğlu Tekstil, CSA Textile Egypt S.A.E. adıyla kurulan firma ile Mısır yatırımlarını gerçekleştirmiştir. Türkiye’de ise Abalıoğlu Holding A.Ş. ve İtalyan Marchi&Fildi SPA’nın %50 - 50 ortaklığı ile 2008 yılında, hedefi genelde elyaf kökenli farklılaşmanın yanında üretim süreçleri ve teknolojik farklılıklarla da katkı payı yüksek yeni ürünler geliştirip satmak olan, Filidea Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. kurulmuştur. İtalya’nın Piemonte Bölgesinin Bielle Şehrinde 2008 yılında kurulan Filidea SRL Italy şirketinde ise Ar-Ge merkezinin yanında ayrıca bir iplik boya tesisi de bulunmaktadır.
Arenko, 2007 yılında hisselerinin Er-Bakır tarafından alınması ile iştirakler arasındaki yerini almıştır. Halen, Er-Bakır ve Nexans Tesislerinin elektrik ihtiyacını temin yanında üretim lisansı ile Enerji Piyasasında Dengeleme birimi olarak yer almaktadır.
2012 yılına kadar genellikle kendi ihtiyaçları için enerji üretimi yapan grup, stratejik sektör olarak gördüğü enerji alanındaki ilk yatırımını İvme Grup Enerji şirketine ortak olarak gerçekleştirmiştir. Abalıoğlu Holding ve İvme Elektromekanik gruplarının Bartın'da yer alan Kayadibi HES için geliştirdiği proje kapsamında faaliyetlerine devam etmektedir.
Açık Kart Teknolojileri, perakende sektörüne ve alışveriş merkezlerine müşteri, mağaza ve mağaza yönetimi arasında kalıcı köprü oluşturan, çözüm hizmetleri sunmak üzere 2012 yılında kurulmuştur. Açık Kart, CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) ve Loyalty (Müşteri Sadakati) uygulamaları sayesinde işletmelerin bir yandan pazarlama ve operasyonel ihtiyaçlarını karşılayan çözümler üretmekte, bir yandan da sunduğu üst düzey analitik raporlamalar ile yöneticilere karar aşamalarında destek olacak hizmetler vermektedir. Ayrıca Açık Kart Kamu Çözümleri ile akıllı şehir konseptiyle şehirlere dünya standartlarında konforlu ve keyifli yaşam sağlayacak teknolojileri sunmaktadır.
Abalıoğlu Doğal Kaynaklar A.Ş. yurtiçi ve yurtdışında altın, gümüş, bakır, kurşun ve çinko madenlerini aramak ve işletmek üzerine 2012 yılında kurulmuştur. Hedefi Türkiye’de ve yurtdışında geliştireceği yeni projelerle Türk ekonomisine katkıda bulunmaktır.
Abalıoğlu Teknoloji Sanayi ve Tic. A.Ş., 2014 yılında, nano elyaf ile teknik özellikleri artırılmış filtre malzemeleri üretmek üzere faaliyete geçmiştir. Pazarda, yüksek tutunma, düşük basınç kayıpları ve son kullanıcı açısından daha düşük bakım maliyetleri ile güçlü bir yere sahiptir.
Abalıoğlu Holding’in yasal zorunlulukların ötesinde topluma duyduğu saygıdan kaynaklanan sosyal sorumluluk anlayışı, gönüllük esasına dayanmaktadır. Bu nedenle, sadece ürün ve hizmet üreten ticari bir kuruluş olmanın ötesinde, toplum için de fayda sağlamaktadır.
Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı, 2000 yılında, “Önce İnsan” ve “Toplumdan aldığını büyüterek toplumla paylaşma” ilkeleri ışığında Abalıoğlu Ailesi tarafından kurulmuştur. Vakıf, ulusal kalkınmamıza, yöresel gelişimimize ve kültürel zenginliklerimizin yaşatılmasına katkıda bulunacak eğitim ve kültür faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Vakıf, Atatürkçü ve Türkiye Cumhuriyeti’nin üzerinde yükseldiği ilkelere sahip çıkan, kişisel ve mesleki gelişimini maddi imkânsızlıklar nedeniyle sürdüremeyen gençleri, eğitim ve öğretim yoluyla topluma yararlı birer birey ve örnek vatandaş olarak kazandırmayı; kültürel zenginliklerimize sahip çıkarak çeşitli tanıtım faaliyetleri ile onların gelecek nesillere taşınmasını sağlamayı görev edinmiştir.
Ayrıca Abalıoğlu Ailesi, toplumsal ve sosyal sorumluluk bilinci doğrultusunda, doğal dengeyi ve çevresel değerleri nesiller boyu korumak, geliştirmek vizyonu ile Doğa ve Çevre Vakfı’nın (DOÇEV) kuruluşuna önderlik etmiştir. DOÇEV, kurulduğu günden bu yana; 39 DOÇEV Ormanı’nda, binlerce fidanı toprakla buluşturmuş, birçok projeye de ev sahipliği yapmıştır.
Abalıoğlu Yardımlaşma Derneği ise evrensel ilke ve değerler ışığında, ihtiyaç sahiplerine hiçbir ayrım gözetmeden insani yardımları ulaştırmak, toplumun gelişmesine maddi ve manevi katkıda bulunmak amacıyla faaliyet göstermektedir.
Abalıoğlu Holding, 2007 yılında Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’ne imzasını atarak, insan hakları, çalışma koşulları, çevre ve yolsuzluğa karşı mücadele ana başlıkları altında yer alan, küresel ekonomiyi sürdürülebilir bir şekilde geliştirmek ve küreselleşmeyi tüm insanların yararına olacak şekilde işletebilmek için önerilen 10 temel küresel ilkeyi uygulamayı ve bunların yaygınlaşması için çaba göstermeyi kabul etmiştir.
www.abalioglu.com.tr
https://www.facebook.com/abalioglu.holding
https://www.linkedin.com/company/abalio-lu-holding

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları