Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

2. El Araç Satış Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 28.08.2010
  • 200 - 500

İş Tanımı

Derindere 2. El Araç Satış Ofisinde görevlendirilmek üzere

2. El araç satış showroom'una gelen müşterilerin karşılanarak araçlar hakkında bilgi verilmesi
Satılmak üzere gelen araçların serviste genel kontrollerinin ve bakımlarının yaptırılması
Müşterilerin araçla ilgili yaptığı ödemelerin takibinin yapılması
Sıfır satıştan takas yoluyla gelen ve Filo Kiralama araç filosundan satılmak üzere 2.ele gelen araçların ekspertizinin yapılması işlemlerini gerçekleştirecek

Aranan Nitelikler

Lisans mezunu,
2. El araç piyasası konusunda en az 3 yıl deneyimli
Araç ekspertizliği yapabilen, fiyatlandırmada uzman, farklı markalar konusunda bilgi sahibi,
Tüm otomotiv satış süreçlerine hakim,
B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen,
MS office programlarını hakim
Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,
Avrupa Yakası'nda ikamet eden,
İkna kabiliyeti yüksek,
Güçlü iletişim becerisine sahip
Takım çalışmasına ve işbirliğine yatkın,

Çalışma arkadaşı arıyoruz...

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Hastane Derindere

Derindere Turizm Otomotiv San. Tic. A.Ş.

 

Misyonumuz: Derindere markasının tercih edilmesini sağlamak için; Müşteri odaklı bir yaklaşımla dünyada meydana gelen sektörel gelişmeleri süratle hizmetlerimize yansıtmak,
yenilikçi ve farklı olmak, müşteri beklentilerine yüksek kalite ile cevap vermektir.

 

Vizyonumuz: Otomotiv sektöründe örnek oluşturarak, Türkiye'de Derindere isminin kaliteli hizmet anlayışı ile özdeşleşmesini sağlamaktır.

 

Kalite Politikalarımız:

Müşteri ihtiyaçlarını, taleplerini ve beklentilerini belirlemek, yerine getirmek ve müşteri memnuniyetinin sürekliliğini sağlamak

  • Tüm personele kalite bilincini yaymak
  • Eğitimlerle bilgi ve becerilerini arttırmak
  • Takım çalışması prensibini benimsetmek ve böylece sürekli gelişme faaliyetlerine katkıda bulunmalarını sağlamak
  • Çalışanlarımızı iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçlendirmek ve bunun gereklerini yerine getirmek
  • Çevre sağlığı konusunda duyarlı olmak, bu amaçla kaynakların ekonomik kullanımını sağlamak, bu konuda çalışanları eğitmek ve teşvik etmek

 

Temel Değerlerimiz

Her koşulda;

  • Geleneksel Derindere kalitesini sürdürmek
  • Müşteriye ve çalışana saygı göstermek
  • Çalışanlara eşit yaklaşmak

 

Şirket Tarihçesi & Faaliyet Alanları: Otomotiv sektöründe 40 yıldır faaliyette bulunan Derindere Turizm Otomotiv San. Tic. A.Ş., 19 yıllık Toyota tecrübesine sahip bir firmadır. 1960-70'li yıllarda çeşitli marka yerli otomobil ve ticari araç üreticilerinin Samsun acenteliğini yürüten Derindere Turizm Otomotiv San. Tic. A.Ş., 1991 yılında Toyota Türkiye distribütörlüğünün TOYOTASA'ya geçişini takiben, diğer acentelikler bırakılarak sadece TOYOTA markası üzerinde durulmuş, 1993 yılında Anadolu'da inşa edilen ilk Toyota Plaza, firmamız tarafından faaliyete geçirilmiştir. Derindere, bugün üç ayrı plazada; satıştan servis ve yedek parçaya, sigortadan oto kiralamaya kadar birçok hizmeti bir arada müşterilerine sunmaktadır.

 

Derindere Toyota plazalarının ilki olan Samsun Toyota Plaza Derindere , halen 10.000 m2'lik alanda Karadeniz Bölgesi'nin en aktif Toyota Plazalarından biri olarak hizmet vermektedir.

Derindere Toyota Plazaların ikincisi olan İstanbul Zeytinburnu Toyota Plaza Derindere ise 1997 yılında faaliyete geçirilmiştir. 21.000 m2.'lik bir alan üzerine kurulmuş, Türkiye genelindeki en büyük ölçekli Toyota Plaza özelliğini taşımaktadır. Plaza'da, uzman bir satış kadrosunun sunduğu bir çok alternatife uzanan profesyonel yaklaşım ve bunun ardında dünya standartlarında hizmet veren bir Satış Sonrası Hizmetler Organizasyonu yer almaktadır.

Kasım 2000'de Toyota Derindere hizmet zincirinin bir halkası da Kartal'da faaliyete geçirilmiştir. Samsun ve İstanbul Zeytinburnu'ndaki Toyota Plazaları ile öncü nitelikte hizmetler sunan, müşteri memnuniyeti anlayışının başarılı örneklerini sergileyen Derindere'nin üçüncü plazası olan Toyota Plaza Derindere Kartal; iki ana binada 2.500 m2'si açık, 8.500 m2'si kapalı olmak üzere toplam 11.000 m2'lik bir alanda hizmet vermektedir.

Otomotiv sektöründe 41 yıllık deneyimi ile sektörün lider kuruluşlarından biri olan Derindere Turizm Otomotiv San. Tic. A.Ş.’nin filo kiralama sektöründeki en büyük temsilcisi Derindere Filo Kiralama (DRD) 1998 yılında kuruldu. Kurumsal nitelikli, filo amaçlı ve uzun süreli ihtiyaçlara yönelik bir programla ortaya çıkan DRD çok geniş ürün yelpazesine sahip olmakla birlikte, 14.000 adetlik araç filosu ile sektörün en büyük filo kiralama şirketidir. DRD uzman kadrosu, ciddi, güvenilir ve her ihtiyaca cevap veren programıyla sektörlerinin lideri birçok firmaya Türkiye'nin dört bir yanında haftanın 7 gün 24 saati operasyonel filo kiralama hizmeti vermektedir. DRD, uzun dönemli filo kiralamada Türkiye'nin deneyimli, güvenilir ve en büyük ismi olmaktadır.

 

Başarılarımız ve Ödüllerimiz:

  • 1998 Satış Türkiye Birincisi
  • 1998 Yedek Parça Türkiye İkincisi
  • 1999 Müşteri İlişkileri Türkiye Birincisi
  • 1999 Yedek Parça Türkiye Birincisi
  • 1999 Satış Türkiye Birincisi
  • 1999 Servis Türkiye Üçüncüsü
  • 1999 Genel Müdürlük Özel Ödülü
  • 2000 Yedek Parça Türkiye Birincisi
  • 2000 Servis Türkiye İkincisi
  • 2001 Teknisyen Beceri Yarışması Türkiye Birincisi
  • 2001 Bahreyn Teknisyen Beceri Yarışması Ortadoğu İkincisi
  • 2004 Teknisyen Beceri Yarışması Türkiye İkincisi
  • 2004 TSM Bayii Ödülü
  • 2004 Samsun Plaza B Kategorisi Satış Sonrası Türkiye İkinciliği
  • 2004 Zeytinburnu A Kategorisi Satış Sonrası Türkiye Üçüncülüğü
  • 2004 Zeytinburnu A Kategorisi Müşteri Memnuniyeti Türkiye İkincisi
  • 2007 Teknisyen Beceri Yarışması Türkiye Birincisi

 

İnsan Kaynakları: Derindere Turizm Otomotiv San. Tic. A.Ş., profesyonel çalışma prensipleri çerçevesinde  eğitim süreçlerinden geçmiş, disiplinli, iletişime önem veren, takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, sürekli gelişime açık, müşteri odaklı,  dinamik bir kültür anlayışını benimsemektedir.

Derindere Turizm Otomotiv San. Tic. A.Ş. teknik ve idari kadrolarda toplam 345 personel çalışmaktadır.

 

İşe Alım Süreci: Derindere, başarıya giden yolda çalışanlarının performans ve yetkinliklerinin en önemli konulardan biri olduğunun bilinciyle, doğru adayları doğru pozisyonlara yerleştirmek için son derece titiz bir yaklaşımla, özenli ve seçici bir işe alma prosedürü uygulamaktadır.

İş başvurularını Internet kanalıyla kabul edip , yine aynı kanalla tüm adaylara geri dönerek tek tek cevaplamaktadır. Açık pozisyon olduğu durumlarda, uygun adaylar, Zeytinburnu Plaza İnsan Kaynakları Direktörlüğü tarafından  merkeze görüşmeye davet edilmektedir. İlk görüşme İnsan Kaynakları Direktörlüğü tarafından yapılmaktadır. Görüşme olumlu sonuçlanırsa ilgili birimin direktörüyle ikinci görüşme yapılmaktadır. Adayın özellikleri ve yetkinlikleri, gereksinim duyulan kadronun iş profili ve özellikleri ile örtüşüyorsa ve referans soruşturması olumlu sonuçlanmışsa adaya iş teklifi yapılmaktadır. Adayın kabulü ile birlikte pozisyonla ilgili tüm bilgiler kendisine aktarılmakta ve işe giriş işlemlerine başlanmaktadır.

 

Eğitim: İnsan Kaynakları Direktörlüğü, çalışanların kendi uzmanlık alanları içinde tam olarak bilgilendirilmeleri ve bu bilgiyi kullanarak kendilerini ve organizasyonlarını geliştirmek amacıyla gerekli profesyonel gelişme araçlarını sunmak ve rehberlik yapmakla sorumludur. Derindere Turizm Otomotiv San. Tic. A.Ş.’de, çalışanların ve/veya bölümlerin ihtiyaçlarına göre eğitim programlarını yıllık olarak belirlemektedir. İş başı eğitimler, kişisel gelişime yönelik eğitimler ve yetkinlik geliştirmeye yönelik eğitimler bu çerçevede değerlendirilmektedir. Plazalarımızda çalışan Teknisyen ve Servis Danışmanlarımız, Toyotasa tarafından düzenlenen kurslara gönderilmekte ve alışılan Derindere kalitesinin teknik anlamda da devamlılığı sağlanmaktadır. Ayrıca, çalışanlara organizasyondaki gelişmeler ve yetkinlikleri doğrultusunda gelişim olanakları sunulmaktadır.

 

Sosyal Olanaklar: Derindere, çalışanlarına geniş bir yelpazede sosyal olanaklar yaratma çabası içindedir. Tüm şirket ve Plazalarımızda yemek, personel ulaşım servisi ve şirket doktoru bulunmaktadır. Pozisyonlarına göre; şirket aracı, şirket telefonu, kıyafet yardımı gibi çeşitli olanaklar sunulmaktadır.
 
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları