Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Stajyer - Dönemsel

İstanbul Avrupa Yakası
  • 10.04.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

Dilek Holding bünyesinde faaliyet gösteren Uluslararası zincir otelimizde değerlendirilmek üzere;

Lise ve üniversitelerin Turizm Otelcilik bölümlerinde öğrenim gören ya da farklı bir bölümde öğrenim görüp kariyerine Turizm sektöründe devam etmeyi planlayan;

  • Staj yapma zorunluluğu olan,
  • Etkin iletişim becerisine sahip,
  • Takım ruhu olan, takımın bir parçası olabilecek,
  • İyi seviyede İngilizce dil bilgisine sahip

Aranan Nitelikler

Beş yıldızlı zincir otelimizin;

  • Mutfak
  • Rezervasyon
  • Satış

departmanlarında görevlendirilmek üzere istekli stajyer adaylarının başvurularını beklemekteyiz.

''Değerlendirmeye alınacak adaylardan zorunlu staj belgesi talep edilecektir.''


"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
Yerli İmalat ve Tasarım
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu
Son 1 Ay
BAŞVUR
PRIZMANET MEDIKAL SANAYI TICARET ITHALAT IHRACAT LIMITED SIRKETI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Ay
BAŞVUR
Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
Yerli İmalat ve Tasarım
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Kırklareli
10.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Kırklareli
10.02.2024
BAŞVUR
TURKCELL SUPERONLİNE GATİO DAĞITIM MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası
17.08.2023
BAŞVUR
SOLUTO TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Ay
BAŞVUR
KAMPÜS AKADEMİSİ EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
19.02.2024
BAŞVUR
SİLTER İLERİ ÜTÜLEME SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SHERATON CESME HOTEL RESORT & SPA

Sektöründe öncülüğü ve itibarı ile tanınan Dilek Holding, yenilikçi bakış açısı ile sürdürülebilir hedefler yürütmektedir.


Uluslararası çapta işbirlikleriyle; sektörünün gerekliliklerini en üst düzey kalite anlayışı ile yerine getiren kuruluş; güvenilir, kalıcı ve büyüyen bir oluşum olma özelliğini, bünyesindeki profesyonel ekiplerinin çalışmaları sayesinde, her zaman yeniliklere imza atarak sürdürmeyi amaçlar.
2001 yılında Starwood Grubu’nun Türkiye’de yaptığı ilk franchise anlaşması ile turizm sektörüne adım atan ve Sheraton Çeşme Hotel’i açan Dilek Holding, 2013 yılında Radisson Blu Hotel, İstanbul Pera ile şehir otelciğine girdi. Dilek Holding, 2014 yılında yine Carlson Rezidor Grubu’na bağlı  Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli’yi açtı. 2014 senesinde Hamdi Restaurant Şişli ve Hamdi Restaurant Pera ile yeme-içme sektörüne giren Dilek Holding; Marmaris’te açağı oteli ile turizm sektöründe büyümeye devam edecek.

 

Sheraton Çeşme Hotel, Resort ve SPA


Sheraton Çeşme Hotel, Resort ve SPA, Ege Denizi’ne doğru uzanan çok özel bungalov tarzı iskelesi ile Ilıca sahilinde üç kilometre boyunca yayılmıştır.
En son teknoloji ile donatılmış 2 adet yüksek kapasiteli ana salon; 1250 metrekarelik stand salonu, 4 adet özel VIP salonu, 12 çalışma odaları ile 4 katlı “Sheraton Convention Center”, düzenlenecek tüm organizasyon ve özel kutlamalarda iş hayatına değer katar.
Otelin farklı kategorilerde 398 adet odası bulunmaktadır.
3500 mt2 alan üzerine kurulu Botanica Thermal Spa Merkezi vardır.
Çok özel misafirler için 3 adet Penthouse residence hizmet vermektedir.
 


Radisson Blu Hotel, İstanbul Pera


İstanbul’un gözbebeği Pera'nın ilk 5 yıldızlı oteli Radisson Blu Hotel, İstanbul Pera büyüleyici Haliç manzaralı odaları, %100 misafir memnuniyetini garanti eden uluslararası standartlardaki hizmet anlayışı, farklı konsepti ile dikkat çeken donanımlı toplantı odaları, Bali’li masaj terapistleri ile hizmet veren bölgenin en büyük  SPA ve fitness merkezi ve unutulmayacak lezzetler sunan restoranları ile İstanbul'un ruhunu yakından hissetmek isteyen misafirlerini bekliyor.
İstanbul’un kültür ve sanat merkezi ile iç içe bir konumda nefes kesici şehir ve liman manzarası bulunan otel, Pera bölgesinde açılan ilk uluslararası zincire ait 5 yıldızlı otel olma özelliğini taşıyor.


Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli


Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli şık ve konforlu 291 oda ve suiti, %100 misafir memnuniyetini garanti eden uluslararası standartlardaki anlayışı ile hizmet veriyor. Radisson Blu Hotel, Istanbul Şişli’de son teknoloji ile donatılmış 17 toplantı salonu ile lansman ve düğünlere ev sahipliği yapabilecek 750 metrekarelik yüksek tavanlı bir balo salonu bulunuyor. Açık ve kapalı yüzme havuzuna sahip bölgenin en büyük fitness- spa merkezi, Türkiye’nin en iyi et, peynir ve şaraplarını sunan Steak n More İstan’bull restoranı ve akşamüstü keyfinin yeni adresi olacak Bond Urban barı ile Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli misafirlerini bekliyor.
Mimarisi ile gelen tüm misafirlerini kendine hayran bırakan Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli’nin geniş odalarında; ücretsiz wi-fi bağlantısı, su ısıtıcısı, su-çay-kahve ikramı, ütü ve ütü masası, Botanica Fitness &Spa’ya ücretsiz giriş hakkı, hoparlörlü televizyon koltuğu ve laptop boyutunda güvenlik kasası bulunuyor. Standard, business class ve suit tipleri olan otelde business class ve suit oda misafirlerinin kullanımına özel “Business Lounge” yer alıyor.

 

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları