Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Call Center Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 17.02.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

DİLKO ENGLISH

TAKSİM İSTİKLAL CAD ŞUBESİ

Aranan Nitelikler

CALL CENTER KONUSUNDA DENEYİMLİ,

DİKSİYONU DÜZGÜN,

İLETİŞİM BECERİSİ YÜKSEK,

VERİ BANKAMIZDAKİ ADAYLAR İLE GÖRÜŞÜP RANDEVU ALABİLECEK,

PART TIME ÇALIŞACAK

BAYAN PERSONEL ARANMAKTADIR.

MAAŞ+PRİM

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Bugün
BAŞVUR
BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Güngören
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Dilko Dil Kültür Hizmetleri ve Okulculuk Tic. A.Ş.

 

Dilko Dil Kültür Hizmetleri ve Okulculuk Tic. A.Ş.
DİLKO GROUP, 1977 yılında “DİLKO YABANCI DİL KONUŞTURMA MERKEZİ KURSU” adıyla hizmete giren küçük bir kuruluşun attığı temeller üzerinde yükseldi.
DİLKO GROUP, yıllar içinde gelişti ve büyüdü. Bünyesindeki kurum ve kuruluşların sayısı arttı. Üstlendiği misyonu adım adım genişletti; ufuk açıcı yenilikleri kurumlarında uyguladı ve hizmet götürdüğü kurum ve kuruluşlara taşıdı.
Bugün İstanbul içinde ve Anadolu’da, 16 eğitim-öğretim kurumu DİLKO GROUP bünyesinde yer alıyor. Öte yandan, biri ulusal, diğeri uluslar arası iki yayın kuruluşu da grup bünyesinde faaliyetlerini sürdürüyor.
DİLKO GROUP’un ilk kuruluşu olan DİLKO ENGLISH Yabancı Dil Okulu 1977 yılında Bakırköy’de İngilizce öğretimi ile hizmete girdi. 1984 yılında Kadıköy şubesi açıldı. 1991 yılında ise Beşiktaş şubesi hizmete girdi. Kurulduğu günden bu yana edindiği misyonu her zaman öne çıkaran Dilko English, “DİLKO” markasını ülke ölçeğinde yaygınlaştırma çabalarını başlattı ve sürdürüyor. 2003’te İzmit, Temmuz 2004’te Adapazarı, Ağustos 2004’te Mersin, Şubat 2005’te Trabzon, Mayıs 2005’te ise Çanakkale şubeleri açıldı. Dilko English yabancı Dil Okulu, vizyonunu gün geçtikçe genişletiyor ve yabancı dil eğitim sektöründe markalaşmış, öncü bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Dilko English Yabancı Dil Okulu, 1996 yılından başlayarak Almanca’ya da İngilizce’nin yanı sıra bünyesinde yer vermeye başladı. GERMAN CENTRE, etkin müfredatlarından ders dışı etkinliklere, Gothe Enstitüsü ile olan işlevsel ve organik ilişkilerine kadar  tüm alanlarda bireylerin hizmetinde.
DİLKO ENGLISH’ın başarısından doğan talepler DİLKO’nun üniversiteye hazırlık kulvarında da yerini alması gerektiğini ortaya koydu.Bu talepler doğrultusunda DİLKOFEN DERSHANELERİ 1991 yılında faaliyete başladı. Üniversiteye hazırlığın tüm alanlarında, yetkin ve konusunda uzman öğretim görevlileri, ÖSYM standartlarında bilgi işlem hizmetleri, etkili ve verimli rehberlik ve psikolojik danışmalık çalışmalarıyla İstanbul’un saygın üniversiteye hazırlık dershanelerinden biri oldu. İZMİT, ÇORLU, ADAPAZARI, MERSİN, TRABZON ve ÇANAKKALE şubeleri ile hedeflerini daha da büyüten DİLKOFEN DERSHANELERİ, önümüzdeki 12 aylık süreçte yeni şubeler açma çalışmalarına devam ediyor.
DİLKO GROUP, 2004-2005 öğretim yılından başlayarak, DİLKO İLKÖĞRETİM-LGS yapılanmasını hizmete sokuyor.
DİLKO TEST YAYINCILIK, DİLKO GROUP içinde yer alan ve kısa bir sürede ülke genelinde kabul gören, beğeni kazanan bir yayın üretim-pazarlama-satış kuruluşu. Bugün Türkiye’nin 60’ı aşkın noktasında, dershaneler ve okullar, DİLKO TEST YAYINCILIK’ın İngilizce, Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Felsefe kitaplarını ÖSS ve YDS dengi deneme sınavlarını ve diğer testlerini öğrencilerin kullanımına sunmakta.
DİLKO TEST YAYINCILIK, DİLKO YDS HAZIRLIK DERGİSİ’ni ve HAFTALIK DERGİSİ ile verilen DİLKOFEN KONU ANLATIMLI ÖSS DERGİSİ’ni tüm öğrencilerin ve öğretmenlerinin beğenisine sunuyor.
DİLKO GROUP, dünyanın önde gelen yayın kuruluşlarından biri olan MACMILLAN EDUCATION ELT ile 2004 yılı Mart ayında işbirliğine giderek Türkiye distribütörlüğü yetkisini aldı.Bu nedenle  DİLYAY AŞ doğdu. DİLYAY, ülkemizde ELT (English Language Teaching) camiasına yepyeni bir anlayışla farklı bir vizyon kazandırabilmenin heyecanını taşıyor. DİLYAY’ın misyonu: Yenilikçi, gerçek gereksinimlere önem veren, ELT hizmetini basit bir kitapçılık kavrayışından öteye taşıyan, bilinçli ve verimli hizmet anlayışını ülkemizde kurmak ve geliştirmek.

DİLKO GROUP ve MACMACMILLAN EDUCATION ELT ailesinin el ele vererek oluşturduğu bu yepyeni yapılanmanın, ülkemize, Türk insanına, öğretmen ve öğrencilerimize, kitap sever her bireye yabancı dil öğrenimi konusunda yeni ufuklar açacağına inanıyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları