Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Engelli Personel

DİVAN ENGELLİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 5.11.2014
  • 100 - 200

İş Tanımı

Türkiye’de turizm, otelcilik ve yiyecek & içecek sektörlerinde öncü rol üstlenen Divan Grubu, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan şubeleri için engelli personel aramaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Türkiye İş Kurumuna Kayıtlı ve yasa gereği engelli kapsamında değerlendirilebilecek,
  • Engellilik derecesi %40 ve üzeri olan,
  • Engel durumu aktif çalışmasına engel olmayan,
  • Tercihen lise mezunu,
  • Vardiyalı olarak çalışabilecek,
  • Dış görünümüne özen gösteren, titiz, düzenli,
     
    Adayların başvurularını bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Mall of İstanbul AVM
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GIDASER GIDA DAĞITIM SAN VE TİC.A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
DEMİRÖREN MEDYA
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
ÖZEL OKMEYDANI HASTANESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Hilton İstanbul Bakırköy
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DİVAN

1956 yılından bu yana Koç Holding şemsiyesi altında faaliyet göstermekte olan Divan Grubu bünyesindeki yurtiçi ve yurtdışındaki otelleri ile konaklama sektöründe kalite ve lüks kavramına yeni bir tanım getiren Divan Otelleri, Divan Grubu’nun lokomotifi durumunda.

 

Divan denince akla ilk olarak oteller gelse de Divan markası içinde farklı hizmet sektörlerinde bulunan kendi başına önemli markalar da yer alıyor. Divan Grubu Restoranları, Ziyafet birimleri ve Stadyum operasyonlarında yetenekli şeflerinin özgün menüleri ile misafirlerini ağırlamakta.

 

Divan Grubu bünyesindeki önemli markalardan biri de Divan Pastaneleri’dir. Lüks çikolata ve butik pastane konseptinin Türkiye’deki lideri konumundaki Divan Pastaneleri, gurme ürünleri ile konuklarına benzersiz tatlar sunmakta. Fırıncılıkta da büyümesini sürdüren Divan Grubu tüm Macrocenter ve bazı Migros’larda ve ayrıca Istanbul’da In Bakery by Divan markasıyla zengin ekmek çeşitleninden tatlı ve tuzlu atıştırmalıklara, leziz sandviçlerden mini pizzalara kadar geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet vermekte.

 

Divan Grubu’nun atılım içinde olduğu farklı bir nokta da rezidanslar. Divan kalitesini rezidanslara aktaracak olan grup, bu konuda da bir hayli iddialı. Divan Grubu, kurulduğu günden bugüne her zaman kalite kavramının en önemli temsilcileri arasında yer alıyor. Divan denince akla gelen ilk tanımlardan biri olan kalite ve ardından gelen lüks kavramları Divan hizmeti ile birebir örtüşüyor. Kalite çizgisini bozmadan büyümeye devam eden Divan Grubu, sadece Koç Holding’in değil Türkiye’nin en önemli markaları arasında yer alıyor.

 

Otelleri, restoranları, pastaneleri, fırınları, ziyafet ve stadyum operasyonları ile hizmet kalitesini gözler önüne seren Divan Grubu, büyüme hamleleri ile de ilerleyen yıllar içinde hem çalışan sayısını hem de hizmet noktalarını artıracak ve Divan kalitesini daha fazla insana ulaştırmak için çalışmalarına devam edecek. Divan eşittir kalite...

 

www.divan.com.tr

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları