Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Fen Bilgisi Öğretmeni

Türkiye
  • 17.02.2018
  • 1000+
DOĞRU CEVAP EĞİTİM KURUMLARI Fen Bilgisi Öğretmeni İş İlanı

İş Tanımı

·         Branşıyla ilgili eğitim-öğretim çalışmalarına katılmak,

·         Her türlü değerlendirme materyali, doküman, kaynak  ve sınavların hazırlanmasından sorumlu olmak,

·         Öğrencilere en iyi şekilde öğretim sunmak ve eğitim kalitesini yükseltmek için gerekli önlemleri almak ve uygulamak,

·         Ders planlarını hazırlamak, öğrenci performans değerlendirmeleri yapmak ve gelişimlerini takip etmek,

·         Eğitim bölümü toplantılarına, seminerlere katılmak,

·         Kurumsal grup eğitimi sorumluluğunu alabilmek,

·         Öğrencilerine rehberlik etmek, personel ile koordineli bir şekilde çalışarak istenen sorumlulukları almak ve görevleri yerine getirmek üzere

 
Türkiye genelinde faaliyet gösteren Özel Öğretim Kurslarımız ve Temel Lise “Doğru Cevap Eğitim Kurumları” ailesine katılacak öğretmenler alınacaktır.

Aranan Nitelikler

·         Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

·         Pedagojik formasyon sahibi,

·         Uyumlu, Öğrencisine ve çalışma arkadaşlarına sahip çıkan,

·         Ms office programlarına hakim,

·         Güleryüzlü ve enerjik,

·         Eğitim teknolojilerini kullanabilen,

·         Öğrenmeye açık, iletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın,

·         Hizmet kalitesini yükseltip, kurumun misyon ve vizyonuna uygun hareket edebilen,

·         İletişim gücü yüksek, üretken, çözüm odaklı,

·         Öğrencilerinin yetenek ve potansiyelini ortaya çıkarmaya hazır,

·         Yaratıcı ortamda üretken bireyler yetiştiren,

·         Tercihen özel öğretim kurumlarında çalışma deneyimine sahip

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DOĞRU CEVAP EĞİTİM KURUMLARI

İnsanlık tarihinde her zaman eğitim ve bilgi önemli bir yer teşkil etmiştir. Bilgiyi kullanma becerisi kadar bilginin geliştirilmesi, saklanması ve transfer edilmesi toplumlar için bir uygarlık göstergesidir. Aristo, Farabi, Gazali, Dewey, Vygotsky gibi filozoflar bugün ihtiyacını hissettiğimiz gerçek eğitimin tanımını çok uzun yıllar öncesinde yapmışlardı. Doğru Cevap Okulları olarak yeni bir şey icat etmiyoruz, “YENİDEN EĞİTİM” diyoruz…

 Temel yaşam becerileri ve bilgilerinin yanında kültür, sanat, inanç ve ahlaki değerlerin genç kuşaklara aktarılması toplumlar için hayati önem taşımaktadır.  Doğru Cevap Okulları olarak bu değerleri kazandırmanın yanında özgüvene, yaratıcılığa, empatiye ve dolayısıyla hem kendilerinin hem de başkalarının tüm potansiyelini açığa çıkarma imkânına sahip çocuklar yetiştiriyoruz. Doğru Cevap Okulları olarak; öğrencilerin araştırma ve öğrenme sorumluluklarını yerine getirmelerini teşvik eden, onların motivasyonlarını gözeten ve farklılığını önemseyen, yaratıcı fikir ve projeler üreten, aktif katılımlarını sağlayan kişiye özgü bir eğitim modeli sunuyoruz.

Doğru Cevap Okulları, öğrencilerin bağımsız ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmeyi; bireysel gelişimlerine, okullarına, toplumlarına ve çevreye duydukları sorumluluk bilincini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Nitelikli eğitimin yeni adresi, geçmişten gelen güçlü deneyimi ve yaklaşımlarıyla Doğru Cevap Okulları yatırımcısını ve marka prestijini bir arada aynı oranda önemseyerek, özenli bir yatırım danışmanlığı modeli ile hizmetinizdeyiz. Özel okul alanına yatırım yapmayı planlayan, yatırımcı dostlarımızla ulusal ve güçlü bir marka ile birlikte yürümeyi teklif ediyoruz.

VİZYONUMUZ

Eğitimdeki alışkanlıkları ve standartları değiştirerek yüksek kaliteli eğitim içeriği ile ülke ve dünya geleceğine yön veren eğitim kurumu olmak.

MİSYONUMUZ

Türk milletinin millî, ahlaki ve kültürel değerlerinin korunmasına önem veren, ülkesini ve dünyayı tanıyan, evrensel düşünebilen, sorumluluk bilinci gelişmiş, insanlığa değer katan, yenilikçi fikirler üretebilen, analitik düşünebilen, üst düzey bilgi ve becerilere sahip mutlu ve öz güveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları