Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

STAJ BAŞVURUSU

Türkiye
  • 2.02.2012
  • 1000+

İş Tanımı

Bu ilan, Doğuş İnşaat'a staj başvurusu ilanıdır. Bu yolla yapılacak başvurular, şirketimiz bünyesinde doğabilecek fırsatlarda değerlendirmeye alınmak üzere saklı tutulacak; nitelik ve isteklerinize uygun staj pozisyonları olduğu takdirde sizinle irtibat kurulacaktır.


Doğuş İnşaat'ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, kariyerinizde başarılar dileriz.


Benzer İlanlar

Design tasarım
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş.

Mega proje yaklaşımı ile hem kendi ülkesinde hem de uluslararası piyasada üstlendiği altyapı ve üstyapı projeleriyle, Doğuş İnşaat kendi sektörünün kilit şirketlerinden bir tanesidir. En saygın yapım şirketleri arasında yer alan Doğuş İnşaat kuruluşu olan 1950 yılından bugüne kadar 9 milyar doları aşan 165 projeyi tamamlamıştır.

Yapmış olduğu işler arasında, ana hatlarıyla, 19 adet baraj ve hidroelektrik santralı, 415 km’si otoyol olmak üzere 1150 km yol yapımı, 2.000.000 m2 bina yapımı, altyapı işleri, toplam 35.000 m köprü, viyadük, alt ve üst geçitler, 96.000 m’den daha uzun tünel ve derivasyon tünelleri, limanlar, marinalar, sulama projeleri, kanalizasyon sistemleri, ofis binaları, alışveriş ve yaşam merkezleri, konut ve endüstriyel binalar sayılabilir.

Bugün Doğuş’un içinde yer aldığı projelerin toplam tutarı 4,5 milyar doları bulmakta olup, bu rakam içinde Doğuş’un payına düşen miktar 3,5 milyar dolardır. Doğuş, dünya çapında da aktif inşaat çalışmalarını yürüten şirketlerin katılımıyla kurduğu ortak girişim veya konsorsiyumlarla, Türkiye’de çeşitli raylı toplu taşıma sistemleri projelerinin yapımında yer almaktadır.

Yurtiçinde; Boyabat Barajı ve HES İnşaatı ile Artvin Barajı ve HES Projesi Doğuş İnşaat tarafından yapımına devam edilen çok önemli projelerdir. Ayrıca İstanbul’un ulaşım sorununa çözüm getirecek olan önemli metro projelerinden Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu İnşaat ve Elektromekanik işleri ihalesi çok yakın zamanda kazanılan yeni bir projedir.

Yapımı devam eden; Ukrayna’da Boryspil Uluslararası Havaalanı Geliştirme Projesi, Bulgaristan’da Sofya Metrosu Genişletme Projesi LOT 1 işleri ve 2011 yılı başında Libya’da yaşanan olaylar nedeniyle geçici olarak durdurulan Sirte Üniversitesi Kompleksi 1. Kısım inşaatı uluslararası piyasada göze çarpan işlerimiz arasındadır.

Doğuş İnşaat “Yaşam, mal varlığı ve çevre koruma” ile risk yönetimi konularında hizmet veren Lloyd’s Register Quality Assurance tarafından belgelenmiştir. Belgelendirme firması Doğuş İnşaat için ISO 9001:2008 Kalite, OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği, ve ISO 14001:2004 Çevre Yönetimi sertifikalarını düzenlemiştir.

COMPANY PROFILE

Doğuş Construction is one of the key companies of its sector due to its mega project perspective and infrastructure and superstructure projects undertaken both in Turkey and in the international market. Doğuş Construction, who ranks among the most reputable construction companies since its establishment in 1950, has completed 165 projects amounting to the value of more than USD 9 billion up to this day.

The works performed can be outlined as 19 dams and HEPPs, 1150 km of roads including 415 km of motorways, 2.000.000 m2 of building construction, infrastructure works, 35.000 m of bridges, viaducts and passages, more than 96.000 m of tunnels and diversion tunnels, ports, marinas, irrigation projects, sewerage systems, office buildings, shopping and leisure centers, residential and industrial buildings.

Today, the total amount of the projects where Doğuş is involved is amounting to USD 4,5 billion, and the share of Doğuş in these projects is USD 3,5 billion. Doğuş takes part in the execution of various prestigious rail mass transportation systems projects either within the joint ventures or consortiums that are established with the participation of international construction companies in Turkey.

Doğuş is recently awarded with a new project titled Construction and Electromechanical Works of Istanbul Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Project, a critical metro project that shall solve the transportation problem of Istanbul. Also, Boyabat Dam and HEPP and Artvin Dam and HEPP are very important ongoing projects that are being implemented by Doğuş.

The construction of Kiev Boryspil International Airport Development Project in Ukraine, Sofia Metro Extension Project LOT 1 in Bulgaria and Construction of the 1st Phase of Sirte University in Libya that is suspended temporarily because of the incidents that were experienced in Libya in early 2011 are the ongoing works in the international market.

Doğuş Construction is certified by the Lloyd’s Register Quality Assurance, who furnishes services on the subjects of "Safeguarding life, property, and the environment" and risk management. The Certification Firm has issued ISO 9001:2008 Quality, OHSAS 18001:2007 Occupational Health & Safety, and ISO 14001:2004 Environmental Management certificates for Doğuş Construction
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları