Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satınalma Mühendisi

İzmir
  • 21.08.2014
  • 0 - 20

İş Tanımı

Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun,

İzmir’de ikamet eden,

Satınalma alanında 1 – 3 yıl deneyime sahip,

Tercihen otomotiv yan sanayi sektöründe deneyimli,

İyi derecede İngilizce bilen,

İyi seviyede MS Office, tercihen Netsis kullanabilen,

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,

çalışma arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EGEFER ISI SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.
İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
Tursoy Otelcilik ve Turizm
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Selçuk, Denizli - Pamukkale, Sakarya - Sapanca
Son 1 Ay
BAŞVUR
KOCAMAZ MAKİNA SANAYİ
İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Edirne
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli, Bursa, Gaziantep
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DÖNMEZ DEBRİYAJ A.Ş.

Dönmez Debriyaj Hakkında
Türkiye’nin en büyük debriyaj üreticisi olan Dönmez Debriyaj, 1980 yılında İzmir'de kurulmuştur. Ağır ticari araçlara %100 yerli debriyaj üretmek için çıktığı bu yolda, her geçen gün daha da büyüyerek ve güçlenerek sektörde bir dünya markası hâline gelmeyi başarmıştır.
Dönmez Debriyaj, bugün dünya markalarına, hafif ve ağır ticari araçlar için baskı, disk, rulman, volan ve turbo üretmektedir.Alanında yetkin çalışanlarıyla, yeniliklerin öncüsü olmasını sağlayan teknoloji ve inovasyon tutkusuyla, dünyanın en iyileri tarafından onaylanmış kalitesiyle Dönmez Debriyaj, ulusal ve global pazarda aranan bir oyuncu hâline gelmiştir.Kurulduğu günden bu yana kaliteyi her şeyin üstünde tutan Dönmez Debriyaj, 1998 yılında ISO 9001, 2008 yılında ise ISO/TS 16949 belgelerini alarak kalitesini tescillemiştir.Dönmez Debriyaj'ın yurtiçinde 15 bayisi, İngiltere'de Hammer Clutch UK satış noktası bulunmaktadır. Ürünlerini Dönmez ve Hammer Kupplungen markaları altında Dünya’da 80’den fazla ülkeye ihraç etmektedir.Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak adına güçlü bayi ağına gerekli hassasiyeti gösteren Dönmez Debriyaj, satış sonrası teknik servis ekibi ile düzenli olarak saha ziyaretleri gerçekleştirerek müşteri ihtiyaçlarını ve pazar değişikliklerini yakından takip etmektedir.
Debriyaj hakkında üst düzey teknik bilgi ve donanıma sahip satış sonrası destek ekibi ile her zaman müşterilerinin yanında olan Dönmez Debriyaj, yaşanılan her soruna karşı en hızlı çözümü üretmek için çalışmalarını geliştirerek sürdürmektedir. Mutlu çalışanların başarıyı, başarının da mutluluğu getirdiğini bilen Dönmez Debriyaj, şirket değerlerinin en üst sırasına çalışanlarını yerleştirerek en büyük yatırımı onların mutlu ve huzurlu bir ortam içinde çalışması için yapmaktadır.
Bünyesindeki deneyimli mühendis ve teknik ekibiyle Ar-Ge çalışmaları yürüten Dönmez Debriyaj, üretim için gerekli kalıpları kendisi tasarlamakta ve üretmektedir. Son teknolojiyle donatılmış üretim merkezinde pres, ısıl işlem, talaşlı imalat ve montaj proseslerinin tamamını gerçekleştirmektedir.
Bunun yanı sıra 2014 yılında tamamlamış olduğu modern depo yatırımı ile müşterilerinin taleplerine daha hızlı cevap vermeyi hedeflemektedir.
Dönmez Debriyaj,  Eylül 2020’de üretime başlayan çevre ve teknoloji odaklı yeni fabrikası ile 200’ün üzerinde makinası, 300’ün üzerinde çalışanı ile 24 saat üretim yapmaktadır.
Yenilikçi fikirlerin ve rekabet ortamının olduğu dünyada Ar-Ge merkezinde gerçekleştirdiği özgün tasarımlar ve sahip olduğu tecrübe ile işlevsel, özel ve entegre üretim yapan Dönmez Debriyaj, günden güne yeni başarılara imzasını atmaya devam etmektedir.Dönmez Debriyaj, ilerlemenin yolu…

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları