Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kumaş Planlama Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 11.01.2017
  • 50 - 100

İş Tanımı

Müşteriden gelen siparişlerin sisteme tanımlanması, malzeme tedariği, üretim süreçleri takibi ve müşterinin bilgilendirilmesi işini yapacak.

Aranan Nitelikler

Beylikdüzü ve çevresinde ikamet etmesi gerekmektedir. Tecrübeli yada çalışma azmine güvenen arkadaşlar başvurabilir.Mühendis olması tercih sebebidir.Erkek adayların askerlikle ilişiği olmamalıdır.Çalışkan,öğrenmeye açık,azimli ve hırslı arkadaşları bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Örma Tekstil San.ve Tic. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
CEBİR TEKSTİL VE KUYUMCULUK SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
DEMİRŞAH ENERJİ TEKSTİL VE AKARYAKIT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Ay
BAŞVUR
ABA TEKSTİL ÖRME SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
FELLA TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
12.02.2024
BAŞVUR
ANTE TURİZM TİCARET YATIRIM GRUBU ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ARENES ELEKTRİK SAN VE TİC A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İno Fermuar
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ATAÇELİK YAPI ÜRETİM AŞ.

“ATAÇELİK, çelik konstrüksiyon sanayi tesisi, depo, antrepo, alışveriş merkezi, okul ve çok katlı iş merkezi üreten ve Proje-Üretim-Montaj” sistemi içerisinde çalışan entegre bir yapısal çelik firmasıdır. İnşaat projelerinin önemli bir kısmını fabrikada kontrollü ortamda üretilen bir ürün haline getirmesi açısından da ATAÇELİK, sektörünün öncü firmalarından biridir.
Yapım aşamasındaki ihtiyaçları kendi bünyesindeki deneyimli personeliyle çözümleyen ATAÇELİK, “Proje-Üretim-Montaj” sürecinin tek bir elden yürütülmesi açısından iş akışında, tasarımda ve yönetimde büyük bir etkinlik sağlar. ATAÇELİK, hizmet verdiği firmalar ile yüksek iletişim düzeyinde çalışarak iş birliği sürecinde başarılı bir koordinasyon kurar.
ATAÇELİK, yıllık 20.000 ton çelik konstrüksiyon üretip bitmiş olarak teslim edebilme kapasitesi ile Türkiye’de en yüksek kapasiteye sahip yapısal çelik üreticilerinden biridir. Modern teknoloji ile donanmış Adapazarı tesislerindeki, çelik yapı imalat, boyutlama, bağlantı noktaları, kumlama, boyama işlemleri ve tam otomatik CNC sistemlere sahip üretim hatları sayesinde ATAÇELİK, zamanında iş teslimi konusunda sektörünün en hızlı ve iddialı firmalarından biri haline gelmiştir.”

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları