Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Zayıf Akım Sistemleri Teknikeri/Teknisyeni

Ankara
  • 30.01.2017
  • 50 - 100
EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri  Zayıf Akım Sistemleri Teknikeri/Teknisyeni İş İlanı

İş Tanımı

EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri, binaları güvenli ve konforlu yapan elektrik, elektronik ve mekanik sistemlerin otomasyonunda uzmanlaşmış bir mühendislik firmasıdır. 30 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de ve yurt dışında üstlendiğimiz yangından korunma, güvenlik ve bina otomasyon sistemleri projelerindeki performansımızla EEC ismi bina tesisat sektöründe "iyi mühendislik" ve "doğru çözüm" ile özdeşleşmiştir.

 

Ankara Bölge Ofisimiz için, Ankara'da ikamet eden, Yangın, Güvenlik, CCTV, Geçiş Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemlerinin ya da benzer bina zayıf akım sistemlerinin saha uygulamalarında çalışmak üzere, yurtdışı ve yurtiçi seyahat engeli bulunmayan, bina elektrik tesisat sektöründe saha deneyimi olan, yetiştirilmek üzere Zayıf Akım Sistemleri Teknikeri/Teknisyeni arıyoruz.

Aranan Nitelikler

* Elektrik/Elektronik Teknikeri/Teknisyeni olmak
* Ankara'da ikamet etmek
* Tercihen bina elektrik tesisat sektöründe en az 2 yıl saha deneyimine sahip olmak
* MS Office uygulamalarını çok iyi kullanabilmek
* Aktif araç kullanabilmek
* Takım çalışmasına yatkın ve gelişime açık olmak
Esnek çalışma saatleri ve yurtiçi/yurtdışı seyahatleri konusunda engeli bulunmamak
* Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ASRIN PARK HOTEL
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BİNSAT HOLDİNG
Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Yenimahalle, Ankara - Keçiören, Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya, Ankara - Altındağ, Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Etimesgut, Ankara - Etimesgut, Ankara
29.08.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri

EEC Entegre Bina Kontrol Sistemleri, binaları güvenli ve konforlu yapan elektrik, elektronik ve mekanik sistemlerin otomasyonunda uzmanlaşmış bir mühendislik firmasıdır. Farklı amaçlara hizmet eden bu sistemleri birbirleriyle entegre ederek bir yandan verimlilik ve faydayı arttırır, diğer yandan da enerji tasarrufu sağlar.


Bina Zayıf Akım Sistemlerinde EEC Çözüm Demektir

30 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de ve yurt dışında üstlendiğimiz yangından korunma, güvenlik ve bina otomasyon sistemleri projelerindeki performansımızla EEC ismi bina tesisat sektöründe "iyi mühendislik" ve "doğru çözüm" ile özdeşleşmiştir.


Tasarımdan Uygulamaya Anahtar Teslimi Çözümler

En zorlu ve karmaşık projelerde uluslararası standartlar ve yerel yönetmeliklere uygun olarak, tasarım aşamasından satış sonrası bakım hizmetlerine kadar, seçilen kaliteli ürünler, bilgi birikimi ve tecrübesi, güçlü kadrosu ve uluslararası düzeyde sistem tasarımı ve proje yönetimi kabiliyeti ile "komple çözümler" sağlamaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları