Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Bakım Elemanı

Bursa
  • 20.01.2017
  • 0 - 20

İş Tanımı

Fabrika genelindeki üretim hatları ve yardımcı işletmelerde mevcut tüm makina/ekipmanın bakım onarım işlerinden sorumlu olacaktır.

Aranan Nitelikler

İnegöl-Yenice Meşrubat ve Çaybaşı Maden Suyu Üretim Tesislerimizde değerlendirilmek üzere;

  • Tercihen Meslek Yüksek Okulu Elektrik & Elektronik-Mekatronik bölümü mezunu
  • Otomasyon ve PLC programlama konusunda bilgi sahibi
  • Motor sürücü ve PLC elektrik panolarının montaj- devreye alınmasında tecrübeli
  • Orta ve alçak gerilim panoları konusunda deneyimli
  • PLC,DSC ve SCADA programlama konusunda bilgili (Siemens S7-200,S7-300/400 ve Telemecanique sistemleri
  • Elektrik, Elektronik, Elektro-Mekanik aksamların arıza tespit, tamir ve bakımını yapabilecek
  • MS Office ve Autocad programlarına hakim
  • Sistem geliştirme ve iyileştirme bakışı olan
  • Askerlik görevini tamamlamış
  • Aktif olarak araç kullanabilen
  • Vardiyalı çalışabilecek

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
18.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Uludağ İçecek Türk A.Ş.

     Şirketimiz Erbak-Uludağ İçecek AŞ.; 1930 yılında Mehmet Hakkı Erbak Bey tarafından kurulmuş, Efsane Uludağ Gazozu'nun formülü ise Mehmet Hakkı Bey'in oğlu Nuri Zafer Erbak tarafından bulunmuştur. Şirketimiz, Nuri Erbak'ın çocukları ve torunları 3. ve 4. kuşak tarafından yönetilmektedir.

     Başta Efsane Uludağ Gazozu ve Uludağ Limonata olmak üzere tüm içecek çeşitlerimizi, Bursa'nın Yenice Sanayi Bölgesi'nde 30.000 m2'si kapalı olmak üzere toplam 80.000 m2'lik bir alan üzerinde kurulu olan meşrubat fabrikamızda üretiyoruz.

     1912 yılından beri Uludağ Çaybaşı Köyü'nde şişelenen Uludağ Doğal Maden Suyu ve doğal maden suyundan üretilen Uludağ Frutti çeşitlerimizi ise,10.000 m2'si kapalı olmak üzere toplam 50.000 m2' lik alana yayılmış olan tesislerimizde üretiyoruz.
Her yıl son teknolojiye uygun olarak yenilenen tesislerimizde toplam 8 dolum hattımızla, saatte 210.000 cam şişe, 110.000 pet şişe ve 36.000 metal kutu içecek üretimine olanak sağlayan bir imalat kapasitesine sahibiz.

     Uludağ İçecek olarak şirketimizin en önemli misyonu kaliteden ve inovasyondan ödün vermemesidir. Ar-Ge departmanımız, yeni ürün geliştirme faaliyetlerini sürekli sürdürdüğü gibi mevcut ürünlerimizi iyileştirme çalışmalarına da devam etmektedir. Yeni bir ürünü tüketicilerin beğenisine sunmadan önce; hedef kitlenin damak zevkine uygun en doğru lezzete ulaşabilmek için yüzlerce deneme yapıyor, ardından; tüketici için en kullanışlı ve yenilikçi ambalajları oluşturuyoruz. Bunun sonucunda da Uludağ İçecek olarak, sektörde pek çok ilke ve başarıya imza atmaya devam ediyoruz.

Uludağ İçecek


     Uludağ İçecek olarak, "Uludağ" ana markası altında 4 kategori, 15 alt marka, 30 değişik ürün ve 107 farklı ambalajımız ile iç ve dış pazarlarda faaliyet gösteriyoruz. Gelişimci ve yenilikçi anlayışımızı temsil eden ürünlerimizin başında; 100 yılı aşkın süredir aynı kaynakta şişelediğimiz Uludağ Doğal Maden Suyu, meyve aromalı doğal maden suyu Uludağ Frutti, meyve sulu doğal maden suyu Uludağ Frutti Extra, özel tasarımlı kobalt mavi şişesinde hafif içimli doğal maden suyu Uludağ Premium, efsane lezzetiyle Efsane Uludağ Gazozu ve çeşitleri, ev yapımı tadıyla Uludağ Limonata, sektörde fark yaratmamızı sağlayan Uludağ Mandalina, Uludağ Çilek, Uludağ Greyfurt ve Uludağ Orman Meyveleri geliyor.
Şirketimize ve insan kaynaklarımıza yaptığımız yatırımlarla her yıl büyümeye devam eden firmamızın cirosu 2014'te 70 milyon TL'si ihracat olmak üzere toplam 420 milyon TL'ye ulaşmıştır.

     Uludağ İçecek olarak; kalitesinden ödün vermeyen, yenilikçi, farklı ve sağlıklı ürünler geliştirmek olan misyonumuz doğrultusunda; Türkiye'ye ve dünyaya güvenli ve aynı zamanda da beğenilen ürünler sunuyor; fark yaratan ürünlerimiz ve kurulduğumuz ilk günden beri taşıdığımız yenilikçi ruhumuzla da kararlılıkla büyümeye devam ediyoruz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları