Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İngilizce Tercüman

Ankara
  • 22.07.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

Türkiye’de DİL HİZMETLERİ sektörünün öncülerinden olan ERENOĞLU Danışmanlık, Tercümanlık ve Dış Ticaret Ltd. Şti. 21 yıldır bilgi, deneyim ve kaliteyi en üst düzeyde kullanarak TERCÜMANLIK hizmetleri sunmaktadır. Kendi dalında Türkiye’de ilk TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi’ni 1997 yılında alan firmamız, gerek ulusal gerekse uluslararası müşterilerine dünya standartlarında hizmet sağlamaktadır. 

Misyonumuz olarak belirlediğimiz bu süreçte, bizimle birlikte çalışmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz...

Aranan Nitelikler

Firmamızın halen yürütmekte olduğu ve yoğun bir şekilde devam eden AB Mevzuatı çeviri projesinde sizinle de çalışmaktan memnuniyet duyacağız. Çeviri dili İngilizce'den Türkçe’ye olup, bu projeye yönelik destek materyaller ve işleyiş hakkında bilgilendirme firmamızla çalışmak isteyenlere ayrıca yapılacaktır.

 

Firmamız yürütmekte olduğu bu AB Mevzuatı çeviri projesinde (İngilizce – Türkçe)  gerek FREELANCE gerekse ofiste TAM GÜN (KADROLU)  çalışabilecek ÇEVİRMEN - REDAKTÖR istihdam edecektir. 

 

Kısaca konu başlıklarımız; Politika, Tüketici ve Sağlığın Korunması, Kamu Alımları, Hukuk, Dış İlişkiler, Gümrük Birliği, Eğitim ve Kültür, Medya, Mali Konular, İstatistik, Gıda Güvenliği, Veterinerlik, Bitki Sağlığı, Balıkçılık,Tarım ve Kırsal Kalkınma alanlarındadır.   



Projemizde yer almak isteyip istemediğiniz konusunda kısa sürede yanıtınızı bekliyor olacağız. Projemize siz de dahil olmak isterseniz, CV’niz ile birlikte freelance veya kadrolu pozisyonlardan hangisini tercih ettiğiniz hakkında da bilgilendirme rica ediyoruz.

 

Ayrıca Trados, Nubuto gibi bir çeviri destek programını kullanıp kullanamadığınızı ve/veya hangisine hakim/sahip olduğunuzu da bildirmenizi rica ediyoruz.

 

İlgili Kişi: Proje Koordinatörü Tuğba ÇOMOĞLU GÜLSEÇGİN - tugba.comoglu@erenoglu.com.tr

 ve info@erenoglu.com.tr

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ERENOĞLU Danışmanlık ve Dış Ticaret Ltd. Şti.

 ERENOGLU DANIŞMANLIK TERCÜMANLIK VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.
Türkiye’de danışmanlık sektörünün öncülerinden olan ERENOĞLU Danışmanlık, Tercümanlık ve Dış Ticaret Ltd. Şti. 27 yıldır bilgi, deneyim ve kaliteyi en üst düzeyde kullanarak DANIŞMANLIK hizmetleri sunmaktadır. Kendi dalında Türkiye’de ilk TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi’ni 1997 yılında alan firmamız, “bilgiyi üretime, eğitime ve değere dönüştürme” sürecinde, gerek ulusal gerekse uluslararası müşterilerine teknik destek sağlamaktadır. Misyonumuz olarak belirlediğimiz bu süreçte, bizimle birlikte olmak isteyen; profesyonel, yenilikçi ve bilgiyi en verimli şekilde değere dönüştürmeye hazır; Ankara merkez ofisimizde, tam zamanlı çalışabilecek,  aktif deneyimi olan çalışma arkadaşlar arıyoruz
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları