Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Erişim Makina, toz alçı, alçı ve çimento bazlı sıvalar, alçı plaka, kalsit, kireç ve perlit üretimi için muhtelif üretim kapasitelerinde anahtar teslimi fabrikalar kurmakta, bunların makinelerini üretmekte ve bu fabrikaların teknolojik proses tasarımını, projelendirmesini ve tüm mühendislik hesaplamalarını yapmaktadır. Erişim Makina, sektöründeki 18 yıllık deneyimi ile dünyanın çeşitli ülkelerinde 40’ı aşkın komple fabrika tamamlamıştır. Alçı bazlı yapı malzemelerin üretim teknolojileri ve makineleri konusunda lider bir üretici olan firma, sektöründe öncü olan KNAUF, SAINT GOBAIN (BPB-RIGIPS), VOLMA, UNIS, ABS, FİLLİ BOYA, ALCIBAY, KARAVIL, MATANAT, BIASTECH gibi ulusal ve uluslararası firmalarına anahtar teslimi fabrikalar kurmuştur. Erişim Makina, şu anda Türkiye, Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Azerbaycan, Süriye, Cezair ve Gürcistan’da anahtar teslimi toz alçı, alçı ve çimento bazlı sıvalar, alçı plaka, kalsit ve perlit üretim fabrikaları kurmaktadır.

Aranan Nitelikler

MS Office programlarına hakim,
Solidworks modellerinin teknik resimlerini hazırlayabilen
Askerlikle ilişkisi olmayan ( erkek adaylar için )

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

GÖK-TAŞ GRUP MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT MÜŞAVİRLİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ
Ankara - Altındağ
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ERİŞİM MAKİNA İNŞAAT EMLAK SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

Erişim, inşaat ve yapı sektörünün en önemli öğelerinden olan toz alçı, alçı ve çimento bazlı sıvalar, kalsit, kireç, perlit ve alçı plaka üretimi için muhtelif üretim kapasitelerinde anahtar teslim fabrikalar kurmaktadır. Fabrikaların proses tasarımından projelendirmesine, makinelerin üretilmesinden sevkiyatına, tesisin işletmeye alınmasından ilk üretimin gerçekleştirilip eğitimin verilmesine dek, geniş bir yelpaze içerisinde, sektöre ‘Komple Çözümler’ sunar.

 

Erişim bünyesinde halen üç şirket faaliyet göstermektedir:

 

Erişim AŞ, satış-pazarlama ve dış ticaret faaliyetlerini yürütür.
Erişim Makina Ltd., son teknoloji ile donatılmış, 25000 m2 kapalı alana yayılan makina parkında üretim gerçekleştirir.
Epromak Endüstriyel Proses Ltd., endüstriyel proses ve otomasyon alanında hizmet üretir.

 

Yurt içi satışların yanısıra, Erişim Moskova Temsilciliği, bölge ülkelerine hizmet vermeye başlamıştır. Başta Rusya olmak üzere; Kuzey Asya, Batı Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Doğu Asya ve Uzak Doğu bölgelerinde 40’tan fazla anahtar teslim projeyi tamamlayarak uluslararası varlığını güçlendiren Erişim, sektördeki 20 yıllık tecrübesiyle ‘Aranılan Tedarikçi’ sıfatına erişmiştir.

 

Çalışanlarımız:

Erişim, bünyesinde çalışan 250 personeli ile büyük ve uyumlu bir ailedir.

Bu aile, proje yöneticileri, tasarım mühendisleri, süpervizörler, planlamacılar, iş ve işçi güvenliği personeli, iş yeri hekimi, teknik personel, lojistik, satış ve pazarlama eksperleri ile her geçen gün büyümektedir.

Erişim’de, hizmet kalitesini artırmak ve hizmet ağını sürekli geliştirmek amacıyla düzenli eğitim faaliyetleri gerçekleştirilir. Uzman yönetim kadrosunun mottosu ‘önce insan’dır.

Araştırma & Geliştirme:

Araştırma ve Geliştirme, insan, toplum ve kültürden oluşan bilgi dağarcığının arttırılması ve bu dağarcığın yeni uygulamalar tasarlamak üzere kullanılması için sistematik bir temelde yürütülen yaratıcı çalışmalardır.

Erişim, Ankara Cyberplaza’da bulunan Ar-ge departmanı ile çağın gelişmelerine uyumlanmak, rekabetçi ortamdaki yerini sağlamlaştırmak adına sürekli yeni ürün tasarımları, alternatif pazar araştırmaları ve mevcut ürünlerde iyileştirme çalışmaları yapmaktadır. Bunları yaparken var olan en son teknolojiyi kullanarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak Erişim Ar-Ge Departmanı'nın birincil hedefidir.

Sosyal ve Çevresel Sorumluluk:

Erişim, doğaya, insanlığa, tüm diğer canlılar ve ülkemize ilişkin sorumluluklarını bilen, bu sorumluluklara göre hareket eden, gelecek nesillere bırakılacak en büyük mirasın doğaya duyarlı çözümler üretmek olduğunun bilincinde kurumsal bir yapıdır. İnsanlık için gerçek kazanç, sürdürülebilir yaşam modelleri oluşturmaktır. Belirlediğimiz çevre ve iş ahlakı standartları, kullandığımız Green IT çözümleri ve çevre dostu teknolojilerimizle, kavramları yaşama geçiriyoruz.

Müşteri Memnuniyeti:

Müşterilerimizi iyi anlamak, beklentilerinin en iyisini yerine getirebilmek için onları dikkatle dinliyor,mevcut durumu tam anlamıyla analiz ediyor ve uygun çözümler üzerinde çalışıyoruz. Dikey yapılaşmış üretim modelimiz ile müşterilerimize, tesislerinin tasarım aşamasından ekonomik ömrünü tamamlayana kadar gerçekleşen yaşam döngüsünü yönetebilecekleri bir platform sunuyor, müşterilerimizle başarı ortaklığı kuruyoruz.

Sektördeki 20 yıllık tecrübemiz ve ‘know-how’ birikimimizle kazandırdıkça kazanacağımıza inanıyoruz.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları