Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Elektronik Teknisyeni

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 2.07.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

Erisim Teknik, 1992 yılından bu yana, demir çelik sektörüne getirdigi çözümler ve imal ettigi ürünler sayesinde sektörde saygınlık kazanmıstır. Farklı sektörlerde farklı ürünler gelistiren, tasarlayan ve imal eden Erisim Teknik 2000 yılında imalata basladıgı Geçis kontrol sistemleri sektöründe de ürün kalitesi,fiyat avantajı ve anında servis hizmeti sayesinde bu sektörde ön plana çıkmayı basarmıstır. 

Erisim Teknik, müsterilerinin gereksinim ve beklentilerini karsılayacak kalitede ürünler sunarak, pazar payını ve rekabet gücünü arttırmayı hedeflemektedir. Bu hedefe ulasmak için; gelisen teknolojiyi takip eden ekip ve ekipmanlarıyla, kalite yönetim sistemlerine uygun bir sekilde çalısmalarını gelistirerek sürdürmektedir.

Aranan Nitelikler

Geçiş kontrol sistemleri sektöründe üretim ve satış sonrası teknik servis hizmeti veren firmamıza Elektrik Elektronik bilgisi olan teknik servis personeli alınacaktır askerliğini yapmış ve sürücü belgesi olması ilk tercihimizdir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
SÜRMAK MAKİNE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
14.03.2024
BAŞVUR
SENKROMA BOYAR MADDE TIC. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
Apleona Tesis Yönetim Hizm. ve Tic.Ltd.Şti.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
İSKO Plastik ve Kalıp San. Tic. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
BAŞVUR
ATG HOTELS
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Sante Plus Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Dün
İstanbul Marriott Hotel Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ERİŞİM TEKNİK MAK.ELEK.İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Erisim Teknik, 1992 yılından bu yana, demir çelik sektörüne getirdigi çözümler ve imal ettigi ürünler sayesinde sektörde saygınlık kazanmıstır. Farklı sektörlerde farklı ürünler gelistiren, tasarlayan ve imal eden Erisim Teknik 2000 yılında imalata basladıgı Geçis kontrol sistemleri sektöründe de ürün kalitesi,fiyat avantajı ve anında servis hizmeti sayesinde bu sektörde ön plana çıkmayı basarmıstır.

Erisim Teknik, müsterilerinin gereksinim ve beklentilerini karsılayacak kalitede ürünler sunarak, pazar payını ve rekabet gücünü arttırmayı hedeflemektedir. Bu hedefe ulasmak için; gelisen teknolojiyi takip eden ekip ve ekipmanlarıyla, kalite yönetim sistemlerine uygun bir sekilde çalısmalarını gelistirerek sürdürmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları