Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

KALİTE GÜVENCE MÜDÜRÜ (ÇORLU)

İstanbul Avrupa Yakası, Tekirdağ
  • 18.03.2015
  • 0 - 20

İş Tanımı

  • İmalat öncesi ve imalat içinde, üretimin istenilen standartlara uygun yapılması için gerekli sistemlerin oluşturulması ve kontrol edilmesi,
  • Üretilen mamul kalitesinin istenilen standartlara uygunluğunun kontrol edilmesi,
  • Müşteri denetim süreçlerinin yürütülmesi,
  • Müşterinin kalite standartlarına uygun çalışma düzeninin geliştirilmesi,

Aranan Nitelikler

Ülkemizi Tekstil sektöründe Ulusal ve Uluslar arası düzeyde başarı ile temsil ederek dünyaca ünlü markalara üretim yapmakta olan Denim Konfeksiyon Şirketimizin Çorlu Fabrikalarımızda çalışacak aşağıdaki niteliklere sahip 
KALİTE GÜVENCE MÜDÜRÜ aranmaktadır.
 

  • Üniversitelerin Endüstri, Tekstil veya Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezunu,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Yıkamalı Denim Konfeksiyon alanında deneyimli ve  en az 5 yıl yöneticilik yapmış,
  • Üretim sürecinin her aşamasındaki kontrol noktalarının etkinliğini geliştirecek, ürün kalitesinden sorumlu olacak,
  • MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen,
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Ekip yönetiminde deneyimli,
  • Analitik düşünen, planlı ve müşteri odaklı çalışmayı ilke edinmiş,
  • Çorlu / Çerkezköy bölgelerinde  ikamet eden / edebilecek, 
  • Askerlik görevini tamamlamış (erkek adaylar için)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KİMPA İLAÇ LAB. VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Sakarya, Tekirdağ - Çerkezköy, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Manisa
Bugün
BAŞVUR
CEBİR TEKSTİL VE KUYUMCULUK SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
ŞENOVA TEKSTİL İÇ VE DIŞ TİC. SAN. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BAHADIRLAR TEKSTİL LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Ay
BAŞVUR
MODELİN TEKSTİL İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
6.03.2024
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EROĞLU HOLDİNG

 "Başarı büyümeyi getirir ve büyüme değişim demektir".

Eroğlu Holding’in temelleri 1983’te 5 Eroğlu kardeşler tarafından İstanbul Kumkapı’da atılmıştır. Bu gün üretimden inşaata kadar birçok alanda faaliyet gösteren holding dünyanın dört bir yanında hızla büyümesini sürdürmektedir.

2006 yılında Eroğlu Group 5 farklı şirketten oluşan yapısı ile holdingleşti. Eroğlu Holding; Türkiye’de üretim, iç-dış pazarlama ve inşaat olmak üzere 5 şirketten oluşmaktadır.

Eroğlu Holding olarak hedefimiz, insanlar için daha iyi bir hayat kalitesi sağlamak ve ülkemizin gelişmesinin sürmesi için üstümüze düşen görevi yapmaktır. Değişen ve gelişen yeni dünya pazarlarına anında uyum sağlayacak stratejilerin oluşturulmasını, bir dünya markası haline gelen ürünlerimize yenilerini ekleyerek; daha da önemlisi yeni alanlara yatırım yaparak, gelişmeyi hedefliyoruz.

www.eroglu.com

COLIN’S

COLIN’S kendi marka prensiplerini hem organizasyonda hem de perakende operasyonlarının sahne arkasında uygular ve böylece sürdürülebilir ve önemseyen bir şirket olmanın gerekliliklerini yerine getirir.

COLIN’S günlük , jeans ve moda giyimi sunarak paranın gerçek karşılığını vermek amacını güder. Hem erkek hem kadın için, günlük giyim, moda giyimi ve aksesuarlardan oluşan dikkatle seçilmiş bir ürün yelpazesine sahiptir.

COLIN’S, herkes tarafından tanınan bir marka olarak müşterilerin ve sektörün güçlü firmaları arasında başarıyla yer almaktadır.

www.colins.com.tr

LOFT

Loft 1989 yılında İzmir’de doğdu. Çift dikişli, dar paçalı jean’leriyle bir anda büyük bir hayran kitlesi edindi. Denimde bambaşka bir sayfa açan Loft’un ünü kısa sürede İzmir’i aştı. Gençler, Loft jean’lerine kavuşmak için Türkiye’nin farklı noktalarından İzmir’e akın etmeye başladı!

Bir döneme damgasını vuran Loft, “Tamamen Genç” sloganıyla yoluna kaldığı yerden devam ediyor, beş senede üç yüz mağaza açmayı hedefliyor. Gençler için dünyanın dört bir tarafını geziyor, sokakları arşınlıyor, ilhamını yine gençlerden alıyor. Efsanevi Loft denimlerinden, gömleklere, elbiselerden t-shirt’lere, sezonda bin parçadan oluşan zengin koleksiyonunu gençler için hazırlıyor. Loft yaratıcılığa, özgürlüğe, dinamizme, yani gençlere inanıyor. Koleksiyonunun her bir parçasını özenle yaratıyor, gençlere ithaf ediyor.

Çünkü Loft, tamamen genç.

www.loft.com.tr

 

EROĞLU YAPI

Bilgi, deneyim, cesaret ve ileri görüşlülük: Sektörün klişelerini değiştirmek için gerekli olan her şeye sahibiz...

Eroğlu Holding’in tekstil ile başlayan,30 yıllık ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Gayrimenkul; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir.

Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa’da projeler geliştiren Eroğlu Gayrimenkul’ün önümüzdeki 4 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşmaktadır.

Colin’s ve Loft markaları ile global arenada önemli başarılara imza atarak tekstil sektöründe ilke edindiği ’marka yaratma’ üzerine kurulu iş modelini inşaatta ve gayrimenkulde de devam ettirmeyi amaçlayan Eroğlu Gayrimenkul; 12 yılı aşan deneyimi ve sektörde markalaşmış profesyonel çalışanları ile sektörün klişelerini değiştirerek yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır. 2008’de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan Tekira AVM’nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009’da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Gayrimenkul, 2010’da ise Oksizen Konakları’nın daire teslimlerini yapmış ve İstanbul Lounge projesine imza atmıştır. Eroğlu Gayrimenkul 2011 yılında; İstanbul Lounge 2, Yenimoda Evleri, Platform Merter, Florya Ekşinar Konakları, Ofishane, Bursa Harmony Towers başlarken 2012 yılında ise Erasta Antalya projesine ve Seyrantepe’deki yeni projesi olan Skyland İstanbul’a başlamıştır.
www.erogluyapi.com.tr

EROĞLU GİYİM

Eroğlu Holding’in üretim alt yapısı ve imkanları ülke dışına da taşmış ve genişlemiş durumdadır. Pazarlama, üretim planlama ve organizasyon çalışmalarının doğrudan İstanbul’da yapılması ile üretim altyapısının önemli bir dönüşüme erişmesine ve küresel pazarın koşullarına ayak uydurulmasına yardımcı olmaktadır.

Bilindiği gibi pazar koşullarının giderek daralması yanında küreselleşmesi ile belirli bir yere ve dar imkanı olan mekanlara sıkışan kurumlar ile yerel üretim karakterine sahip kurumlar, uluslar arası pazarlara cevap vermekte zorlanırlar. İşte bu sıkıntıyı çok önceden fark ederek uygun açılımlar sağlayan Grubumuzda uluslar arası markaları, dünyanın hemen her tarafına yayılan satış ağı, yine dünyanın hemen her tarafına yayılan artış ağı, yine dünyanın hemen her yerine ulaşan pazarlama olanaklarına, küreselleşen üretim alt yapısını da eklemiş bulunmaktadır.

www.eroglu.com

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları