Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

FİNANS MUHASEBESİ ELEMANI (ERP)

Türkiye, Ankara
  • 5.01.2012
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Eser Holding Merkez Ofisi Yeşil Bina'da görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Finans Muhasebesi Elemanı arayışı içerisindeyiz;

Aranan Nitelikler

-Finans ve/veya muhasebe alanında en az 3 yıl deneyim sahibi,
-Üniversite mezunu,
-Tercihen ERP sistemi üzerinden finans ve muhasebe kayıtları ve işlemleri konusunda deneyim sahibi,
-Finans işlemlerinin muhasebeleştirilmesi (banka,kasa,ödeme vb. işlemler) konusunda bilgi ve tecrübesi bulunan,
-35 yaşını aşmamış,
-Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

Görev Tanımı:
-Banka işlemlerinin (Havale/EFT v.s.) şirket prosedürlerine ve yasal mevzuata uygun biçimde ERP sistemine günlük olarak Muhasebe kaydının yapılması.

-Düzenlenip teslim edilmiş Şirket çeklerinin ERP sistemine çek kaydının yapılması, çek ödeme günlerinde vadesi gelip bankalarca ödemesi yapılmış çeklerin ERP sisteminde ilgili Muhasebe kaydının yapılması.

-Günlük olarak bankalardan hesap ekstrelerinin temin edilmesi, ekstrelerde yer alan tüm işlemlerin (Teminat Mektubu Komisyonu, Havale/EFT Masrafı, Kredi Komisyonu v.b.) ERP sistemine Muhasebe kaydının yapılması, gün sonunda banka bakiyelerinin güncel hale getirilmesi.

-Teminat Mektuplarının bankalarla mutabakatının yapılması, ERP sistemine kaydedilmesi, mektuplar bankalara iade edildiğinde risk düşüm işleminin yapılması.

-Grup şirketlerinin kullandığı her türlü kredinin (Nakit Kredi, Taksitli Ticari Kredi, Taşıt Kredisi, Leasing Kredisi, Mal Alım Kredisi, Akreditif Kredisi v.b.) ödeme planlarının projelerine göre klasifiye edilmesini müteakiben ERP sistemine Muhasebe kaydının yapılması, takibi

-Kredilerin ödemelerinin banka ekstrelerinden takip edilmesi, ödeme vadelerinde proje bazında ERP sistemine Muhasebe kaydının yapılması.

-Vergi (Muhtasar-Geçici-KDV-Kurumlar v.b.), SGK Primi ve Maaş (İcra Ödemesi-Harcırah v.b.) gibi ödemelerin yasal mevzuata uygun biçimde ERP sistemine Muhasebe kaydının yapılması.

Özet Bilgiler

ESER HOLDİNGAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Ankara
11.03.2024
BENZER TÜM İLANLAR

ESER HOLDİNG

ESER, kuruluşundan günümüze mühendislik misyonuyla gelişmiş, Türkiye dışında 3 kıtada, inşaat, mühendislik, müşavirlik, enerji, makina ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren bir şirketler grubudur. ESER, 2008 -2020 yılları arası 12 yıl uluslararası faaliyetleri ile Amerikalı Engineering News Record (ENR) dergisince dünyanın en büyük 225 uluslararası inşaat firması arasında sıralanmıştır.Eser, sürekli eğitim, performans değerlendirme ve ödüllendirme yöntemleriyle sektörün önemli isimlerini yetiştirmeye ve grubun önemli bir parçası olarak gördüğü çalışanlarıyla büyümeye devam etmektedir. www.eser.com

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları