Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Satış Danışmanı

İzmir
  • 4.10.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

 

Hakkımızda

 

1997 senesinde faaliyete geçen Eskidji 2003'te Bölge Ortaklığı sistemini kurarak bu tarihten sonra hızlı bir büyüme trendi yakaladı. Gayrimenkul pazarında benzeri olmayan ve yatırımcılara çeşitli avantajlar sunan Bölge Ortaklığı sistemiyle Türkiye geneline yayılan Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş. rasyonel büyüme modeli ile her geçen gün bir öncekinden daha nicelikli ve nitelikli servis kalitesi sunarak örnek bir kurum olmaya devam ediyor.

 

Vizyonumuz

 


Dürüstlük ve güven üzerine kurulu Bölge Ortaklığı Sisteminin verdiği sorumluluk bilinci ile en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak ve müşterilerimizin beklentilerini en yüksek seviyeye çıkarmaktır. Profesyonel kadromuz, güçlü organizasyonumuz, yüksek teknolojimiz ve başarıya olan inancımızla, üstlendiğimiz her faaliyetle bu hedefi yerine getirmek için özenle çalışıyoruz.

 

Misyonumuz

 


Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş, bugün olduğu gibi gelecekte de güvenilirliği ile anılan bir kurum olmaya devam edecektir.

Aranan Nitelikler

Eskidji Urla Bölge Ortaklığı bünyesinde GELİR PAYLAŞIMI esasına dayalı olarak mesai odaklı değil sorumluluk bilinciyle kendi işini yapacak

 

Eskidji etik kuralları ve çalışma koşulları çerçevesinde portföyünü ve müşteri veritabanını oluşturacak

 

Gayrimenkul sektöründe kariyer hedefi ve yüksek kazanç beklentisi olan

 

Deneyimli veya deneyimsiz KADIN çalışma arkadaşları arıyoruz

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Dün
Coldwell Banker Deniz
İzmir - Karşıyaka
Son 1 Ay
BAŞVUR
İzmir - Çiğli, İzmir - Karşıyaka, İzmir - Çiğli, İzmir - Çiğli, İzmir - Karşıyaka, İzmir - Bayraklı, İzmir - Konak, İzmir - Menemen, İzmir - Bornova, İzmir - Çiğli
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş

Firmamız Gayrimenkul piyasasının öncü kuruluşlarından olup, Eskidji Bölge ortaklıkları adı ile kurulmuş bulunan francise ağına sahiptir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları