Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

SİGORTA UZMANI - GAZİANTEP

Gaziantep
  • 16.02.2015
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü'müze bağlı olarak sigortacılık hizmeti verdiğimiz Garanti Bankası müşterilerine Eureko Sigorta ürün ve hizmetlerinin aktif satışının yapılması, müşteri ilişkilerinin memnuniyetini / kalıcılığını sağlayacak şekilde yürütülmesinden sorumlu olacak Gaziantep'de ikamet eden Sigorta Uzmanı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Elementer sigorta satışı konusunda minumum 2 yıl tecrübesi olan,

•4 yıllık üniversite mezunu,

•Satış alanında kariyer hedefi olan,

•Rekabetçi satış ortamında başarma arzusu olan,

•Müşteri ve ilişki yönetiminde kendine güvenen,

•MS Office uygulamalarını iyi kullanan,

• Seyahat engeli bulunmayan,

•Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
GLOBAL KIBRIS EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, Ankara - Çankaya, Gaziantep - Oğuzeli, Antalya - Muratpaşa
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
SG GARANTİ BİLİŞİM OTOMOTİV VE SAĞLIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası, İzmir, Mardin, Gaziantep
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Türkiye
Dün
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İNKA İnsan Kaynakları
Gaziantep, Adana, Mersin(İçel), Denizli, Aydın
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli, Bursa, Gaziantep
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EUREKO SİGORTA

Eureko Sigorta, sigortacılık faaliyetlerine 1989'da Garanti Sigorta olarak başladı. Eureko B.V. ile Garanti Bankası arasında Mart 2007'de imzalanan ortaklık anlaşmasıyla şirketin hisselerinin yüzde 80'i Eureko B.V.'ye devredildi. Şirket, Ekim 2007'de Eureko Sigorta adını aldı. Mayıs 2011'de imzalanan, ilk anlaşmanın devamı niteliğindeki ikinci anlaşmayla Eureko B.V. Garanti Bankası'nın elindeki yüzde 20 hisseyi de alarak Eureko Sigorta'nın tamamının sahibi oldu. Genel merkezi İstanbul'da bulunan Eureko Sigorta, Türk sigortacılık sektörünün saygın ve tercih edilen bir üyesidir.

Hayat dışı tüm branşlarda faaliyet gösteren Eureko Sigorta, banka sigortacılığının Türkiye'deki en etkin uygulayıcılarından biri olarak tanınmakta ve bu alandaki liderliğini %23.1'lik pazar payı ile sürdürmektedir. Garanti Bankası'nın yanı sıra Denizbank ve Türkiye Finans ve Katılım Bankası ile geliştirmiş olduğu sinerjik işbirliği, Eureko Sigorta'nın yaygın bir dağıtım ağına sahip olmasını ve yüz binlerce müşteriye ulaşmasını sağlamıştır.

Eureko Sigorta, banka dağıtım kanallarının yanı sıra, yurt çapında yaygın acente ve broker ağı ile de müşterilerine sigortacılık hizmet ve ürünleri sunmaktadır.

2004 yılında Alternatif Dağıtım Kanalları da etkin satış kanalları arasına girmiş, 365 gün 24 saat çalışan Alo Eureko Sigorta, müşteri memnuniyetinin artmasında önemli rol üstlenmiştir.

Uluslararası reasürörler ile uzun yıllara dayalı, köklü ilişkileri olan Eureko Sigorta, Everest Re, Mapfre Re, Odyssey Re, Korean Re, Sompo Japan Re, Munich Re ve Transatlantic Re gibi firmalar ile yoğun olarak çalışmaktadır. Şirketimiz, ülkemizin en büyük reasürör firması olan Milli Re ile yakın bir işbirliği içindedir.

Yenilikçi bir yaklaşımla şekillendirdiği iş stratejileri, riski doğru algılama yeteneği, portföy yapısı ve yüksek teknolojisi Eureko Sigorta'yı rakiplerinden ayırmaktadır. Sektörünün ilk 9 şirketi arasında yer alan Eureko Sigorta 'nın pazar payı 2010 yılında %5,36 olarak gerçekleşmiştir.

21. faaliyet yılını tamamlayan Eureko Sigorta, uyguladığı etkin pazarlama politikaları, hızlı ve kaliteli hizmet sunum kabiliyeti ve etik değerlere bağlılığı ile seçkinleşen; ülkemizin en zor ekonomik konjoktürlerinde dahi, istikrarlı ve sürdürülebilir bir performans gösteren bir kurumdur.

Eureko Sigorta'nın, Türkiye çapında 22 Banka Sigortacılığı Bölge Müdürlüğü, 4 Acente Bölge Müdürlüğü bulunmaktadır.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları