Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

TİCARİ KREDİLER TAHSİS UZMANI

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 3.10.2009
  • 200 - 500

İş Tanımı

Genel Müdürlük Krediler Grubu Krediler Tahsis Bölümü'nde görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen özelliklere sahip takım arkadaşı aranmaktadır.
Şubelerden gelen kredi tekliflerini Genel Müdürlügün diger birimleri ile koordineli olarak banka kredi politikasına uygun olarak incelemek, degerlendirmek,
Kredi komitesine girecek kredi dosyalarını ve kredi tekliflerini hatasız/eksiksiz olarak hazırlamak,
Kredi tebliglerini subelere iletmek,
Bankacılık etik kurallarına uygun davranmak,
Sorumlu oldugu islerin, islemlerin yasalar ve ilgili mevzuata; Bankamız politika, yönetmelik ve prosedürlerinin uygun olarak yapılması/yapılmasının saglanmasından ve bunların gerektirdigi her türlü raporlama ve kontrolden, yürüttügü çalısmaların verimlilik ilkesine uygun olmasından,
Herhangi bir ihmal ya da usulsüzlügün mevcut yasa, yönetmelik, Bankamız politika ve yönetmeliklerine uygun olarak Bankamızdaki ilgili ve yetkili bölüm/birim/personele bildirilmesinden ve alınan talimatlar uyarınca aksiyon alınmasından sorumludur.

Aranan Nitelikler

Bankaların ticari/kurumsal kredi tahsis yönetimleri vb. pozisyonlarda minimum 3 yıl tecrübeli,
İyi derecede İngilizce bilen,
Analitik düşünebilen, sonuç odaklı, ekip çalışmasına yatkın, iletişim yeteneği güçlü,
MS Office programlarına hakim,
Erkek adaylar için askerlik tamamlanmış,
Seyahat engeli olmayan,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Eurobank Tekfen


Kurumsal ve yatırım bankacılığı alanlarında müşterilerine hizmet veren Tekfen Yatırım ve Finansman Bankası A.Ş. 1989 yılında kurulmuştur. Tek şubesi olan ve yatırım bankacılığı alanında lider konumda faaliyet gösteren banka , 2001 yılında büyüme planlarını hayata geçirme kararı almıştır. Bu karara bağlı olarak, orta ölçekli ticari bir banka olan Bank Ekspres’i bünyesine katmaya karar vermiştir.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu altında faaliyet gösteren Bank Ekspres için verilen teklifin Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından kabul edilmesiyle birlikte 30 Ekim 2001 tarihinde iki banka resmen birleşmiş ve yeni kurulan banka Tekfenbank A.Ş. adı altında faaliyete başlamıştır

Tekfenbank, 31 şubesi, dinamik ve esnek yönetim anlayışı, tecrübeli ve profesyonel kadrosu ile kurumsal ve bireysel müşterilerine dünya kalitesinde finansal hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Etik kurallara ve yasalara saygılı bir çalışma ortamı içinde, müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmak için, müşterilerinin tüm bankacılık ihtiyaçlarında, çözüm ortağı olarak yer almak bankanın temel prensiplerinden bir tanesidir.

Tekfenbank istikrarlı ve sürdürülebilir bir büyümenin, sağlıklı ve uzun soluklu müşteri ilişkisine dayandığının bilinci ile tüm iş yaptığı taraflar ile verimli bir işbirliği içindedir. Uygulanmakta olan bu politikalar bankayı, uzun dönemde dünya bankacılık liginde hedeflediği yere ulaşabilmesi için gerekli olan stratejik ortaklığa da hazır hale getirecektir.


Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları