Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Bulaşık makinaları için tablet deterjan üretimi yapmakta olan,%100 Fransız sermayeli şirketimizin, Gebze'de kurulu bulunan fabrikasındaki otomatik üretim hatlarında görevlendirilmek üzere bay/bayan üretim işçileri aramaktayız.

Aranan Nitelikler

- En az lise mezunu (Meslek lisesi mezunları tercih edilecektir)
- 30 Yaşını aşmamış,

- Dikkatli, El Becerileri Hızlı ve Pratik,

- Çayırova veya Gebze'de ikamet eden, 
- Vardiyalı Çalışabilecek, 

 

Deterjan, ambalaj veya paketleme sektörlerinde çalışmış olmak tercih sebebidir.

Benzer İlanlar

STS KİMYASAL MADDELER VE METAL SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Çayırova, Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze
12.02.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli - Gebze
Dün
MERTAY SOSYAL HİZMETLER VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANALİZ İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Kocaeli
23.02.2024
BAŞVUR
GÖKTAŞ YASSI HADDE MAMÜLLERİ SAN VE TİC AŞ.
Kocaeli - Gebze
22.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EUROTAB AVRASYA EV BAKIM VE SAĞLIK ÜRÜNLERI SAN. VE TIC. A.Ş

Tablet Deterjan Üretim sektöründe 1957'den beri faaliyet gösteren EUROTAB Grubu’nun gücü, kendi makinelerini patentli olarak Eurotab Technologies kalitesiyle üretmesi, Eurotab İnnovation’un 700m² lik alanda sürekli tablet AR-GE çalışmalarıyla bu sektöre öncülük etmesi ve Eurotab Operations ile 3 ayrı ülkede üreterek her zaman müşterilerinin yanında olmasından kaynaklanmaktadır.


Sadece tablet formatına odaklı çalışan Eurotab, çok katmanlı tablet teknolojisiyle toz, sıvı veya jel deterjanlara kıyasla üstünlük sağlayan yağ sökücü, kireç tutucu ve parlatıcı gibi aktif maddeleri ayrı ayrı katmanlarda, aynı tablette birleştirme yoluyla en az su ve enerji tüketen makinelerde dahi, ılık suda hızla çözülen ve mükemmel sonuçlar doğuran tabletler üretmektedir. Dozlama sorununu da ortadan kaldıran tablet formatı, bu yönüyle kullanımı kolay ve çevre dostu bir çözüm sunmaktadır.


EUROTAB Grubu 2012'de Çayırova - KOCAELİ'de en son teknolojisi ile Türkiye'deki ilk komple entegre tablet deterjan üretim tesisi olan EUROTAB Avrasya’yı kurarak artık "Made in Türkiye" bulaşık makinesi ve diğer deterjan tabletlerini üretiyor.


Türkiye'ye yatırım yapmadan önce Türkiye'nin önde gelen ulusal markaları ve mağaza zincirleriyle fason üretim anlaşmalarına imza atmış olan EUROTAB Grubu, Orta-Doğu tablet deterjan pazarının gelişmesiyle, doğal olarak Türkiye merkezli bölgesel bir üretim üssü kurma yönünde harekete geçti.


Dünya'nın en gelişmiş deterjan tablet üretim teknolojisi yatırımlarını Türkiye'ye getirerek "Made in Türkiye" tabletleri tam otomatik üretim hatlarında, rafa girmeye hazır bir şekilde ve en yüksek kalite standartlarında üretip tüm bölgeye dağıtan EUROTAB bundan haklı bir gurur duymaktadır.


Kendi markası altında üretmeyen EUROTAB’ın stratejisi Private Label üzerine kurulmuştur. 1957'den beri dünyaca ünlü üretici ve perakende gruplarına hizmet veren EUROTAB, Türkiye'de de hızla gelişmekte olan perakende sektörüne “full servis hizmet” verebilecek tesisi ve deneyimli kadrosuyla büyük katkıda bulunacağına inanmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları