Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık /Akademik Lise

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli Gebze
  • 8.04.2017
  • 1000+

İş Tanımı

1969 yılında kurucuları tarafından sağlam temeller üzerine kurulan, her yıl katlanan başarılarıyla güçlenen Eğitim Bilimleri,yetiştirdiği  mezun verdiği yüzbinlerce öğrencisiyle, kitlesel ve bireysel başarılarının yüzbinlerle ifade edildiği bir eğitim kurumudur.  

Yarım yüzyıllık köklü bir eğitim geleneğine sahip kurumumuz,45 şubesiyle binlerce öğretmeni,on binlerce öğrencisiyle büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Eğitim sektöründe öğrenci ve velilerin başarı adresi olarak gördüğü Eğitim Bilimleri, Türkiye’nin büyük markası.

Bizi farklı kılan eğitim sisteminin tüm yönlerine hakim olmamızdır.

 

Eğitim Bilimleri Okullarının Anadolu ve Avrupa yakası kampüslerinde görevlendirilmek üzere Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenleri alınacaktır.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin 'Psikoloji,Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık' bölümlerinden mezun,
  • Pedagojik formasyon belgesine sahip,
  • Başarı odaklı,yaratıcı,
  • Üretken,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • İletişim gücü yüksek,
  • İdealist

 

adaylar aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

YENİ TÜRKİYE EĞİTİM VAKFI
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KÜLTÜR KURS

Kültür Kurs, kırk yılı aşkın süredir öğrenciyi merkeze alan eğitim anlayışı ve değişen dünya şartlarını da göz önünde bulundurarak eğitim sektöründe hizmet vermektedir.Bilginin küresel bir hale geldiği günümüzde dünyanın en uzak köşesi diye bir kavram kalmadı. Şimdi her şey yakın, şimdi her şey yanı başımızda. İletişim araçlarının geldiği noktada tüm evreni avuçlarımızın içinde tutuyoruz. Biz Kültür Kurs olarak, dünyanın ve eğitimin şu ankinden çok daha farklı olduğu bir çağda, her şeyin bir kara tahtayla bir tebeşirden ibaret olduğu bir dönemde işe başladık. Ancak biz hiç yaşlanmadık, değişen dünyaya seyirci kalmadık. Biz de değişen dünyayla birlikte değiştik ve geliştik. Edindiğimiz deneyimi de bu çağın argümanlarıyla harmanladık. Her eğitim yılında adeta bilge bir bebek olarak dünyaya geliyor, bir yandan tecrübelerimizi gençlere aktarıyor, bir yandan da bir çocuğun heyecanıyla öğreniyoruz.Paylaşmanın kültürümüzde çok üstün bir değer olduğunun bilinci ile eğitim alanındaki tecrübelerimizi, teknoloji, bilim ve gelişim ışığında paylaşmaya devam edeceğiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları