Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ön Muhasebe Personeli

İstanbul Anadolu Yakası
  • 28.03.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

Favori Gıda 2005 yılında kurularak toptan unlu mamüller gıda ticaretinde sektördeki yerini almıştır. Şirketimiz; kaliteli ürün yelpazesini önce sağlık kalite politikasına bağlı kalarak hızla büyüyerek siz değerli müşterilerimizin güvenini kazanmıştır. Bugün toptan gıda ticaretinde Türkiye`nin marka isimlerinden olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Firmamız; 01.08.2007 tarihinde Migros Ticaret A.Ş ile unlu mamüller ve ekmek tedariki konusunda anlaşarak, başlangıçta 4 cografi bölge 20 il ve 200 mağaza ile hizmete başlamıştır. Bugün ise; 7 cografi bölgede, 74 il ve 1600`e yakın satış noktasına hizmet vermektedir. Bu bölgelerde toplam üretici sayımız ise 700 e ulaşmıştır.

Bugün şirketimiz aktif olarak, A-101, MİGROS, TANSAŞ,MACRO, VE M JET gibi Türkiye`deki global marketler zinciri markalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Aranan Nitelikler

İstanbul Anadolu Yakasında; Kaynarca, Pendik, Kartal çevresinde ikamet eden, 20-28 yaş aralığında lise veya yüksek okul mezunu bilgisayar ve ofis programlarına hakim tercihen Netsis muhasebe programı bilen bayan veya askerliğini yapmış erkek personel aranmaktadır.

İşyeri Pendik Kaynaraca E-5 Yanyolu Üzerindedir.

Benzer İlanlar

İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
HAZAN GIDA TAŞIMA TURİZM İNŞ TEKEL SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Easy Mix Gıda Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
14.03.2024
BAŞVUR
BAŞARAN İŞ ELBİSELERİ VE İŞ GÜVENLİĞİ EKİPMANLARI SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
EXTREME AUDIO MÜZİK VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
KURİŞ KULE İŞ MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Dün
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

FAVORİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş

Favori Gıda 2005 yılında kurularak toptan (ekmek ve unlu mamüller) gıda ticaretinde sektördeki yerini almıştır. Şirketimiz; kaliteli ürün yelpazesini "önce sağlık" kalite politikasına bağlı kalarak hızla büyüyerek siz değerli müşterilerimizin güvenini kazanmıştır. Bugün toptan gıda ticaretinde Türkiye`nin marka isimlerinden olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Firmamız; 01.08.2007 tarihinde Migros Ticaret A.Ş ile unlu mamüller ve ekmek tedariki konusunda anlaşarak, başlangıçta 4 cografi bölge 20 il ve 200 mağaza ile hizmete başlamıştır. Bugün ise; 7 cografi bölgede, 74 il ve 1300`e yakın satış noktasına hizmet vermektedir. Bu bölgelerde toplam üretici sayımız ise 300`e ulaşmıştır.

Bugün şirketimiz aktif olarak, MİGROS, TANSAŞ, ŞOK, DIA, MACRO, VE M JET gibi Türkiye`deki global marketler zinciri markalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları