Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İmalat ve Üretim Planlama Müdürü

Manisa
  • 28.08.2013
  • 50 - 100

İş Tanımı

Feedtech Makina Sanayi Ltd. Sti. Yem (Buyukbas-Kucukbas-Kanatlı-Balık-Kedi/kopek) fabrikaları makinaları uretmekte ve anahtar teslimi fabrikalar kurmaktadır.
Konusunda dünyanın önde gelen sirketleri ile 15 yıl lisan anlasması çerçevesinde çalışmıstır.
Simdi Hacettepe Universitesi Teknokent te AR-Ge birimimiz bulunmaktadır.
Üretim Salihli/Manisa fabrikamızda yapılmaktadır.
Üretim Planlama çok önem verdiğimiz bir konudur ve Sirketimiz bu konuda epeyce yol almıstır.
Bu konuyu cok iyi bilen ; "Uretim Planlama müdürü" ve "Üretim Planlama elemanı" pozisyonlarında çalışacak  arkadaşlar arıyoruz. Çalışma yeri Salihli-Manisa olacaktır.


Aranan Nitelikler

benzer iş kolunda 5 yıldan az olmamak üzere deneyim. En az Lisans eğitimi almış olmak.
Zeki, çalışkan ve planlama konusunu seven bir kişi olmalı.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa, Balıkesir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Kocaeli, Bursa - Gemlik, Yalova, Çanakkale, Manisa, Sinop, Edirne
Bugün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Sakarya, Tekirdağ - Çerkezköy, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Aydın - Nazilli, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Manisa
Bugün
BAŞVUR
RELLA GIDA SAN. VE TİC. A.Ş.
Manisa - Salihli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AMAZON YATIRIM LTD.ŞTİ.

 AMAZON Yatırım Limited Şirketi bünyesinde barındırdığı Feedtech Makine Sanayi Ltd. Şti. ve Petfood Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile yaklaşık 20 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Şirketlerimizi daha ayrıntılı anlatmak gerekirse: 


FEEDTECH MAKİNE VE SANAYİ LTD. ŞTİ.

Kalite Politikamız

Ürün kalitesi; teknik destek ve satış sonrası hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetini sürekli arttırmak için standartlara uygun hammadde, makine, teçhizatlar ve gelişen son teknoloji kullanmak, minimum stok seviyesi ile çalışarak, zamanında ürün teslimini sağlamak, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak, müşteri memnuniyetini arttırmak için tüm çalışanlarımızın katılım ve desteği ile sistemimizde sürekli iyileştirici faaliyetleri gerçekleştirmek, çevre ve topluma karşı olan sorumluluk bilinciyle lider bir kuruluş olmak, firmamızın kalite politikasıdır.

Vizyonumuz

Feedtech olarak kuruluşumuzdan bu yana oluşturduğumuz güveni koruyarak müşterilerimize olan saygımız doğrultusunda ürettiğimiz fonksiyonel, güvenilir, kaliteli ürünlerle beklentileri karşılamak, pazar payımızı ve rekabet gücümüzü artırmak kalite standartlarına uygun kurumsal yapımız ile sektörümüzde lider bir kuruluş olmak firmamızın vizyonudur.

Misyonumuz

Müşteri odaklılık , süreçlerde yönetim ve yenilikler, sürekli öğrenme ve yenilikler, sonuçlarda yönetim, liderlik ve çalışanların geliştirilmesi.
 

PETFOOD SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

HAKKIMIZDA
Petfood San. Tic. Ltd. Şti. 2009 yılının başında kurulmuştur. Salihli Organize Sanayi Bölgesinde 1200 m² kapalı alan içerisindeki tesiste, Şubat 2009 itibariyle konusunda uzman mühendis, veteriner hekim, makina operatörleri ve personeli ile yüksek kalitede kedi-köpek mamaları üretimine başlanmıştır.

Üretime başladığımız ilk günden itibaren öncelikli olarak kedi ve köpek dostlarımızın dengeli beslenmesi ve sağlıklı bir yaşam sürmesi amacı ile hazırladığımız ürünlerimizde Avrupa standartlarına uygun ham maddeler kullanarak, gelişen son teknolojiyi ve kedi-köpek beslenmesi üzerine yapılan son çalışmaları takip ederek sürekli iyileştirme ve ürün geliştirme hedefiyle Türkiye mama sektöründe yerimizi almış bulunmaktayız.

Farklı ırk ve yaştaki kedi ve köpek dostlarımız için Petschoice markamız ile hazırladığımız Premium kedi-köpek maması ürünlerimizin yanısıra Yes, Buddy, Roxy markalı ürünlerimizle de veteriner kliniklerinde, pet shoplarda ve zincir mağazalarda hizmet vermekteyiz. Üretim kapasitemiz ve uzman ekibimizle özel marka üretim taleplerini de karşılamaktayız. Ayrıca, Hollanda'da 1932 yılından bu yana Super Premium ve Premium kedi-köpek mamaları üretimi yapan Vobra Special Petfoods B.V. firmasının Carocat & Carocroc markaları ile Vobra ürünlerinin Türkiye'de üretim ve pazarlamasını yapmak üzere ticari anlaşmamız bulunmaktadır.

Petfood San. Tic. Ltd. Şti. olarak kedi ve köpek dostlarımızın sağlıklı ve dengeli beslenmesini öncelikli gözeterek, kaliteli ve rekabetçi ürünlerle müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve Türkiye'de kedi-köpek maması sektöründe Avrupa standartlarında üretim yapan lider bir kuruluş olarak ilerlemek hedefimizdir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları