Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış ve Servis Mühendisi

İstanbul Anadolu Yakası
  • 15.08.2014
  • 0 - 20

İş Tanımı

Yur içi ve yurt dışındaki müşterilerimize  imal ettiğimiz ürünlerin tanıtımı , çeşitli denemelerin takibi ve satışı.

Aranan Nitelikler

Tercihen Metalurji Mühendisi, Makina veya Maden Mühendislik bölümlerinden mezun , en az orta derecede İngilizce konuşup yazabilen, sürücü ehliyeti olani seyahat edebilecek

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Bugün
BAŞVUR
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
BAŞVUR
Bilyapı İnşaat A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Bugün
BAŞVUR
EKİNCİLER VE ORTAKLARI İNŞ. VE TİC. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

FERROSER MÜMESSİLLİK VE METAL SAN.LTD.ŞTİ.

 urulmuştur. Firma kurulduğu günden bu yana, kendi alanlarında dünyanın önde gelen hammadde ve ekipman üreticilerinin temsilciliğini almış ve ilişkilerini geliştirmiştir.

Ferroser, 2008 yılından itibaren Demir-Çelik fabrikalarına yönelik olarak İngiltere’den Dyson Precision firması ile işbirliği içinde TANDİŞ UÇAR NOZULLARI imalatına başlamıştır. Kaliteye verdiği önemden dolayı sadece Dyson hammaddelerini imalatında kullanan firmamız, nozul dökümlerini üst kalite Galvanize Çelik saç içine yapmaktadır. Yine 2007 yılından bu yana Demir Çelik sektörüne yönelik olarak Pota Altı sürgü plakaları ve çeşitli refrakter plaka ve tuğlaları konusunda Dünyanın en büyük üreticilerinden Puyang Refractories firması ile işbirliğine gidilmiş ve kalitenin en üst düzeye çıkarılması ile ilgili çalışmalarımız aralıksız sürdürülmektedir. 2010 yılından itibaren Pota Altı Sürgü mekanizmaları ve Tandiş Uçar Nozul Mekanizmaları imalatıyla ilgili ar-ge çalışmalarına başlanılmış, gerekli yatırımlar yapılarak 2011 yılından itibaren imalatına başlanmış ve bir çok firmada başarıyla kullanılmaktadır.

Çelik fabrikalarına yönelik Grafit Elektrod üreticisi Heg Limited firması ile çalışmalarımız devam etmektedir. Yine çelik fabrikalarına yönelik kontinü döküm tesislerinde kullanılmakta olan bakır kalıp konusunda Japonya’da yerleşik Kobelco grubunun bir parçası olan Shinto Metal firmasının temsilciliğini yapmaktayız.

Çimento ve Demir-Çelik sektörüne yönelik olarak tamamen yerli hammadde ve mühendislikle 4 senelik ArGe çalışmasının ardından Aşınma Plakaları Sert Kaynak Dolgu Hardfaced Plate imalatına başlanmıştır.Aşınma Plakaları Wear Plate imalatlarında yurdumuzun en kaliteli sacını üreten Ereğli Demir Çelik Sacları ve en yüksek kalitede Krom TozlarıChromium Powders kullanılmaktadır.Tozaltı dolgu Submerged Arc Cladding metodu ile en üst zenginlikte krom doygunluğurich chromium ve en ekonomik fiyat elde edilmiştir.

Yine Çimento Sektörüne yönelik olarak çeşitli ekipman imalatımız da sürmekte olup, yurtdışı firmalarla olan temsilciliklerimizle işbirliği halinde projeli tesis işlerini de başarıyla sürdürmekteyiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları