Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

TEAM FORES HR İnsan Kaynakları Ekibi 25 yıllık Yerel ve Uluslararası iş tecrübesine sahip olup, işletmelerdeki yardımcı işlere yönelik; dönemsel ve uzun dönemli işgücü temini ile bu işgücünün yasal operasyonel işlemlerini yönetir.

 

TEAM FORES HR danışmanlık ve Eğitim birimi, uluslararası proje yönetimi tecrübesine ve  “daha iyisi için sürekligelişim” felsefesine sahip danışmanları ile insan faktörüne odaklanan değişim ve gelişim stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasına katkıda bulunur.

Aranan Nitelikler

Endüstriyel Mutfak sektöründeki marka bilinirliği yüksek müşterimiz için ‘Fabrika Müdürü’ aramaktayız.

 

  • Üniversitelerin tercihen Endüstri veya Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • Üretim işletmelerinde, tercihen endüstriyel ürünler sektöründe en az 10 yıllık tecrübe sahibi,
  • Koordinasyon konusunda yetkin ve sorumluluk sahibi,
  • Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip,
  • Analitik düşünebilen, problem çözme metotlarını uygulayıp çözümler geliştiren,
  • İletişimi güçlü, sonuç odaklı ve takım çalışmasına yatkın, 
  • Bursa’da ikamet eden / edebilecek.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Doğa Koleji
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa
Bugün
Şirket Bilgileri Gizli
Bursa - Nilüfer, Bursa - Mudanya, Bursa - Osmangazi
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

FORES İNSAN KAYNAKLARI VE İŞGÜCÜ HİZMETLERİ SAN.VE TİC.A.Ş.

Hoşgeldiniz;

TeamForesHR İnsan Kaynakları Ekibi 25 yıllık Yerel ve Uluslararası iş tecrübesine sahip olup, işletmelerdeki yardımcı işlere yönelik; dönemsel ve uzun dönemli işgücü temini ile bu işgücünün yasal operasyonel işlemlerini yönetir.

“Mutlu Çalışan, Mutlu Müşteri” sloganıyla kurulmuş olan teamFOREShr uzun dönemli ve dönemsel /part time çalışma alanları ile nitelikli beyaz yaka ve mavi yaka işgücüne yönelik ihtiyaçlara hızlı ve zamanında çözümler üretmektedir.

TeamFOREShr “Daha İyisi İçin Sürekli Gelişim” felsefesine sahip danışmanları ile her düzeyde performansın iyileştirilmesine yönelik, yöneticiden çalışana kadar herkesi kapsayan çalışmalarında iç ve dış müşteri tatmininin arttırılması, tedarikçi, çalışan ve müşteri bağlılığının güçlendirilmesi, alınan sonuçların sürekli iyileştirilmesine dayanan; tüm taraflarla birlikte tanımlanan kaliteyi sağlayan yönetim anlayışı ile Etik kodlara ve yasal normlara tam uyumlu çalışmaktadır.

Yeni ve fırsatlarla dolu bir kariyer hedefliyorsanız, bugün dünya devlerine pek çok alanda proje desteği veren teamFOREShr'ın 25 yıllık deneyimine güvenebilirsiniz. (www.teamforeshr.com)

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları