Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Başvuru - Finansman-Staj

Türkiye
  • 2.05.2005
  • 200 - 500

İş Tanımı

Frito Lay Turkey’s origin is Uzay Gıda was founded in 1986 and became 100% PepsiCo company in 1993. The company name changed to Frito Lay in 1999. Frito Lay Turkey is the market leader in its sector with its 4 global brands: Ruffles, Lays, Doritos and Cheetos.

Frito Lay encourages an inclusive culture that welcomes and embraces the strengths of differences, supports involvement and provides everyone with equal access to opportunities and information.

Aranan Nitelikler


"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
DENTGROUP DİŞ KLİNİKLERİ
Aydın, Adana, Mersin(İçel), Gaziantep, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
Radisson Collection Hotel, Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
Kocaeli - Gölcük
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Frıto Lay Gıda San. Ve Tic. A.Ş.


Uzay Gıda 1986 yılında %100 Türk bir firma olarak kuruldu. 1988’de PepsiCo, şirketin %50’sini; 1993’te de %100’ünü satın aldı. 1993’ten bu yana %100 Amerikan bir firma olarak faaliyetlerine devam eden şirket, 1999 Kasım ayında resmi olarak Frito Lay Türkiye adını kullanmaya başladı.

Genel Merkezi İçerenköy Nora Center’da, Fabrikası İzmit Suadiye’de ve konsolide depoları Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan Frito Lay Türkiye, geniş satış ve dağıtım ağı ile Türkiye tuzlu çerez pazarında lider konumdadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları