Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Güvenliği Uzmanı

Kırklareli
  • 29.08.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

* FYT olarak 17 yıldan beri birçok projede; dürüstlük, güvenirlilik, saydamlıkla hizmet verme ve yerleşik değerler sistemi yaratma çabamıza devam ediyoruz.

* Alüminyum Giydirme Cephe Sistemleri,  Yangına Dayanıklı Alüminyum Kapılar, Alüminyum Panel Cephe Sistemleri, Transparan Cephe Sistemleri, Işıklık Sistemleri, Doğrama Sistemleri, Giyotin Pencereler ve Güneş Kırıcı Sistemleri konularında müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı çözümler yaratarak, beklentileri en üst düzeyde karşılamaya gayret ediyoruz.

* Faaliyet alanlarımızı; Alışveriş Merkezleri, Yönetim Binaları, Üniversite Binaları, Konut ve Oteller, Eğitim Sağlık ve Sosyal Tesis Yerleşkeleri, Sanayi Tesisleri, İş Merkezleri ve Büyükelçilik Binaları oluşturmaktadır.

* Referanslarımıza ve çözüm ortaklarımıza http://www.fyt.com.tr sayfasından ulaşabilirsiniz.

Aranan Nitelikler

C sınıfı belgeye sahip olmalıdır.

Aşağıda belirtilen hususları takip, kontrol ve uygulama ve uygulatma beceresine sahip olmalıdır.

* Kendisine teslim edilen döşeme demirbaş, ekipman ve malzemenin bakım ve muhafazasını yapar.

* Çalışanlara işin başlamasından bitimine kadar kullanılmak üzere verilen; baret, emniyet kemeri, gözlük, eldiven gibi kişisel koruyucuların kullanılmalarını sağlar, kullanmayanları sözlü olarak uyarır, aksaklığı devam ettirenler hakkında tutanak tutar, aksaklığı devam ettirenlerin sözleşmelerinin fesh işlemlerinin yapılması hususunu şantiye şefine iletir.

* Şantiyede yapılan tüm çalışmaları izleyerek, denetler ve olası hataların yenilenmemesi için gerekli önlemleri alır.

* Şantiyenin fiziki güvenliği ile ilgili alınan tedbirleri kontrol eder, ihtiyaç duyulan ilave tedbirleri şantiye şefine teklif eder.

* İş icabı teslim alınan kişisel emniyet malzemelerinden kullanılmayacak durumda olanları derhal şantiye şefine iletilir.

* İşyerinde sağlık ve güvenlik için ciddi ve ani bir tehlike olduğu veya koruma tedbirlerinde aksaklık olduğu kanaatine varırsa ya da ilave tedbirlere ihtiyaç duyulduğuna kanaat getirirse vakit geçirmeden şantiye şefine haber verir.

* Şantiyenin ana sorumlusu olan firmanın İş Güvenliği Uzmanı ile şantiye şefi arasındaki işbirliğini ve irtibatı sağlar.

* Sorumluluğunda olan çalışanları iş güvenliği konularında gözlemler, emniyetsiz durum ve davranışlara anında müdahale eder. Aksaklıkları ve kazaları/ucuz atlatmaları/yaralanmaları zaman geçirmeksizin şantiye şefine iletir.

* Günlük mesai saatlerine [Hafta içi her gün (Cumartesi dahil) sabah saat:08.30, akşam 18.00] riayet eder. Şantiyelerdeki iş programına bağlı olarak, yasal mevzuat doğrultusunda akşamları ve Pazar günleri mesai yapılmasını Şantiye Şefinin yönlendirmeleri doğrultusunda koordine ve takip eder.

Özet Bilgiler

FYT Mühendislik İnşaat ve Alüminyum Sanayi Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

FYT Mühendislik İnşaat ve Alüminyum Sanayi

FYT Mühendislik, giydirme cephe kaplama işlerini gerçekleştirmek amacıyla, 1998 yılında, tecrübe ve bilgi birikimini sektörle paylaşmak üzere İstanbul'da kurulmuştur.

FYT Mühendislik olarak 25 yıldan beri birçok projede, dürüstlükle, tarafsızlıkla, güvenirlilikle, şeffaflıkla hizmet vermeye ve yerleşik değerler sistemi yaratma çabasına müşterilerinin desteği ile devam etmektedir.

Kalite standartlarından ödün vermeksizin, ulusal/uluslararası kuralları benimseyen ve uygulayan çalışanları ile hem yurt içinde hem de yurt dışında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Çalışma ortamı, sıfır hata ile iş görme istek ve kararlığı, yapılan işlerde sağlanan müşteri memnuniyeti sayesinde çalışan motivasyonu son derece yüksektir.

Hizmetlerimiz:

  • Giydirme Cephe Sistemleri
  • Alüminyum Doğrama
  • Yangına Dayanıklı Doğrama
  • Duowin Alüminyum Giyotin Pencere
  • Flyingshadow Alüminyum/Ahşap Güneş Kırıcılar
  • Windshield Alüminyum Rüzgâr Kırıcılar
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları