Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Hizmetler Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 13.01.2017
  • 50 - 100

İş Tanımı

Çocuk, öğrenmeye, sevmeye sevilmeye, estetiğe, başarmaya, başkaları tarafından kabul görmeye, güvene, bir grubun üyesi olmaya ihtiyaç duyar. Bunlar temel ruhsal ihtiyaçlardır ve yaşam boyu devam eder. Şüphesiz ki çocukların hassas dengeler üzerine kurulu dünyasına girerek o dünyayı doğru enstrümanlarla renklendirmek; çocuğun ve ait olduğu dünyanın tüm desenleriyle, analitik bir bakış açısıyla irdelenmesiyle mümkündür. Çocuklar bu hassasiyeti hak eden öncelikli değerlerdir; çünkü insanlık, çocuğa verebileceğinin en iyisini vermekle yükümlüdür.

Konsept bazlı tüm proje tasarımlarını bu değer üzerinden inşa eden GA Çocuk, partner şirketler ya da birlikte yol aldığı çocuklar ve ebeveynlerle kurduğu güven ilişkisini, temelli bir ilişkinin anahtarı olarak görür. GA Çocuk, hizmet kalitesini bu güvenli ilişkinin olmazsa olmaz koşulu olarak değerlendirir ve çocuklara hizmet verdiği tüm iş süreçlerinde yetişkinlere sunduğu hizmet esaslarına sıkı sıkıya bağlı kalır. Memnuniyet yaratma, sürekli iyileştirme, sadakat, uyum, fark, fayda, güvenirlik gibi temel prensipler çerçevesinde kuruma özel programlar geliştirerek alternatif çözümler üretir ve pratize eder. Marka algılama sürecinin küçük yaşlarda başlamasını sağlayarak geleceğin tüketicilerine bugünden dokunur, marka ile çocuk arasındaki bağı oluşturur.

Aranan Nitelikler

  • 22-35 Yaşları Aralığında,
  • En Az 2 Yıl Deneyimli,
  • Teknik Eğitim Fakülteleri, Meslek Yüksek Okulları ya da Meslek Liselerinden Mezun, 
  • Dekor Kurulum, Montajı ve Aydınlatma İşlemlerine Hakim,
  • Elektronik Aksam Konusunda Bilgi Sahibi,
  • Maket Yapımının Her Aşamasına Hakim,
  • Araştırma-Geliştirme Konusunda Kendini Sürekli Yenileyen,
  • Minimum 1 Yıl Çalışma Sözleşmesi Yapabilecek,
  • İstanbul Dışındaki Projelerde Görev Alabilecek, 
  • Takım Çalışmasına Uyum Sağlayabilecek,
  • Dinamik Ve Haraketli İş Temposuna Ayak Uydurabilecek,
  • Öz Disiplin Ve Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, 
  • Aktif Araç Kullanabilen,
  • Askerlik Görevini Tamamlamış,
  • Tercihen Sigara Kullanmayan,
  • Bay 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Mercure İstanbul Bakırköy Hotel
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Bugün
BAŞVUR
LEGACY OTTOMAN HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
AVANTGARDE HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
MİDTOWN HOTEL İSTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Sante Plus Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ZETTA BİLGİSAYAR BİLİŞİM HİZMETLERİ DAN. VE SAN.TİC.A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
CPF DİJİTAL OFİS ÜRÜNLERİ TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GELİŞİM ATÖLYESİ

GA ÇOCUK BİZİM HİKAYEMİZ

GELİSİM ATOLYESİ COCUK·
Çocuk, öğrenmeye, sevmeye sevilmeye, estetiğe, başarmaya, başkaları tarafından kabul görmeye, güvene, bir grubun üyesi olmaya ihtiyaç duyar. Bunlar temel ruhsal ihtiyaçlardır ve yaşam boyu devam eder. Şüphesiz ki çocukların hassas dengeler üzerine kurulu dünyasına girerek o dünyayı doğru enstrümanlarla renklendirmek; çocuğun ve ait olduğu dünyanın tüm desenleriyle, analitik bir bakış açısıyla irdelenmesiyle mümkündür.

Çocuklar bu hassasiyeti hak eden öncelikli ‘değer’lerdir; çünkü “insanlık, çocuğa verebileceğinin en iyisini vermekle yükümlüdür”.Çocuklara yönelik her etkinliği bu değer üzerinden inşa eden GA Çocuk, partner şirketler ya da birlikte yol aldığı çocuklar ve ebeveynlerle kurduğu güven ilişkisini, temelli bir ilişkinin anahtarı olarak görür.

Hizmet kalitesini bu güvenli ilişkinin olmazsa olmaz koşulu olarak değerlendiren Gelişim Atölyesi, çocuklara hizmet ettiği tüm iş süreçlerinde yetişkinlere sunduğu hizmet esaslarına sıkı sıkıya bağlı kalır. Memnuniyet yaratma, sürekli iyileştirme, sadakat, uyum, fark, fayda, güvenirlik gibi temel prensipler çerçevesinde kuruma özel programlar geliştirerek alternatif çözümler üretir ve pratize eder.

Marka algılama sürecinin küçük yaşlarda başlamasını sağlayarak geleceğin tüketicilerine bugünden dokunur, marka ile çocuk arasındaki bağı oluşturur.Kurumlar tüm partnerleri ile birlikte yerinde değerlendirilir ve detaylı analitik çalışmalardan elde edilen veriler neticesinde “kuruma özel” butik eğitim projeleri geliştirilerek uygulanır. Uzman bir kadro ile müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi orijininde geliştirilen ve yönetilen projeler, A’dan Z’ye tüm profesyonel süreçleri içerir.

GA Çocuk, uzman eğitmen kadrosu tarafından danışmanlar desteğiyle yürütülen atölyeler ile kişisel gelişim ekseninde farklı yaş gruplarına yönelik farklı programlar sunar. Yaratıcılığın sunduğu kendine güven, anında çözüm üretme, spontane davranma vb. özelliklerle çocukların güçlü bireylere dönüşmesine yardımcı olan atölyelerle, çocuğun hayal dünyası desteklenir ve beslenir; gerçeklikle bağını koparmadan gelişimine katkıda bulunulur. İçinde saklı enerjinin serbest bırakılmasına ilişkin metotlar öğretilerek çocuğun kendisini ve çevresini tanıması, duyularını ve duygularının fark etmesi sağlanır.

Atölyeler, çocuğun bilinci ve duygusal tecrübesi arasındaki köprü vazifesi görür; yaşamda bir kez yaşanabilen ve tekrarlanma olasılığı olmayan durumların yaşanmasını sağlar. Sanatsal değer taşımayan fakat çocuğun tüm dünyasını aktarabildiği kendini ifade edebildiği araçlara başvurularak, ideal ortamlarda dolaysızca duyumsal ve duyuşsal deneyler yapma olanağı yaratılır. Beyinle bedensel gelişimi paralel devam ettirebilmek, takım halinde çalışabilme yeteneği kazandırmak, farklı ortamlara uyumu kolaylaştırmak, özgüven ve ifade yeteneğini artırmak amacıyla yapılandırılan atölyeler; çocukların gözlem, araştırma, algılama, yaratıcılık, farkındalık, adaptasyon gibi mental ve motor becerilerini geliştirmeye yöneliktir.GA Çocuk’ta 3 temel eğitim anlayışı vardır; Waldorf, Reggio Emilia ve Montessori eğitim ekolleri incelenmiş, onun üzerine 3C+ program uygulanmıştır.

Atölyeler, çocukların yaşları, gelişim evreleri öğrenme yöntemleri dikkate alınarak hazırlanmaktadır.
•GA Çocuk, yarının yetişkinlerine bugünden uzanır; onları izler, yorumlar ve şekillendirir.
•GA Çocuk için her çocuk bir bireydir.
•GA Çocuk, çocukluk döneminin bir sosyalizasyon süreci olduğunun bilincindedir; çocukların bu süreci doğru kanallarla beslenerek geçirmesine katkıda bulunmayı bir etik değer olarak algılar.
•GA Çocuk, birey olmanın her şeyden evvel bir öz bilinç, öz denetim ve öz sevgi/saygı meselesi olduğunun farkındadır.
•GA Çocuk için çocuklara kendilik bilgisi ve sevgisi kazandırmak, bir sorumluluktur.
•GA Çocuk, yaratıcı düşüncenin gelişimi yönünde çocukları sanata yakınlaştırır.
•GA Çocuk, çocukların dünyaya estetik bir duyarlılıkla bakabilmelerinin zeminini hazırlar; onları güzelin ve güzelliğin dünyasına sokar.
•GA Çocuk, çocukların birbirleriyle koordine olarak ortak bir amacı gerçekleştirebilme becerilerini geliştirmeyi hedefler; çocuklara dayanışma ruhu aşılar.
•GA Çocuk için kriter ‘fayda’dır.
•GA Çocuk ‘fayda’ üzerinden ‘fark’ yaratır. Atölye içerikleri, dünyanın çeşitli ülkelerinde yer alan 321 çocuk müzesine ilişkin yoğun araştırmalar sonucu, konunun uzmanı yerli ve yabancı psikologların, sanatçıların, çocuk gelişim uzmanlarının katkılarıyla GA Çocuk tarafından geliştirilmiştir. 2004 den bu yana 2500 üzerinde atölye çeşidi geliştirmiş ve 200 üzerinde Kültür Sanat Projesine imza atmıştır. 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları