Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kalite Güvence ve Dokümantasyon Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 19.04.2017
  • 20 - 50

İş Tanımı

Otomotiv sektörü ve yatak sektörüne gazlı amortisör üreten fabrikamızda kalite departmanında görev alacak aktif olarak dökümantasyon işlemlerini yürütebilecek aşağıda belirtmiş olduğumuz özelliklere uyan bir personele acil ihtiyacımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

Müşterilerle iyi diyalog kurabilecek, Diksiyonu düzgün, temizliğine önem veren, Excell World (ofis programlarını kullanabilen) İyi derece de İngilizce dili olan (tercih sebebidir), ISO 9001 kalite sistemini bilmesi, Tercihen TS16949 kalite sistemi hakkında bilgi sahibi olan bay / bayan acil personele ihtiyacımız bulunmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Mir Ar Ge A.Ş ( Mir Araştırma ve Geliştirme A.Ş)
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

GAYSAN GAZLI AMORTISÖR

 Gaysan gazlı amortisör sektöründeki 25 yılı aşan tecrübesi, üretimindeki kalitesi, sorunlara ve ihtiyaçlara sunduğu hızlı ve yaratıcı çözümleri, müşteri odaklı yaklaşımı ile edindiği haklı itibarin, sürekli yenilenerek sürdürmektedir. Bölgesindeki ilk ve en büyük gazli amortisör üreticisi olan GAYSAN, hemen her türlü endüstri için ileri teknoloji çözümleri sunan, ayni zamanda global bir tedarikçidir. Mercedes-Benz, MAN, Iveco, Ford, BMC gibi dünyaca ünlü markalar Türkiye'deki üretimlerinde orijinal parça olarak GAYSAN ürünlerini kullanmaktadırlar.

GAYSAN'in iş anlayışı; ürettiği ürünleri iyi tasarımlı, kaliteli, aynı zamanda rekabetçi fiyatlarla çözüm ortaklarına sunmaktır. Dünyanin dört bir yanındaki müsterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan genç ve yenilikçi ekibimiz, dinamizmimizin güçlü göstergesidir, Teknolojiye olan yatırımlarımız ve sürekli kalite iyileştirme hedeflerimiz ile, müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede karşılamasını sağlamaktayız.

Ticari felsefemiz, Müşterilerimiz ile kurmuş olduğumuz işbirliğine dayanmaktadır.

Öncelikle bizler görevlerimizi yerine getiririz. Bunun için ekibimiz, daha iyi süreçler için çalışır ve en mükemmel ürünleri elde etmek için sürekli araştırarak en iyi malzeme ve tasarımı geliştirir.

Sonra, siz çözüm ortaklarımız, GAYSAN katalogunu kullanarak, size uygun olarak ürettiğimiz gazlı amortisörlerden ihtiyaciniza uygun olanı belirlersiniz. Böylece memnuniyet, ortak bir başarı olarak paylaşılır.

Kalite yönetim sistemi ISO 9001 gibi uluslararası standartlara, hem de otomotiv ile ilgili ISO/TS 16949 gerekliliklerini karşılamaktadır. DIN EN ISO 14001 standartlarına uygun çevre yönetim sisteminin uygunluğu etkin ve verimli bir çevre yönetim oluşturmaya yönelik başarımızın bir göstergesidir. En son teknolojik gelişmeler ile donatılmış test laboratuvarları ve kalite kontrol departmanıyla sizlere hizmet sunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları