Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İhracat Bölge Şefleri

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 3.01.2011
  • 100 - 200

Aranan Nitelikler

Gedik Holding A.Ş. kuruluşlarından Kaynak malzemeleri (tel, elektrod, makine ) üretimi ve satışı faaliyetini gerçekleştiren Gedik Kaynak Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin Dış Ticaret departmanında görevlendirmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip İhracat Bölge Şefleri aramaktayız.

- Üniversitelerin Makina veya Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümlerinden mezun,
- Çok iyi İngilizce bilen,
- Müşteri portföyünü geliştirme konusunda deneyimli,
- Yeni pazarlar oluşturabilecek uluslararası vizyon sahibi,
- Müşteri ve iş odaklı düşünen, iletişim yeteneği güçlü, analitik düşünce yapısına sahip,
- İhracat konusunda en az 3 yıllık deneyim sahibi,
- MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
- Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmayan,
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
- İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ASPA PLASTİK AMBALAJ KİMYA NAKLİYAT GIDA İTHALAT İHRACAT A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ALTEK DOKUM HADDE MAM.SAN.TİC.A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Ay
BAŞVUR
SANCAK GLOBAL GIDA DIŞ TİCARET LTD ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GEDİK HOLDİNG A.Ş.

Kurulduğu günden bu yana“ Müşterilerine sürekli değer yaratarak büyüme” düşüncesini kendisine misyon olarak belirleyen Gedik Topluluğu, bir Türk şirketi olarak 46 yıllık başarılı yolculuğun haklı gurunu duymakta ve bu gururu gelecek nesillere taşıyabilmenin çeviklik ve heyecanı içinde koşusuna devam etmektedir.     
İstanbul/Kurtköy bölgesinde 70 dönüm arazi içinde kurulu Gedik Kaynak Sanayi ve Ticaret A.Ş, 1963 yılından beri kendi markası olan GEKA ve GEKATEK kaynak elektrodları, telleri ile GEDİK WELDING kaynak makinelerini üretmekte ve dünya standartlarındaki yüksek kalitesi ile yurtiçi ve yurtdışı pazarda öncelikli tercih nedeni olmaktadır. 
Gedik Holding’in üretim alanında yer alan diğer sanayi grubu, Gedik Döküm ve Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş adı altında 1967’den beri İstanbul/Pendik’te 30 dönüm arazi içinde faaliyetini sürdürmektedir. Bu grupta TERMO markası ile buhar,su,gaz ve diğer akışkanlar için vana ve diğer armatürler üretilmekte, hassas döküm yöntemiyle üretim yapılmaktadır.
Geleceği şekillendirenlerle birlikte yoluna devam etmeye kararlı Gedik Holding, Sakarya’nın Hendek ilçesinde 261 Dönümlük arazi içinde Döküm, Vana ve  Kaynak  üzerine başlattığı yeni projelerle   yatırımlarına devam etmektedir.
Sermaye piyasalarında  1991 yılında  yerini alan ve bugün yurt çapında 29 şubeye ulaşan Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş ; yatırımcı sayısı,  işlem hacmi ve yaygın çalışma alanlarıyla sermaye piyasalarının en etkin aracı kurumlarından biridir.
2001 yılında kurulmasına karşın elektronik ticaret sektöründe  çok hızlı bir gelişim kaydeden Gedikgross.com, yapı market ürünlerinden….cep telefonlarına,bilgisayarlardan…bahçe ürünlerine kadar 100.000’in üzerinde ürün çeşitlerini Türkiye’nin her yerine ulaştırabilen Türkiye’nin en kapsamlı online marketidir. 
Ekonomik başarıların mutlak suretle toplumla bütünleşmesi ve toplumsal hedeflere yönelmesi gerektiğini toplumsal kalkınmanın zorunlu bir ihtiyacı olarak gören  Gedik Holding 1993 yılında   kurduğu Gedik Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı ile günümüze kadar eğitim alanında yaptıklarının mutluluğunu ve yarınlarda yapacaklarının heyecanını yaşamaktadır. Türkiye’nin en büyük ve alanında tek olma özelliğine sahip “Halil Kaya Gedik Kaynak Teknolojileri Anadolu Meslek Lisesi ve Meslek Yüksek Okulu”  2009-2010 eğitim yılında hizmete girecektir. Gedik Eğitim Vakfı (GEV)Türk Kaynak Teknolojileri Akademisi, 17Temmuz 2008 tarihinde Uluslararası Kaynak Enstitüsü(International Institute of Welding/ IIW)  Türkiye sorumlu üyeliğine seçilmiştir. Bu sorumluluk kapsamında, Kaynakla ilgili Türkiye’deki tüm uluslararası eğitimler ile bilimsel ve teknik faaliyetleri üyeleriyle birlikte  IIW adına yürütmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları