Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

FUAR ALTYAPI ŞEFİ/SORUMLUSU

İstanbul Avrupa Yakası
  • 5.01.2012
  • 50 - 100

İş Tanımı

Yetkin ve konusunda uzmanlaşmış Globus ekibi, yurt içinde ve yurt dışında fuarcılık sektöründe gerçekleştirmiş olduğu başarılı projelerin ardından, 15 seneye uzanan tecrübe ve becerilerini, fuarcılığın yanı sıra kongre yönetimi alanlarına da entegre ederek, Globus Fuar ve Kongre Yönetimi Şirketini hayata geçirmiştir.

Avrupa ve Asya’nın birleştiği noktada, alternatif destinasyonlara oranla çok daha düşük maliyet avantajıyla, zengin konaklama çeşitliliğine sahip 2010 yılı Avrupa Kültür Başkenti İstanbul’da, farklı ihtisas konularına yönelik uluslararası kongre projelerine imza atacak olan Globus, ülke turizmi ve ekonomisinin, global pazardan daha büyük bir pay alması için yenilikçi fırsatlar sunmaktadır.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından 2012 yılında dördüncüsü düzenlenecek olan Yerel Zincirler Buluşuyor organizasyonu da Globus tarafından ortak yürütülecek projelerden biridir.

Kongre ve fuar projelerimizin altyapı sürecinde görevlendirilmek üzere;
• Fuar alanının anlaşma sürecinin yürütülmesi, Autocad ve /veya Corell programlarında fuar yerleşim planının hazırlanması,
• Fuar projeleri öncesi gerekli tüm altyapı hazırlık çalışmalarının yürütülmesi, kurulum ve söküm çalışmalarının yürütülmesi, ekibin yönlendirilmesi- stand, halı, temizlik, güvenlik, catering, açılışta kullanılacak tüm araç, gereç ve sistemler-
• Firmalar ile görüşme sürecini yürüterek, özgün stand çizimlerinin alınması, genel yapıya uygunluğunun onaylanması,
• Anlaşmalı stand firması ile olan ilişkilerin yürütülmesi.


Aranan Nitelikler

• MYO veya tercihen üniversitelerin teknik eğitim veren bölümlerinden mezun,
• MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,
• Tercihen fuarcılık sektörü teknik birimlerinde en az 4 yıl tecrübeli,
• Planlama ve organizasyon yeteneğine sahip,
• Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan,
• Dikkatli, titiz çalışma prensiplerini ilke edinmiş.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İSTANBUL ALTUNİZADA BİREY ÖZEL ÖĞRETİM KURSU
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
MACİTLER MOBİLYA
Samsun
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
AUTON OTOMOTİV SAN TİC A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Globus Fuar ve Kongre Yönetimi

GLOBUS FUAR VE KONGRE YÖNETİMİ
 

 Yetkin ve konusunda uzmanlaşmış Globus ekibi, yurt içinde ve yurt dışında fuarcılık sektöründe gerçekleştirmiş olduğu başarılı projelerin ardından, 15 seneye uzanan tecrübe ve becerilerini, fuarcılığın yanı sıra kongre yönetimi alanına da entegre ederek, Globus Fuar ve Kongre Yönetimi Şirketini hayata geçirmiştir.

 Globus ekibi bu güne kadar 30’un üzerinde ülkede ve yurt içinde yapı, otomotiv, tarım, gıda, bilişim sektörleri başta olmak üzere birçok sektörde 100’ün üzerinde fuar organizasyonuna imza atmıştır.

Globus; “Fuar ve Kongre Yönetimindeki mevcut rekabet koşullarını değiştirecek ve sektörü yeniden yapılandıracak projeler geliştirerek, sektöründe lider ve proaktif bir kuruluş olmak” misyonu ve “Ortak paydada buluştuğumuz farklı sektörleri, sürdürülebilir projelerle; geleceğe taşıyoruz…” vizyonuyla; kongre yönetiminin yanı sıra; fuarcılık sektöründeki mevcut rekabet koşullarını değiştirecek, başarısı ölçülebilir uluslararası ihtisas fuarları düzenlemeye ve “Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat” hedefine katkı sağlayacak yeni projeler üretmeye devam etmektedir.

Globus; Türkiye ve dünya çapında konsepti itibariyle ilk ve tek projeler olma niteliğini taşıyan; YZB-Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor Konferansı ve Fuarı, DISCOP İstanbul, İstanbul TV Forum ve Fuarı,  NFV Exco-Uluslararası Sert Kabuklu Yemişler, Meyve ve Sebzeler, Lojistik ve Teknolojileri Fuarı gibi projelerin organizatörüdür.

 www.globusfairs.com

www.yzb.com.tr

www.itvf.tv

www.discopistanbul.com

www.nfvexco.com

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları